OLIMP TEAM-Regina Krukovskaja-edusammud
Avaleht » Forums » Seltskonnad » Olimp Team – Valmistu koos minuga » OLIMP TEAM-Regina Krukovskaja-edusammud
- This topic has 80 replies, 10 voices, and was last updated 9 years, 10 months tagasi by
Regina Krukovskaja.
-
AutorPostitused
-
juuli 14, 2015 at 3:30 p.l. #382146
lkv
MemberKaloraaž on küll juba väga madal, alustasid madalamalt sel korral?
juuli 15, 2015 at 5:44 e.l. #382165Regina Krukovskaja
Membersee ongi minu tavaline võsitlusteks ettevalmistuse kaloraaz, kahjuks suuremaga ei lange kaal üldse
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ja ma ju ise ka pisikene, minu baasai9nevahetus ongi hetkel ca 1300kcal ja kuna võsitlusteks pean ikka kõvasti alla võtma arvestades seda et täna hommikul vaatas mulle kaalu pealt vastu selline number nagu 51,8 aga võistluskaal on 46-45,5 siis ega väga palju aega pole jäänud, selleks et annast vormi viia
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>eks ma vaatan kuidas hakkab alla minema, parem on võimalikult lähedale võsitluskaalule jõuda ja siis hoida seda.
juuli 15, 2015 at 6:29 e.l. #382166lkv
MemberEdu
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>september 1, 2015 at 9:51 p.l. #320570Regina Krukovskaja
Membervaatasin, et täpselt aasta tagasi on minust saanud OLIMP tiimi liige, ehk siis väike tähtpäev.
palju rõõmu valmistasid uued OLIMP toidulisandid,kuna aitavad väga palju just dieedi ajal kehale, vaimule ning füüsilisele võimekusele kaasa!
Täiendavaid vitamiine ja mineraale võib võta juurde aastaringselt, kuuridena , kuid otseloomulikult dieedi ajal on lisa vitamiinid ja mineraalid hädavajalikud, kuna toit muutub üsna ühekülgseks ning toidukogused väiksemateks.
Olimp on spetsiaalselt naistele mõeldes välja töötanud naiste vitamiinid, milles on rõhutud just nendele ainetele, mida naised enim vajavad! VITA-MIN PLUS® FOR WOMEN on innovatiivne kooslus vitamiinidest ja mineraalidest, mis aitab katta mikrotoitainete vajaduse. Toode on turvaline, ei ärrita kõhtu ega teiste mineraalide omastatavust.
Dieedi ajal on eriti aktuaalne Slim Expert, mida võtan tavaliselt 1 kapsli hommikuti enne sööki ja 1 kapsli enne trenni.
Slim Expert koosneb valdavalt looduslikest komponentidest, mis ergutavad ainevahetust. Sellistest nagu:
hüdreeritud kofeiin, ingveri juure-, mõruapelsini -, tsitrusviljade, – vaarika ketoonide -, rohelise tee – Cayenne’i pipra-, harilike nõgese ,Kakaooa -, rohelise kohvioa , artišoki lehe ja musta pipra ekstrakt.
GINSENG VITA-COMPLEX® ja STRESS-CONTROL™– samuti super toidulisandid dieedi ajal!
GINSENG aitab tõsta vitaalsust ning füüsilist ja vaimset võimekust. Lisaks aitavad vitamiinid (B2, B6, B12, C) vähendada väsumust ja kurnatust. Kooslus kahest erinevast ženženni liigist, musta pipra ekstraktist ning 12st erinevast vitamiinist.
STRESS-CONTROL™ on aga looduslik stressimaandaja,mis sisaldab viit köögiviljaekstrakti ning L-teaniini – looduslikku rohelise tee aminohapet. Adaptogeenide toimeained aitavad kehal tulla toime igapäevaste stressoritega. Tootes on lisaks magneesium, vitamiinid B6 ja B5, mis aitavad närvisüsteemil toime tulla vaimse ja füüsilise ülekoormuse ajal.
proovisin esmakordselt ka Olimpi shokolaadi maitselist MEGA STRONG PROTEINI, pean tunnistama, et väga nämmaa on! Saab segada sisse hommikusse putru, lisada smuutidele või jogurtile.
