OLIMP TEAM-Regina Krukovskaja-edusammud
Avaleht » Forums » Seltskonnad » Olimp Team – Valmistu koos minuga » OLIMP TEAM-Regina Krukovskaja-edusammud
- This topic has 80 replies, 10 voices, and was last updated 9 years, 10 months tagasi by
Regina Krukovskaja.
-
AutorPostitused
-
aprill 4, 2015 at 9:54 p.l. #379203
Regina Krukovskaja
Membervahepeal polnud aea kirjutada, sest oli vaja ju trenni teha!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Praktiliselt aasta tagasi toimusid minu esimesed võistlused Bikini Fitnessis ( Reval Cup) ja kogu see aasta + 4 kuud peale sai rängalt tööd tehtud parema vormi nimel, on olnud ka tagasilööke- kuid enda tehtud vead on parimad ja karmimad õpetajad!
Selle hooaja esimene avavõistlus on tehtud, see oli üliedukas, mis tähendab, et kogu vaev tasus ennast küllaga ära. Vahepeal küsisin endalt kas tõesti peab kogu see asi nii jõhkralt raske olema- ja siit vastus, kuid tahad olla parim, siis jah!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Sellist saaki pole ma kordagi koju toonud! Lausa 3 karikat!Ja ESIMEST korda kõikide minu võistuste jooksul oli ka minu PERE mulle kaasa elamas- see on ülitähtis, muidu oled nagu üksikhunt keset metsa! See andis mulle tohutult jõudu ja enesekindlust, see tunne, et keegi hirmsasti hoiab sulle pöialt ja elab kogu hingega kaasa- see on kirjeldamatu! Muidugi teen ma seda kõike eelkõige enda jaoks, kuid jagatud Rõõm on Topplet Rõõm. Hoidke ja toetage ükstest, ärge kunagi minge kodust ära tülis ,kallistage kodust lahkudes ja õhtul tagasi tulles! Proovige järgi- see annab tervele päevale positiivse laengu. Kui tüli on majas, siis- ärge kunagi süüdistage ükstest,vaid olge toeks, need lihtsad sõnad: “Ma olen Sul olemas vaatamata millegile! Koos Me saame hakkama!” tähendavad vahest rohkem kui esmapilgul paistab!
Suurimad Tänud ka Minu treeneritele Nataliale ja Ottile, ilma nendeta poleks see võit olnud võimalik, vähemalt pool sellest võidust on minu treenerite oma, nende tohutu tehtud töö ja vaev: nõuanded, motiveerimine, toit ja treeningud, poseerimine jne jne jne
Minu edukaim võistlus sai tehtud, ning nüüd praktiliselt kõik järgmised nädalavahetused on võistlusi täis:
11-12 Aprill Sweden Grand Pris
18 .Aprill Eesti Karikavõsitlused
03.Mai Läti lahtised Meistrivõistlused
12.05 Euroopa Meistrivõistlused
eks vaatame mis saab
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Cheers!aprill 6, 2015 at 12:14 p.l. #379269Tatjana Kurilova
MemberUra! moi pozdravlenija!!! Hrani formu:)))
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aprill 6, 2015 at 12:40 p.l. #379271Ott Kiivikas
MemberMidagi ei ole lisada, tubli oled olnud ja ääretult pühendunud! Kohati isegi rohkem kui oleks vaja – vahest on tunne, et lähed sinna teise äärmusesse ära ja kõik äärmused ei ole pikas perspektiivis head. Tuleb osata gaasi vajutada ja tuleb osata gaasipedaalilt jalga ära võtta….))) Olen teinud seda ise nii ja ja naa ja see viimane valitud variant ehk siis aeg – ajalt vajutad ja annad järgi on andnud parema ja kestvama tulemuse. Reede läheb juba sõiduks, kui enne ei näe, siis lennujaamas! Tänud heade sõnade eest – sinusuguseid õpilasi on lust treenida, sest sa oled õppimisvõimaline ja väga pühendunud – mis treeneri jaoks muudab kogu protsessi palju lihtsamaks.
