Skip to main content

Õlu ja kalorid

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 30 total)
  • Autor
    Postitused
    VoodooMagic
    Member

Ma ei teagi palju näiteks Originaalis ona aga üldiselt peaks heledas õlles olema 20-40kcal/100g.

Kui hunnik õllesi ära juua teeb see kokku päris hea kalorikoguse.

Rääkisin Kalmusega 6st õllest ja ta ütles, et sellise koguse juures kulutab organism rohkem energiat alkoholi hävitamiseks kui õlu ise seda sisaldab.

Mulle tundub, et õlle juues tuleb kaloreid ikka rohkem kui vaja aga kuidas teised seda kommenteerivad, on see tõesti nii, et õlut juues langeb kaal?

tarmzz
    Member

Ma ei teagi palju näiteks Originaalis ona aga üldiselt peaks heledas õlles olema 20-40kcal/100g.

Kui hunnik õllesi ära juua teeb see kokku päris hea kalorikoguse.

Rääkisin Kalmusega 6st õllest ja ta ütles, et sellise koguse juures kulutab organism rohkem energiat alkoholi hävitamiseks kui õlu ise seda sisaldab.

Mulle tundub, et õlle juues tuleb kaloreid ikka rohkem juua kui vaja aga kuidas teised seda kommenteerivad, on see tõesti nii, et õlut juues langeb kaal?

6 pudelit õlut sisaldab umbes 120 g “kiireid süsivesikuid”, mis peaks omakorda otse rasvaks minema.

MWEchamp
    Member

Millest siis õllejoojatele õllekõhud tekkivad?

“Kõige suurem kalorikogus 100ml kohta sisaldub kokteilis Rum+Coca”

MEE
    Member

ei ole sel õllel midagi viga, paras peale trenni ära juua. Ise teen seda pärast eriti rasket trenni, kui enam banaani närida ei taha.

Õllekõhud tekivad liigsest õlle tarbimisest ja loomulikult snäkist, mis õlle kõrvale süüakse.

Kustamees
    Member

no kui võta, et 0.5l õllepudel on = 500g, siis

õlu tume (500 g):

– 355 Kcal, 0 g rasva, 0 g valgud, 35 g süsivesikud, 0 g kiudaineid

355x6pudelit=2130kcal

VoodooMagic
    Member

Ma ei räägi tumedast õlust, ise eelistan originaali.

Aga organismil kulub ju alko vastu võitlemiseks energiat, milline kuluva ja sisse tuleva tasakaal on siis?

Kuskil saates rääkis ka ükspäev siuksest asjast nagu õlledieet.

daemonium
    Member

Ma ei räägi tumedast õlust, ise eelistan originaali.

Aga organismil kulub ju alko vastu võitlemiseks energiat, milline kuluva ja sisse tuleva tasakaal on siis?

Kuskil saates rääkis ka ükspäev siuksest asjast nagu õlledieet.

A sa võta KCN’i – mõtle,kus organismil sellega võitlemiseks energiat kulub …,

matti
    Member

VoodooMagic, ÄRA MÕTLE LIIGA PALJU

noPAINnoGAIN
    Member

Wire
    Member

Huvitav teema jah. Ise pole sellele mõelnud, et organism kulutab selleks energiat. Aga ega ma pole õllet kartnud ka. Hea vahest lasta ikka 1-2.

VoodooMagic
    Member

Mida ma siin liiga palju mõtlen, Kalmus tegi mulle toitumiskava ja 6+x õlle kohta ta täpselt nii ütleski.

Võib-olla üritas Kalmus oma õllelembelisust vabandada? Igaüks leiab ise endale vabandusi, miks ta midagi teeb.

MoloM
    Member

Ise olen kuulnud ja ka omal nahal tundnud, ning järeldused teinud, et õlu ise ei tekita mingit pekki, muidugi mõistliku tarbimise juures. Pildituks juues iga päev, ei oska kommenteerida. Kuid kurja juur on snäkid, mida õlle kõrvale armastatakse tarbida, igast krõpsud, jne…

VoodooMagic
    Member

no snäkid ma olen ära jätnud aga tundub, et õlu lisakalorite arvelt tuleks ikkagi toidu defitsiiti napsutamise päeval suurendada.

Amarillo
    Member

äkki kalmus ise siis kommenteerib oma seisukohta ja seletab , heameelega kütaks 6 õlle nv

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 30 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.