kuidas mul on siis läinud vahepeal? Ütleme nii ja naa, kuid rohkem naa
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>trenniga oli vahepeal päris raske, ja esines ka ületreenituse märke. Tegin 8 nädalat järjest päris rasket jõukava, tulemuseks oli kurnatus ja suur väsimus ja vahepeal ei tahtnud jõusaali üldse näha. Otsustasin oma massööri juurde minna, eelmisel võistlusteks ettevalmistus perioodil käisin masaazis regulaarselt, vähemalt korra kuus. Nüüd siis minu massöör küsis praktiliselt kohe peale seansi algust, kas olen haige, mida ma kindlasti enda arust polnud. Tuli välja, et mul lihas oli väga hell, piimhapet ehk laktaati liiga täis, ning masööri soovitas rangelt: hoia ennast kangi saalist eemal, vähemalt 4 päeva järjest, muidu võib nii lihaspõletik kui ka palavik tulla. Mina muidugi rõõmsalt järgisin seda soovitust, sest mingit isu ega jõudu trenni teha tegelikult polnud
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Nüüdseks on see õnneks kõik möödas, ja keha on pisut taastunud, olen üle läinud natukene kergema kava peale, rohkemate kordustega ja väiksemate raskustega, ning jõu trennile otsa olen üritanud teha vähemalt 40 min cardiot, ning vähemalt 2-3 päeva tagant on trenni vabad päevad. Vastasel juhul lihtsalt tunnen, et ei taastu piisavalt.
Viimasel ajal olen sisse lülitanud ka hommikuse cardio tühja kõhu peale ca 40 min jooksu, seda olen teinud nii trenni kui ka nö trennist vabadel päevadel, enesetunde järgi.
Diiet ikka jätkub ja võsitlusteks ette valmistumine samuti. Kaal õnneks langeb, aga raskelt ning mitte nii kiiresti kui peaks, nagu eelmine sügiski.
Minu magustoit dieedi ajal on munavalge kalorivaba siirupiga
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>lisan ka mõne pildi sellest, mida tavaliselt dieedi ajal poest hangin
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ilusat sügise algust Kõigile!
oktoober 5, 2015 at 8:03 p.l. #358837Regina Krukovskaja
Memberpole nii kaua kirjutanud….see on ilmselt sellest, et ei soovi lihtsalt niisama midagi postitada, ja enne, kui kirjutan mõtlen hoolega läbi mida ja kuidas.
ma ei tea mitu korda septembri kuu jooksul pidin ma vastama küsimusele miks ma ei võistle? Või täpsemalt , miks ma ei võistle Eesti I Bikini Meistrivõsitlusel. Sellele küsimusele olen kõigile ka ausalt vastanud- polnud millegagi võistelda, vormi mõttes
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> vähemalt andsin võimaluse teistele.Aga muidu Miks ei võistle? Võistlen küll!
Selle hooaja avavõsitlus minu jaoks toimub juba saabuval nädadalavahetusel Soomes Nicole Wilkinsi nimelisel turniiril 10.Oktoobril Lahtis
vaadates minu pikkuse kategooria registreerunud võsitlejate nimekirja võin öelda, et mul läheb kõvasti õnne vaja
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ja seda on mul siiani olnud kahttp://nicolewilkinschampionships.com/competitors/
Bikini fitness -160 cm
Emilia Boström, Finland
Tanja Sundell, Finland
Eevi Teittinen, Finland
Jaana Malytcheva, Finland
Gynai Alekperova, Finland
Regina Krukovskaja, Estonia
Jekaterina Remets, Estonia
Tatjana Kreit, Estonia
Anastasija Sidorevic, Lithuania
Sabina Plevakova, Slovakia
Sandra Cabanikova, Slovakia
Lubica Beresova, Slovakia
Khotkina Yulia, Russia
Mirjam Rodrigues da Silva, Germany
Hidasi Brigitta, Hungary
Caroline Aspenskog, Sweden
Kristin Winnergård, Swedenjärgmised võistlused on samuti kenasti paigas:
25.10 Riga Pearl
29.10-02.11 mõtlesin võsitelda ka Peterburgis toimuvatel Venemaa Lahtistel
selle hooaja tähtsam võsitlus on Fitnessi maailmameistrivõistlustel 13-16. novembril, Budapestis
hetkel sellised plaanid sügis hooajaks.