aprill 13, 2015 at 8:29 p.l. #379654Regina Krukovskaja
MemberOlen positiivsetest emotsioonidest pakatamas
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>SwedenGrandPrix2015 TEHTUD! ja tulemuseks finaali koht! Olen üliõnnelik, et finaali pääsesin! Oleksin loomulikult oodanud rohkemat kui 6.koht , aga nagu Ott ütles: Süües kasvab isu!” ja lõpuks olin natukene pettunud ka. Aga kui nii võtta siis see on alles minu II hooaeg, ja kui kõik kohe kätte jõuaks siis poleks ju huvitav või mis
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Täpselt aasta tagasi 12.Aprilll 2014 oli minu päris ESIMINE VÕISTLUS BIKINI FITNESSIS – Reval Cup, kus tulin esimeseks oma kategoorias ( algajad kuni 163), lisan ka paar pilti võrdluseks. Kehakaal siis ja täna oli täpselt sama, aga keha on aastaga muutunud päris kõvasti.Reis oli MEGA TORE, tänu ägedatele reiskaaslastele: Ott, Raigo , Ene ja Kristo- Teie OLITE SUPER, tänud toetuse, kaasaelamise, motiveerimise, ergutuse, abi ja super huumori eest- MegaTeam
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Raigo, sinu munad ja kohupiim päästid mu näljast, tänud
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Otti ei jõuagi ma kunagi ära tänada- olen üliõnnelik, sest Mul on super treener, kes oli võistlusel igal
sammul abiks ja tohutuks motivaatoriks ning tuju tõstjaks. Suur tänu ka Nataljale, kes on minuga näinud palju vaeva poseerimist ja T walki harjutamas just vahetult enne seda võistlust, SPASIBO NATALJA!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Malmö on väga armas, kodune ja ilus linn, kuhu tahaks kindlasti tagasi tulla- I WILL BE BACK!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ja kuna Ott minu tulemusega võistlusel rahule ei jäänud
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
siis täna oli vaja korralikult peale keerata ja kell 10.00 hommikul olime juba Malmö jõusaalis platsis ja andsime tuharale korralikult tuld- nii et ükski päev ei läinud raisku, kogu aeg sai maksimaalselt kasulikult ning produktiivselt sisustatud!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Jõudsin ka Fitshopist läbi hüppata ja haarasin kaasa oma OLIMP Võsitlusettevalmistus Combo:
Olimp Thermo Speed – rasvapõletaja. hommikul ja enne trenni
OLimp BCAAE explode pulber- Nämma Fruit Punshi maitseline – trenni ajal
Olimp Aminohapete kapsilid AnabolicAmino 5500- enne ja pärast trenni
Olimp Vita-Min Sport – vitamiinid ja Mineraalid hommikul ja õhtul
Järgmine võistlus juba sel laupäeval 18.Aprillil ALGUSEGA 16:00 Salme Kultuurikeskuses 31.Eesti Karikavõistlused Kulturismis ja Fitnessis!
Laupäeval Salmes Näeme!
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mai 1, 2015 at 12:20 p.l. #380268Regina Krukovskaja
MemberDiiet jätkub ja võistlused samuti ….
alates 4. Aprill sai IGA nädalavahetus võisteldud ja tunne veel hea.
Tänu nii tihedale graafikule, lava hirm on praktiliselt kadunud ja polegi enam nii väga hirmus esimese sammu lavale astuda
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>, palju loomulikumalt ja vabamalt tuleb kõik välja.Eesti Karikavõistlused läksid üllatavalt hästi – I koht enda kategoorias ja Absoluudis II- see oli nüüd küll väga suur üllatus minu jaoks.
Nende võsitlustega on üldse natukene naljakas, igakord kui võistlema lähen, pole ma kunagi endas kindel ja pabistan hirmsasti ning kunagi ei tea tulemust ette, isegi kui vorm on sama. Väga palju sõltub ikka kohtunikest ja otse loomulikult ka konkurentidest!
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Eelmine nädal sai ka Leedus Balti Machil võisteldud – ja ma veelkord veendusin, et üks absoluut kategooria pole kindlasti minu jaoks, ja head kohta on seal väga raske saada, puhtalt juba pikkuse vahe pärast, ma olin seal laval nagu päkapikk
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> aga ka konkurendid olid tasemel, ikkagi Leedu ja Lätti kõvemad tüdrukud!Minu pikkusega 157 saangi kõige edukamalt võistelda vaid – 160 või -163 kategooriates, kõik muud on väga mööda kahjuks. Aga mul on hea meel , et mul oli võimalus Eestit esindada, kogemust jälle juures, ja mis ei tapa – teeb vaid tugevamaks. Vähemalt ilusaid pilte tuli sealt võistluselt.
