Skip to main content

on mõtet?

Viewing 11 posts - 1 through 11 (of 11 total)
  • Autor
    Postitused
    Deegan
    Member

Mõned sooritavad jõusaalis “altsurmumist plokil pealehaardes” triitsepile nii et hakkavad mingi 30’nest kilost ning teevad sellega 10 korda. Siis panevad 35kg ja jälle kümme kordust ja nii kuni 60kg’ni välja. Ja siis veel tulevad niimoodi ükshaaval tagasi ka!! On sel mõtet? Sellist asja saab kõigi harjutuste korral teha aga eriti jääb see silma triitsepit tehes kui teisi olen jälginud

superkaak
    Member

ma olen kuulnud midagi “soojast kangist” biitsepsile näiteks, kasu peaks nii palju olema et sa pumpad selle ajaga enda lihase(d) verd täis…

Sphinx
    Member

pigem on see mingi püramiidi eri vorm

Oleg109
    Member

Jah see on püramiid, algul minnakse väiksemast suuremale raskusele ja siis alla tagasi väiksema raskuseni.

plokk
    Member

Hea oleks ka end venitada korralikult peale pumpi.Niimoodi teed verele lisa ruumi lihastes.Ja siis annad jälle minna.Vähemalt ise kasutan väga palju venitus votteid just treeningu käigus soovitan ka teistele!

swoosh
    Member

mina kasutan ka seda meetodi

kobras
    Member

Ma olen siiamaani teinud kõike yhe raskusega

plokk
    Member

Ei tea kui peaks isegi koik trennid samu raskusi kasutama siis arvan et oleks ammu sant.Vähemalt usun et enda puhul rebeneks lihased nagu märg wc paber.

Deegan
    Member

Tänan

kame
    Moderator

tavaliselt teen püramiidi vaid ülesse ja siis kerge peale et verd täis pumbata!

Crash
    Member

Ise olen ka aksutanud ainult üles püramiidi..peale triitsepsi trenni pumpan tavaliselt rööbaspuudel tühjaks…

Viewing 11 posts - 1 through 11 (of 11 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.