Vormist nii palju, et kaalu nr-it vaadates , ei tohiks mul üldse mingit vormi olla
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> pean silmas võsitlusvormi, aga peegelpilti vaadates, näen , et hakkab isegi looma. Väike lootus on, et selle hullu trennis rapsimisega sain ka lihast pisut juurde, mis oligi eesmärgiks, kuna kevade võsitluspilte vaadates ja teistega võrreldes olid mul jalad liiga peenikesed ja tuhar olematu. Oma tippvormi on plaan jõuda selle hooaja tähtsamaks võsitluseks -MM-iks ehk siis hiljemalt Novembri kesk paigaks.Dieet on minu jaoks raske, kuna kaloraaz väga madal, 1000 ringis ja praktiliselt süskarite vaba. Pean sellest nõiaringist kuidagi välja saama, ehk siis kui hooaeg läbi -katsun oma toitumise paremini paika saada. Alguses olen provinud ka nö normaalse inimese moodi süüa, nii et ka süskarid sees oleksid_ tatar, riis , kaerahelbed jne, aga siis kaal ei langenud üldse. Hetkel on mul sees enamjaolt vaid valgud + rasvad ja 2 päeva tagant olen lubanud hommikuti ka kaerahelbe putru. Piimatooted on olnud 2-3 nädalat praktiliselt väljas, va törts piima kohvi peale. Loobunud olen ka rasvatust kohupiimast ja kodujuustust- nendest tunnen väga puudust. Menüü hetkel suht üksluine: kanafilee, munad, munavalge pannukad, vahest avocado ja mandlid (neid ostan 15-20gr kaupa, selleks, et kõik korraga mitte ära süüa)
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> söön hästi palju värsket rohelist: jääsalat, seller, kurk, spinat, hiina kapsas. Kindlasti üks viga mida tegin olin see, et vahepeal lihtsalt sõin liiga palju ja kaalu nr oli vahepeal 52-53 kg- puhas oma viga ning katsun seda rohkem mitte korrata. Mõsitan väga hästi , et kui oleksin suutnud kaalu normide piires hoida – siis dieet võiks olla samuti palju lihtsam.oktoober 5, 2015 at 8:23 p.l. #358807Sarge
MemberLoobunud olen ka rasvatust kohupiimast ja kodujuustust- nendest tunnen väga puudust.
Miks loobusid nendest?
oktoober 5, 2015 at 8:28 p.l. #358808Regina Krukovskaja
Memberväidetavalt hoiavad piimatooted vett kinni, kuigi eelmiseks hooajaks ettevalmistumas olid mul need sees
oktoober 6, 2015 at 4:18 e.l. #358753Sarge
Memberväidetavalt hoiavad piimatooted vett kinni, kuigi eelmiseks hooajaks ettevalmistumas olid mul need sees
Ma ei saa aru, mis see vesi halba peaks tegema? Inimene (k.a. lihased) koosnevad 70-80% veest. Oma uutel ettevalmistustel ma pole isegi soolasid välja võtnud, mis siis veest rääkida. Nüüd sel ettevalmistusel on mul kreatiinmonohüdraat olemas ja ma ei kavatse isegi seda menüüst välja võtta.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 6, 2015 at 6:44 e.l. #357658Regina Krukovskaja
Memberhmmm…mõtlemis ainet mulle… vb kohupiim ei teeks midagi halba tõesti, sool hetkel veel sees ja vett joon samuti piisavalt. Aga kuna olen paar nädalat ilma kohupiimata saanud hakkama, siis ei pane seda vahetult enne võsitlusi igaks juhuks sisse ka. Bikiinis peab olema talje ja kõhuosa hästi peenike, kreatiin näiteks teeb mind väga vesiseks, enne võsitlusi see kindlasti väljas mul. Kuna eesmärgiks oli nädalaga kilo maha saada, siis tahtsin kindla peale minna ning jätsin kohupiima välja. Õnneks selle tulemusena on ka kaal kenasti langenud, mis minu jaoks muidugi ulme, 1 kg nadalaga on ikka väga raske, aga hakkama sain, nüüd laupäevaks üritan veel vähemalt 700 -1000 gr maha saada, kindlasti osa läheb ka vee arvelt maha, sest tänasest sool väljas mul juba.
oktoober 21, 2015 at 9:13 p.l. #359938Regina Krukovskaja
MemberSelle hooaja avavõistlus Nicole Wilkins Championships on tehtud!