Järgmine võistlus on juba 3.Mai – sel pühapäeval Riias- Lätti Lahtised Meistrivõistlused, eks vaatame, mis saab
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Minu 2015 kevad hooaeg kulmineerub 17.Mail Euroopa Meistrivõistlustel Hispaanias- see on ühtlasi ka kõige tähtsam selle hoojavõistlus!
mai 8, 2015 at 8:29 p.l. #380509Regina Krukovskaja
Membereelmisel pühapäeval 3.Mail said tehtud Läti Lahtised Meistrivõistlused Riias! Tulemuseks finaali 6. koht. 18 võistleja seast. Minu kategoorias olid võistlejad 6 maalt ( Läti, Leedu, Eesti, Venema,Poola ja Saksmaa). Väga ootamatu oli see, et veel päev enne võsitlust kõik teadsid, et tulevad eraldi kategooriad: -160 ja -163. Kuid võistluspaika saabudes tuli välja, et kategooriad ühildatakse omavahel, mis polnud mulle ( minu pikkuse juures 157 cm) sugugi hea uudis! Aga see selleks!
Ei saa öelda , et jäin ka oma tulemusega rahule, kui nüüd tõtt öelda- siis olin väga pettunud, tean, et minu viga oli see , et T- walk ei läinud päris nii nagu oleks pidanud! Aga mis veel oli valesti – seda ei tea, pilte vaadates, ei saa ma aru mille poolest teistest kehvem olin- kuid las see olla, bikiini ongi subjektiivne ala, ja ilu on kohtunike silmades!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ei, ma ei virise, lihtsalt jagan oma mõtteid, ja mis ei tappa-teeb vaid tugevamaks.Võistluse kulg oli kõikide jaoks ootamatult kiire
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> tean, et paljud jõudsid napilt lavale ja mõni ei jõudnudki
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> sellest on tegelikult väga väga kahju. Ka mul endal läks suht kiireks, kuigi väliselt olin valmis, ei jõudnud ma ennast seesmiselt häälestada, jäi aega puudu, selleks, et nö sisse elada, rahulikult moraalselt ennast ette valmistada, kõndi harjutada, läbi mõelda jne. Kuidagi nii kiireks läks järsku ja lavale oli vaja tormata praktiliselt joostes!Riia reis oli muidu hästi vahva, sai külastada ka Jurmala veeparki ning nautida suurepärast seltskonda: Minu kallis poja-Adrian, Ott, Raigo, Kristiina Aleksejaeva, Ada, Laura ja tema kaaslane Martin- tänud- te olite Suurepärased! Naerda sai jälle kõvasti!
lisan ka pildimaterjali, head vaatamist
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ja mõelgem ikka positiivselt- Kõik on peas kinni! KÕIK ON VÕIMALIK, kui seda väga tahta, ainukesed piirangud seame me ise endale oma peas!mai 11, 2015 at 5:59 e.l. #380563Regina Krukovskaja
MemberSelle hooaja kõige tähtsam võistlus on veel ees- juba sel pühapäeval 17.05 pärast Hispaanias Santa Susannas! lendme juba sel kolmapäeval 13.05 kell 12.00! jahooo, nii äge ja põnev! Just eile sain ka koondise dressid kätte-super ilusad- juba kibelen selga panna, tänud toetajatele- Fitshop, Olimp, Reebok ja Audentes! Nüüd on motivatsioon veel rohkem laes! Fitshoppist sain ka korraliku OLIMP vitamiinide laadungi! Ning otse loomulikult ka Olimp Redweiller- mis annab mõnusa energia paugu, enne trenni- et ikka jaksaks. Eriti hea on see siis, kui tunned , et oled väsinud ja energiat napib- siis Redweiller on ainukene, mis mind aitab! Lahjendan 1/2 mõõtlusikat 200 ml veega 30 min enne trenni ja tunnen kuidas veri hakkab käima, nii, et isegi näpuotsad surisevad!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Minu üks viimaseid avastusi Fithopist Olimp toidulisandite riiulist on Olimp Anabolic Amino 5500 mega caps, siasldab 19 erinevat aminohapet! Aminohappetel on väga oluline roll meie organismis, nad kiirendavad taastumist ja suurendavad lihaste valgusünteesi, aitavad säilitada lihasmassi ja jõudu dieedi ajal, võtan 3 kapslit hommikul, enne ja pärast trenni ja tunnen ennast märgatavalt paremini ning lihas taastub kiiremini!enne ära sõitu kirjutan kindlasti veel!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mai 11, 2015 at 12:27 p.l. #380167Regina Krukovskaja
MemberDiiet jätkub ja see on kestnud juba mitu kuud …nii et vaikselt hakkab kopp ette tulema!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ja kusjuures isu on täiesti tavaliste asjad järgi, näiteks vahest tahaks lihtsalt MUSTA LEIBA juustuga!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> või kõhu lihtsalt mõnuga täis süüa, kas või kodujuustust või kanast
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>viimasel ajal olen oma toidulaua üritanud natukenegi mitmekesisemaks muuta, siit mõned pildid ja retseptid siis sellest mida dieedi ajal söön ja poest ostan!
