On see võimalik?
Avaleht » Forums » Spetsialistid » Küsi Teadjatelt » Küsi Spetsialistidelt » On see võimalik?
- This topic has 22 replies, 16 voices, and was last updated 19 years tagasi by
greenu.
-
AutorPostitused
-
jaanuar 17, 2007 at 5:19 p.l. #102575
ristokru
Member1. Mu naabrinaise käe ümbermõõt on ka 2x suurem kui mul. Kas ümbermõõt näitab lihase suurust või?
jaanuar 17, 2007 at 5:21 p.l. #102576ristokru
Memberloll oled kui neid sheike imeasjadeks pead. maksad hingehinda nende eest aga võrreldes odava tavakujul toiduga on kasu imepisike.Selline asi lollilegi selge
jaanuar 17, 2007 at 6:17 p.l. #102584Mr.Y
MemberSelline asi lollilegi selge
jaanuar 17, 2007 at 6:23 p.l. #102586ristokru
MemberIse ütlesid, et “Minu jaoks see tundum võimatu, kui ei söö eriti ja ei kasuta peale trenni sheiki ka midagi!?”Vaevalt, et temaga koos elad, siis sa ei tea tema söömisest. Peale trenni ei kasuta sheiki, no wtf, ei peagi ju. Siin meil pooled tüübid ei kasuta, ikka kasvavad. Isegi tippkulturist M.Kalmus saab nii kasvada, et valku peale trenni ei lurista. Mis siin võimatut on?
Ma kirjutasin ennem valesti,tahtsin õelda et peale trenni võttab sheiki! Kui te räägite et toitumine on kõige alus siis kuidas saab ta kasvada nii jõudsalt kui sööb lõunal ja õhtul? Ise söön nt. iga 2-3 tunni tagant. Mul ei ole vaja tarkutusi vaid tahaks teada kuidas on see võimalik,kas geenidest?
jaanuar 17, 2007 at 9:44 p.l. #102639Vägivaldur
MemberJa vanust tal 21, ma ei tea kas see on kasvu aeg?Täiesti vabalt on. Alguses hakkavad mehed pikkust viskama ja peale kahekümnendaid tuleb jämedust juurde. See muidugi tohutult individuaalne – mõni kasvab põhikoolis juba täis, teine keskkooli lõpetades nagu laps.
jaanuar 17, 2007 at 9:48 p.l. #102642argonaut
MemberTäiesti vabalt on. Alguses hakkavad mehed pikkust viskama ja peale kahekümnendaid tuleb jämedust juurde. See muidugi tohutult individuaalne – mõni kasvab põhikoolis juba täis, teine keskkooli lõpetades nagu laps.Vägivaldur peab silmas aktselerante ja degenerante…
jaanuar 18, 2007 at 7:14 e.l. #102699BULDOOSER
MemberVägivaldur peab silmas aktselerante ja degenerante…Degenerant?
jaanuar 18, 2007 at 9:06 e.l. #102707greenu
Membermehed pidid ju nagunii 25 eluaastani kasvama … ja selle poole aastaga saab 10 kilo küll juurde võtta kui alles asustas … alguses tuleb lihas lihtsalt …. biizepsi 5 cm võib tegelikult olla vähem olenevalt sellest kas ta mõõdab siis kui lihas on pingutatud või mitte …. minul on juba sellega 5 cm vahet …. kui ta aga on aeglase ainevahetusega siis võib olla küll nii et sööb 2-3 korda päevas kõhu liha täis ja siis immitseb valku terve päeva …. lisaks sellele veel sheik ka ….. kui su küsimus on asja võimalikkuses siis ma usun et see on võimalik …… see on suures osas kinni ka trenni intensiivsuses …
AutorPostitused- You must be logged in to reply to this topic.