Finaali kahjuks edasi ei pääsenud ja vorm saab nüüd vaid ainult paremaks minna!
Minu muljetest nii palju, et väga tugev võistlus ja tüdrukute tase kindlasti tugev, kuna ma ise ei olnud kõige paremas vormis – siis ka tulemuse üle ei virise.
siit üks pildike, lihtsalt võrdluseks….., kõige parempoolne neiu on Sabina Plevakova, kes saavutas minu kategoorias III koha
Olen rahul, et ära käisin, vahva reis oli ja seda oligi tegelikult motivatsiooniks vaja!
Bikinifitness ongi selline ala, et sa pead endale teadvustama, mille jaoks sa seda teed! Kui ainult medali või tiitli pärast- siis kindlasti võib olla kaotus väga frustreeriv, mina teen seda eelkõige enda jaoks, ilusa keha nimel ja kui selle eest saab ka tunnustust medali või karika näol- siis olen toppelt võidus ja see tunne on mega. Aga kui karikat ei saa- siis minu võit ongi- ilus sportlik trimmis keha ja olen selle üle õnnelik!
november 6, 2015 at 10:24 e.l. #383519Regina Krukovskaja
MemberViimane võistlus ehk Eesti Mesitrivõistlused läksid minu enda arvates hästi , jäin rahule oma tulemusega ehk 4nda kohaga Bikiini Absoluut kategorias, alati saab paremini aga arvstades seda, et ma polnud oma tipp võsitlusvormis, siis läks isegi hästi. Minu jaoks oli juba võit iga koht mis oli viimasest üelspoole
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Hetkel oleme aga juba Sankt- Peterburgis ja valmistume homseks Neva Pro Show http://www.nevaproshow.com/
võistluseks, Mina ja Ene võistleme amatöörides ning Egle teeb ome selle hooaja esimese avavõistluse Pro kategoorias.
Varsti suundume registreerimisele, ning õhtul on BIKINI PRO presskonferents
Võistlused on homme:
7 ноября 2015
С 11:00 в порядке записи нанесения гримма.
С 11:30 до 12:30 выступление POLE DANCE
С 12:30 до 13:00 перерыв
С 13:00 до 13:30 Men’s physique любители (полу финал)
С 13:30 до 14:00 Фитнес-Бикини любители (полу финал)
С 14:00 до 15:00 Бодибилдинг (полу финал)
С 15:00 до 16:00 перерыв
В 16:00 -16:10 открытие турнира
С 16:10 до 16:40 Men’s physique PRO (первый раунд)
С 16:40 до 17:10 BIKINI PRO (первый раунд)
17:10 -17:40 Men’s physique любители (финал)
17:40 -18:10 Фитнес-Бикини любители (финал)
18:10-18:40 Бодибилдинг (финал)
С 18:40 до 19:00 перерыв
С 19:00 до 19:30 Men’s physique PRO (финал)
С 19:30 до 20:30 BIKINI PRO (финал)
С 20:30 до 21:00 Награждение
22:30 БанкетEDU MEILE!
november 6, 2015 at 10:27 e.l. #383520Regina Krukovskaja
Membernovember 6, 2015 at 7:05 p.l. #383531Regina Krukovskaja
MemberNEVA PRO SHOW – registreerimas käidud!
tundub , et oleme Enega ainukesed välismaa võistlejad, ülejäänud on vist kõik kohalikud
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Hetke seisuga isegi ei tea, mitu võistlejat kategoorias on
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> homne päev tuleb põnev!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>ja eestlasi kindlasti venemaal “armastatakse”
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> minul on vähemalt venepärane perekonnanimi
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>november 18, 2015 at 9:07 p.l. #383938Regina Krukovskaja
MemberSelleks korraks on minu võistlushooaeg läbi. Ütlen ausalt, et tegemist polnud kõige edukama hooajaga, sain oma õpetunnid kätte ja üritan edaspidi tehtud vigu vältida.