Hakklihapallid ( kuna kanast on tõsine kopp ees!)
Olen teinud Rimi veisehakklihast (10%) lihapalle ahjus- super lihtne ja tervislik!
proovige järgi! ainult hakkliha + piprasegu- ei muud! 20 min ca 200 C ahjus ja valma- ja niiiiii maitsev
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Diiedi ajal hakkad täiesti tavalisest toidust rõõmu tundma!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>MUNAVALGE muhvinid
samuti väga lihtne ja kiire valmistada: 300 ml munavalge pudelist+ 10 gr proteini puudingut ( või muud valgupulbrit ) maitseks, 50 ml mandli piima + mõned tilgad steviat, kõik see spordiblenderis vahtu lüüa ja muhvini vormidesse ning ahju. 20 min 200 C juures. olen sama teinud ka pannil , ilma õlita. niii head!
tavainimesed ei saa ilmselt aru, kuidas see saab maitsev olla, aga olen kindel , et dieeditajad mõistavad mind 100%.
Kallid KAASKANNATAJAD- Pidage vastu! Natukene on jäänud ju!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuni 12, 2015 at 10:39 p.l. #381583Regina Krukovskaja
Memberhei hopsti! selleks korraks on võistlushoaeg läbi, ning pean tunnistama, et see hooeg oli minu jaoks päris edukas!
6. koht Euroopakatel enda pikkuse kategoorias
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> loomulikult oleks soovinud enamat, kuid ka see näitab juba midagi, arvestades sellega, et tegelen antud alaga vaid pisut üle aasta ja mu elu esimene võistlus oli eelmisel kevadel!Nüüd saab jälle korraks süüa ja kõvasti trenni teha, ning juulist uuesti deiiet peale ning ettevalmistused järgmiseks võistlushooajaks!
Järgmisest nädalast alustan uue jõusaali kavaga ning jagan kindlasti ka teiega muljeid!
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>see nädal koos Eglega korra proovisin 60 kg -ga vaba kangiga kükke teha ( enda kaal ala 50 kg) ja ütleme nii, et vist isegi 2-3 korda jõudsin kükitada
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> eheee nõrk olen!!!Aga teeme tööd ja näeme vaeva- siis tuleb ka tulemus!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Küll ma ka 60 kg jõuan kükkitada
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Olge mõnusad ning püsige trenni lainel!
juuni 13, 2015 at 8:46 e.l. #381592Regina Krukovskaja
Membereile tegin sünna puhul Mustika puddingi kooki.
NB! Saab ülikiiresti valmis ning on tervislik ja ülimaitsev!

Väga hea tuli välja, jagan retsepti ka teiega!
Sul läheb vaja:
40 g zelatiini
150 g lemmikmaitsega Fast proteini pudding
1,2 l KEEFIRI
200 gr küpsiseid või jahvatatud pähkleid, või müslit
4-5 sl maapähklivõid
retsept
vooderda 24cm lahtikäiva koogivormi küpsetuspaberiga, mille peale tuleks ühtlaselt jaotada koogipõhi: u 200 gr purustatud küpsiseid segatununa ühlaseks massiks maapähklivõiga ( ca 4-5 s lusikat), küpsiste asemel võib kasutada ka müslit, valgubatoone, purustatud pähkleid jms. tähtis, et koogi vormi põhja tuleks tahkem konsistents.
Põhjale tuleks peale kallata järgmine segu: ca 1200 ml keefirit segatuna 150 gr puddingu pulbriga ja 40 gr zelatiiniga ( zelatiin tuleks eelnevalt lahustada väheses soojas vees). Selleks, et kook tuleks vähe magusam võib lisada ka loodusliku suhkruasendajat steviat Cocovi-l on see olemas pulbrikujul ja sellega tuleks olla ettevaatlik, sest tillukesest kogusest juba piisab.
ja siis panna kook vähmalt 30 min ( ideaalis ööseks) külmikusse tarretuma.
kaunistamiseks meelepäraseid puuvilju, marju , riivitud shokolaadi jms. Mina kasutasin mandleid ja maasikaid.
