On mul tulevikku?
Avaleht » Forums » Treening » Jõusaal » Kulturism & Fitness » On mul tulevikku?
- This topic has 9 replies, 9 voices, and was last updated 20 years, 1 month tagasi by
Rihostern.
-
AutorPostitused
-
detsember 28, 2005 at 3:14 p.l. #6078
muskel12
MemberTere. Olen alles 12 aastane ja huvi on kulturismi vastu suur. Lemmikumad kulturistid on Marek Kalmus ja Ott Kiivikas. Tahan kunagi saada sama suureks kui nemad:)
Olen juba 2 nädalat trenni teinud. Lõuga tõmban 8 korda, kätekõverdusi jaksan 35.
Pildid http://www.pilt.ee/muskel12
detsember 28, 2005 at 3:18 p.l. #65205theONE1
Memberainuke lihas mida ma nägin oli trapets ja seda ka alaosa, aga jah tööd on vaja kõvasti teha, õnneks oled veel väga noor ja varsti saad teada, ka sul on atleetide maailmas tulevikku või mitte! Edu igatahes
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>detsember 28, 2005 at 4:28 p.l. #65210vormel
MemberTõenäoliselt nii noorelt polegi tarvis veel jõusaalis käia.Tegele lihtsalt võimalikult erinevate spordialadega, jõusaal jäta natuke kaugemasse tulevikku.
Paari aasta pärast on õige aeg kulturismiga alustada.Küll siis endale tulevikku teed.Mina vähemalt arvan nii.
detsember 28, 2005 at 4:34 p.l. #65211zwen
MemberSee on hea, et sa juba praegu sellele mõtled. Arnold S. hakas ka varakult pihta
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>http://amazon.ee/view.php?path=lehed/pilt/tekstid/1970.jpg#detsember 28, 2005 at 5:09 p.l. #65212PulseR
MemberTere. Olen alles 12 aastane ja huvi on kulturismi vastu suur. Lemmikumad kulturistid on Marek Kalmus ja Ott Kiivikas. Tahan kunagi saada sama suureks kui nemad:)Olen juba 2 nädalat trenni teinud. Lõuga tõmban 8 korda, kätekõverdusi jaksan 35.
Pildid http://www.pilt.ee/muskel12
Praegu siin mõtlen, et oleks võinud ise ka nii noorelt alustada..
AGa tulevikku on sul kindlasti kui näed vaeva ja tahet ka on.
Edu treeningutes!
detsember 28, 2005 at 5:18 p.l. #65213Makaveli
MemberMina alustasin 13 aastaselt , ei kahetse
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>detsember 28, 2005 at 6:10 p.l. #65215Kristjan-Johannes Konsap
MemberTõesti on vara öelda, kas sul tulevikku on. Praegu ei ole küll lihaseid olla aga ega mul endal ka selles vanuses midagi polnud. Hea oleks, kui enne kulturismile üle minemist oled ka mõnda muud spordiala harrastanud nagu näiteks käsipall. Kui õigesti trenni teha tuleb see ikka kasuks.
detsember 28, 2005 at 6:22 p.l. #65216muc
MemberKindlasti on tulevikku. Tahtejõuga teeb imesid! Kindlasti jäta meelde, et ükskõik, mis spordiala praegu teed, hakka kohe vaikselt õppima, kuidas õigesti toituda, sest see on kulturismi A ja O (ilma selleta ei saa
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> )Ma arvan, et Oti ja Mareku kehaehitus selles vanuses sinu omast oluliselt ei erinenud. Ühesõnaga katsu algusest peale hakata asju õigesti tegema, sest alguses on tulemused kõige lihtsamad tulema. Mida tugevama põhja praegu laod, seda parem on lõpptulemus.
Minu poolt igal juhul edu ning kui abi vajad, siis võid kirjutada.
detsember 28, 2005 at 8:25 p.l. #65224wicked
Membermine maadlus/d?uudo trenni, saad omale jämeda kaela, korraliku aeroobse ja kvaliteetsed lihased.
ja mürada saad ka korralikult.
igast pallimängud jms tüütavad kiiresti ära!
detsember 29, 2005 at 7:31 e.l. #65241Rihostern
MemberTore et on huvi asja vastu , tulevikku on kindlasti kui teha järjepidevalt trenni
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.