Hetkel minu kõige tähtsam eesmärk on dieedist rahulikult välja tulla. See, et võistlused on läbi, ei tähenda minu jaoks kahjuks veel seda, et ka dieet läbi sai ja saab valimatult ükskõik mida suhu pista, nagu paljud minu tuttavad arvavad
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Peale võsitlusi lubasin endale kaks leiva viilu juustuga ( ilma võita) ja jõin külma kuiva Prosecot peale- see oli minu jaoks ülim nauding
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ma isegi ei tahtnud midagi magusat, lihtsalt leib ja juust, niii hea. Hakkan vaikselt süskarite kogust tõstma valkude arvelt. Hetkel plaan on selline, et valku tarbin 2g kehakaalu kohta, rasva 1 g kehakaalu kohta ja süskarite kogust hakkan vaikselt tõstma, hetkel alustan ca 1g-st süsivesikutest kehakaalu kohta , hoian seda nädal aega, jälgin , mis kaal teeb ja vaikselt hakan just aeglaste süsivesikute arvelt kaloraazi tõstma. Esialgu mul süskareid 50 g päevas, valku ca 100 g ja rasva ca 50 g. Lisan menüüse ka erinevaid kaunvilju ( oad, rohelised oad, läätsed, kikerherned jms) ning tooreid juurikaid peeti, porgandit, kaalikat.
Kaloraazi ja macrode arvutamiseks kasutan MyFitnessPall Appi- olen sellest täiesti sõltuvuses
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>, sealt leiab absolutselt kõik toiduained.siit näiteks minu tänane menüü:
Hommikusöök: 150 gr rasvatu kodujuustu +10 gr kletchatka ( kiudaine)+5 gr jahvatatud linaseemneid, kaneeli, steeviat ja mandlipiima.
Kletchatka (kiudaine) avastasin enda jaoks ales hiljuti, kes ei tea millega tegemist lisan pildid
Vahepala: 20 gr mandleid
Lõunasöök: Jääsalat, kurk,ruccola, toores riivitud peet, porgand 80 gr tuunikala, 80 gr keedetud tatart, 5 gr linaseemne õli.
Vahepala :150 gr rasvatu kodujuustu +10 gr kletchatka ( kiudaine)+5 gr chiaseemneid, kaneeli, steeviat ja mandlipiima+20 gr mandleid
Õhtusöök: Jääsalat, ruccola, toores riivitud peet + porgand, 100 gr tuunikala, 100 valgeid ube, 5 gr oliivõli, sojakaste
Töö jätkub
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> I`m will be back!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> .Kõik on võimalik!Kui sa midagi soovid, siis mine ja võtta see- ära jää ootama!
Elu ei saa naeratada, kui me ise pole naerma hakanud.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Soovin kõigile rohkelt positiivsust ja rõõmsameelsust, ärge raisake oma aege teiste inimeste vihkamseks ja taga rääkimiseks.
Meid ümbritsev maailm on nagu peegel, mis peegeldab meile tagasi seda, mida oma peas mõtleme ja südames tunneme
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>november 22, 2015 at 6:01 p.l. #384003Regina Krukovskaja
Memberkuna nüüd tekis pisut rohkem aega, sest puhkan jõusaalist vähemalt 2 nädalat, siis saan ka siin rohkem postitada ja teiega midagi põnevat jagada.
Kanast on mul mõneks ajaks isu väga täis ja ilge isu on just veiseliha järgi, siis valmistan seda endale erivariatsioonides.
mulle meeldivad KIIRESTI JA LIHTSALT valmivad toidud,
siit mõned näited, sellest, et tervislik toit ei pea olema ülemõistuse keeruline värk
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>nädalavahetusel said tehtud TERVISLIKUD VEISELIHAPALLID
retsept väga lihtne:
sibul, riivitud porgand, alla 8% rasvasisaldusega veisehakkliha ja kiudaine.
segasin kõik ühtlaseks ning vormisin lapikud käkid, pistsin 180 c ahju 20 minutiks.
veel üks väga nämma ja tervislik näks PEEDI CHIPSID
toor peet tuleks ära koorida ning lõigata viiludeks, viilud ahjuplaadile ning ahju ca 180c juures, 10-15 min
nendega on oht- et võib kõik korraga ära süüa
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> , sp ma igaks juhuks väga palju ei teinud.head isu
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.