väga hästi sobivad kaunistamiseks ka COCOvi marja ja CocoVi pähkli segud ja miks mitte ka Chia seemned , mis on ühtlasi väga head Oomega-3, antioksüdantide, vitamiinide (A, B1, B2, B3)ja mineraalie ( kaltsium, raud, tsink) allikas.voalaa ja tervislik koogike ongi valmis!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
juuli 5, 2015 at 8:54 p.l. #381923Regina Krukovskaja
Membertänaseks sai 3 nädalat uue kava järgi treenitud, ütleme nii, et tunne on….hea, vahepeal oli päris raske, hull väsimus oli peal. Mõni päev vedasin ennast lihtsalt puhta tahteõuga kohale ja kuidagi tegin ettenähtud kava ära, kuid õnneks kõik päevad pole sellised, ja kui on kohe väga raske olla ja hull väss peal- siis tuleb lasta kehal vähemalt päevakese puhata, et järgmine päev jälle jaksata rohkem
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>hetkel käsil on jõu kava, vähem kordusi, rohkem raskusi. Ettenähtud on 5 jõusaali põeva, lisaks teen veel mõne rühmatrenni ja cardiot õues.
see nädal nägi välja selline:
E Jalad, tuhar, säär
T BodyPump
K puhkus
N Rind, õlg
R Tuhar, Käed+ 15 km rulluisutamist
L Selg,Kõht + 30 min cardiot
P Ringtreening jõusaalis ( tuhar,õlg)+ 30 min cardiot+ õhtul 40 min rullitamist
Täna hommikul kaal näitas 52 kg
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> – mis tähendab, et vahepeal sai kõvasti söödud. Kuigi alguses oli plaan max 3 kg juurde võtta, ei saanud ma kahjuks oma isudega toime tulla ja lubasin pisut rohkem kui vaja- Hotela kak ludshe, a poluchilos kak vsegda.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> järgmine kord proovime siis uuesti, no mis sa teed kui isegi oma vigadest ei õpi.Seekord alustasin dieediga juba varem, kui eelmine suvi, kogu toit käib kaalu pealt läbi ja kui kõik läheb hästi , siis septembri lõpuks peaks olema vormis
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>täna hüppasin ka Sparta Fitshoppist läbi, rõõmu teevad OLIMP uued maitsed:
haarasin kaasa uue maasikamaitselise Olimp BCAA
ja sain kaasa ka mõned Olimp samplid COLA maitseline redweiler – juba kibelen proovida, sama maitsega pidi ka BCAA tulema.
ja lisaks veel Vanilli ja cookie cream Whey protein samplid. mmmm see cookie cream võib küll päris hea olla
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>homme lisan selle oma hommikusele kaerapudrule .)
kuna vanad kindad said ribadeks treenitud, siis valisin enedale uued mehised OLIMP jõusaali kindad, neid sain kohe ka ära testida seal samas Sparta Fitshopis Iron Gym lõuatõmmete kangil
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuli 6, 2015 at 8:00 e.l. #381925Regina Krukovskaja
Membermõtlesin, et vahepeal võiks ikka normaalse inimese kombel süüa ka ja lisada veits süsivesikuid oma päevasesse kaloraazi.
nii ” keetsingi” täna hommikul kaerahelbe putru. Kõik, kellelt kuulan vabandusi , et pole aega putru teha, siis tegelikult see ei võtagi aega ja keeta pole samuti vaja!
panin 40 g kaerahelbeid kausi, valasin peale umbes 150 ml kuuma vett ja jätsin valmima 5 minutiks
kui pudru oli paisunud,segasin hulka uue Cookies Cream maitselise Olimp Pro whey valgupulbri, mille näidise sain eile Fitshopist, ja lasin heal maitsta
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mmm see Cookies Cream on tõliselt nämma,isegi töökaaslased tulid lõhna peale uudistama, mida ma nii maitsvat söön
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>ootan juba põnevusega millal uued Vanilli ja Cookies Cream valgupulbrid müüki tulevad:)
ja ootan juba õhtut, et enne trenni saaks preworkout Cola maitselise Redweileri ära proovida
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuli 6, 2015 at 9:13 e.l. #381929Ott Kiivikas
MemberSee Redweiler cola – oli täiesti coca – cola maitsega (ma ei tea, lasin vee peale ja kas mulle tundus, kuid isegi nagu mingi gaas oleks sisse tekkinud…))) Redweiler paneb tuntava surina ka enne trenni sisse + lisaks normaalne maitse pre-workouti kohta. Aga puder valguga on minu puhul pea igapäevane toit hommikusöögiks ja maitsev ta tuleb, ise panin hommikul veel maasikaid ja jogurit ja banaani ka otsa – puhas magustoit.
