õlu peale trenni
- This topic has 22 replies, 18 voices, and was last updated 17 years, 6 months tagasi by
Savage.
-
AutorPostitused
-
juuni 24, 2008 at 5:28 p.l. #158720
riorijkaard
MemberÕlle kohta, vist nii väga midagi ei selgu, aga kuidas oleks ühe Giniga või millegi muuga? Kui juba juttu tuli
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>GIN on rõve keemia, õlu on kindlasti kasulikum.
juuni 24, 2008 at 5:33 p.l. #158722riorijkaard
MemberGIN on rõve keemia, õlu on kindlasti kasulikum.juuni 24, 2008 at 6:34 p.l. #158728Brooklyn
MemberÕLLEGAMuide… kui ma ei eksi siis “õlu” on vist ainus sõna oma käändkonnas…
Edit: Eesti keel on ikka tegija:) Kui sõna “õlu” jaoks on oma käändkond, siis see ütleb midagi rahva kohta:D
kindel või ? Kusjuures enne kui makirjutasin selle ma mõtlesin et kuidas õige on ja kuskilt on kõrvataha siiski jäänud et õlu jääb igatemoodi õlu. Aga ma võin vabalt eksida ja arvatavasti eskingi
juuni 24, 2008 at 8:52 p.l. #158741Samakamees
MemberGinis polegi midagi
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuni 25, 2008 at 8:53 e.l. #158783johann
Memberkindel või ? Kusjuures enne kui makirjutasin selle ma mõtlesin et kuidas õige on ja kuskilt on kõrvataha siiski jäänud et õlu jääb igatemoodi õlu. Aga ma võin vabalt eksida ja arvatavasti eskingi
jrx-l on õigus. Tõestus siin: http://www.keelevara.ee/login/?d=qs2006&am…x=0&sne.y=0
juuli 26, 2008 at 2:16 p.l. #161494-advanced-
MemberÕlu tõesti mingis koguses kasulik B-vitamiini sisalduse pärast. Ise ei ole suur trennimees aga nii üle päeva-kahe on nüüd harjumuseks saanud teha veidike kõhulihaseid, kätekõverdusi, hantliga biitsepse ja õlgu, tagurpidi kükkides triitsepse ning vahel ka natuke lõuatõmbamist kui viitsimist jagub. See kõik sellepärast, et sel suvel tööle ei läinud ning vahepeal pole lihtsalt kodus midagi teha. Ja kui ikka natuke rassinud olen, siis külm ja lahja A.Le.Coq Pilsner kulub ikka janu vastu marjaks ära küll
august 5, 2008 at 8:17 p.l. #162359Lemka
MemberKatke Raivo Plumerilt “Everesti päevikust” (lk. 258):
“Boriss /Slepikovski/ käis välja hüpoteesi, et tipumeeste /Alar Sikk, Saulius Vilius/ edu saladus võis peituda õllejoomises. Nemad jõid kõige rohkem õlut, samal ajal kui teised piirdusid rohkem destilleeritud veega, milleks ju lumesulamisest ja jääst saadud vesi on. Õlu sisaldab peaaegu kõiki vajalikke mineraalaineid, teised said neid vähem ja see võis avalduda ka füüsilises võimekuses.”
august 5, 2008 at 8:30 p.l. #162363Savage
Memberjus tavasin üje alecoq pilsneri, tänane 10X10 rinnatrenn OLI piin
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>AutorPostitused- You must be logged in to reply to this topic.