Skip to main content

On see võimalik?

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 23 total)
  • Autor
    Postitused
    ristokru
    Member

Sõber rääkis et on võtnud poole aastaga juurde 10 kg ja käe ümbermõõt suurenenud 5cm? On see tõesti võimalik? Sööb u. 2-3 korda päevas,suitsetab ja valku võtab ainult peale trenni. Ise olen küll võtnud u.kuu kohta 1kg, on see siis vähe

Anonüümne
    Guest

Mul rääkis ka yx sõber et ta teeb lihasmassi ja on teinud kaks aastat trenni aga ise on nii kont et anna olla:D

Ärge kuulake, mis teie sõbrad teile räägivad

Undionu
    Member

poole aastaga 10 kg juurde võtta pole ju mingi probleem ja kui ainult ülakehale trennis rõhku panna võib käsi ka 5 cm jämedamaks minna. samas ei julge väita, et see kõik oleks kvaliteetne lihas.

theONE1
    Member

Kõik võib olla ainult et mille arvelt ta juurde võtab, vot see on küsimus ja see mis ta käe ümbermõõt on, pole veel näitaja. Inimesed on erinevad!

inside14
    Member

Sõber rääkis et on võtnud poole aastaga juurde 10 kg ja käe ümbermõõt suurenenud 5cm? On see tõesti võimalik? Sööb u. 2-3 korda päevas,suitsetab ja valku võtab ainult peale trenni. Ise olen küll võtnud u.kuu kohta 1kg, on see siis vähe
    Kuup
    Member

Ma vaatan siin inimestele räägivad sõbrad igasuguseid asju.

compu
    Member

kvantiteeti märkavad rumalad aga kvaliteeti märkavad kogenenud

M.H.
    Member

See poole aastaga 10 kilo pole midagi. Ma võtsin oma esimese kahe kuuga 8 kilo.

ristokru
    Member

Seda võin küll õelda et rasva arvelt pole see kindlasti tulnud, seda välimusest näha,et rasva pole!

Minu jaoks see tundum võimatu, kui ei söö eriti ja ei kasuta peale trenni sheiki ka midagi!? Aga äkki on teda geneetiliselt siis õnnistatud.

skip2me
    Member

äki oli just joonud ja suitsetanud enne, ajas sassi midagi:D

ei kõik on võimalik:D

Mr.Y
    Member

Seda võin küll õelda et rasva arvelt pole see kindlasti tulnud, seda välimusest näha,et rasva pole!

Minu jaoks see tundum võimatu, kui ei söö eriti ja ei kasuta peale trenni sheiki ka midagi!? Aga äkki on teda geneetiliselt siis õnnistatud.

loll oled kui neid sheike imeasjadeks pead. maksad hingehinda nende eest aga võrreldes odava tavakujul toiduga on kasu imepisike.

Vägivaldur
    Member

1. Mu naabrinaise käe ümbermõõt on ka 2x suurem kui mul. Kas ümbermõõt näitab lihase suurust või?

Vägivaldur
    Member

Lisaks: kui su sõber on kasvueas, siis võib selline suur kasv täiesti normaalne olla. Ei saa võrrelda täiskasvanud mehe kaalu ja mõõtude muutumist laste ja tesimelistega.

kossupoiss
    Member

ma ei saanud aru, mida see kvaliteet lihas tähendab??

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 23 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.