juuli 6, 2015 at 2:46 p.l. #381944Henrikix
MemberKaerahelbepuder + valgupulber kooslusele soovitan lisada ka veidi kreeka jogurtit + maapähklivõid – tuleb mõnusalt kreemjas ja maitsev eine. Osade valgupulbrite puhul jääb niisama pudruga segades veidike teraline, siis soovitan kreeka jogurtiga eelnevalt juba ära segada.
juuli 13, 2015 at 10:01 p.l. #382112Regina Krukovskaja
Memberpäris tegus nädalake jälle möödas
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> , siit lühidalt minu toimetused-tegevused:E: Selg+ biitseps+ 30 min cardiot
T:Teami ühistrenn -Intensiivne ringtreening jõusaalis kogu kehale+poseerimine
K: Puhkus- olin tõsiselt väsinud, ei olnud üldse jõudu, ennast liigutada, läksin planeeritud 1 tunnisesse spordi masaazi ja ärkasin, selle peale,kui masöör küsis, ega väga valus pole? see on märk selest, et keha vajas tõsiselt puhkust
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> hea, et peale masaazi ennast koju vedada suutsin, isegi rooli oli raske keerata! koju jõudes kukkusin otsmaid voodisse nagu kott, isegi asendit ei viitsinud muuta, kogu keha oli nii raske!N: Jalad, tuhar, säär, kõht + 40 min cardiot- puhkuse päevast oli kasu ja järgmine päev oli kohe jõudu rohkem
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> astusin saali 19.30 ja läksin välja 5 min enne sulgemist 21:55, siis kui admin hakkas saalist välja viskama
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>R: Õlg, kõht + 30 min cardiot ,oli suht väsinud ja kiusatus oli suur otse töölt koju magama minna, kusjuures, sõitsingi kodu poole ja siis mõtlesin poole pealt ümber, et nii lihtsalt ma nüüd küll alla ei anna! Ega ma nüüd nii nõrgukene kahh pole! Lähe kohale ja vaatab siis mis tunne on!
ja lõpp kokkuvõttes olin õnnelik, et sundisin ennast jõukasse minna, tegin kõik kenasti ära ja rohkemgi veel!
L: Selg, triitseps, õlg+ 20 min cardiot, hiljem lisaks veel jalgpall lapse laagris, see oli tõsiselt mõnus! ega nalja polnud JUDO treenerite vastu jalkat mängida,igatahes sai kõvasti joosta
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ja pidin koguaeg vaatama, et keegi peale ei astuks
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>P:Tuhar,õlg, kõht, olin saalis juba 8:30 PÜHAPÄEVA hommikul, sest 10.30 pidin olema juba video võttetel
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ja kuna ei olnud päris kindel kas hiljem jõuan trenni ära teha, nii otsustasin selle ära teha kohe hommikul- siis on tehtud ja süda rahul!Täna ehk siis E: pidin juba varakult Arigatos koha olema juba hoopis teise video võttetel
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> hiljem sai korralikku Egle Ellert Nabi Teami ühistreni tehtud jalale ja tuharale, kusjuues puusatõsted said minu jaoks rekord raskusega tehtud, kangi peal oli kokku 50 kg+ kang ise 20 kg!Homme samuti tuleb varakult platsis olla, esmalt video filmimine ja siis ehk jõaub ka ühistrenni teha
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Dieet läheb hästi, õnneks viimasel ajal nii palju tegevust, et polegi aega toidu peale mõelda. Kaal langeb kenasti, hetkel olen plaaninud kaalu langust 50-700 gr nädalas-nii peaksin kenasti õigeks ajaks vormi saama.
Kodust väljun alati koos oma toidu kottikesega- ainult nii saan olla kindel, et söön õiget toitu õige ajal, tegelikult ma söön päris tihti ja töökaaslased vist aravad, et olen ahelsööja
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> midagi sarnast ahel suitsetajaga :)aga tegelikult asjad on nii, et päeva kaloraaz on hetkel 1200-1300 kcal, ja söön iga 2 tunni tagant väikeste portsudega, ja kuna kaal vaikselt langeb -järelikut asi töötab- tuleb vaid reziimi hoia ja lainel püsida- ei muud!Siit mõned pildikesed sellest mida söön
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.