Oliiviõli
Avaleht » Forums » Toitumine » Toidulisandid » Oliiviõli
- This topic has 15 replies, 11 voices, and was last updated 15 years, 12 months tagasi by
hehee.
-
AutorPostitused
-
mai 10, 2009 at 5:32 p.l. #16690
kreits
MemberTere!Hakkasin siis samuti toitumisel tarvitama oliivi6li.
Oleks 2 küsimust
Esiteks-Kirjas on et tuleb tarbida rafineerimata oliivi6li.Peab see 6lipudelil kirjas olema?Praegu tarbin säästukast ostetud Ibero oliivi6li.Rafineeritud v rafineerimata-kirjas pole selle kohta pudelil midagi :S
Teiseks-Olen trenni teinud ca pool aastat ja üritan ka korralikult toituda.St vähe rasvast ja piisav kogus valke ja süsivesikuid.Peaksin hakkama päevas 1-2 spl 6li tarbima et keha saaks vajalikud rasvad?:S
Sry kui veidi segased küsimused..tänud..
mai 10, 2009 at 5:45 p.l. #195321helenk88
MemberKülmpressitud oliiviõli kannab kauplustes müügil olevatel pudelitel nimetust „extra virgin olive oil”
mai 10, 2009 at 7:14 p.l. #195359moosese10k2sku
MemberKui supilusika haaval ei lähe sisse, siis võib alati seda lisada toorsalatile peale.
mai 11, 2009 at 5:31 p.l. #195542jorsik
MemberKorralik toitumine on rohkem rasvast ja vähem süsikaid pigem.
mai 11, 2009 at 5:47 p.l. #195554kreits
MemberPean ca 5kg alla v6tma..samas trenni tehes…:S Mismoodi siis sööma peaks?Praegu dieet igatahes edeneb ja j6udu tuleb juurde..MIlleks rasva veel vaja???
mai 12, 2009 at 3:11 p.l. #195730moosese10k2sku
MemberKui su praegune dieet mõjub, siis jätka. Ära kuula teisi.
Peaasi, et energiast vajaka ei jää.
mai 12, 2009 at 3:37 p.l. #195741Amarillo
Memberrafineeritud on töödeldud oliiviõli, rafineerimata otsepressitud, seal peaks kirjas olema
mai 12, 2009 at 3:40 p.l. #195742tereummikust
MemberPean ca 5kg alla v6tma..samas trenni tehes…:S Mismoodi siis sööma peaks?Praegu dieet igatahes edeneb ja j6udu tuleb juurde..MIlleks rasva veel vaja???Kui su dieet tõepoolest hästi mõjub – salened ja jõudu tuleb ka juurde, nagu ise ütled, siis ehk ei ole liiga suur tüli sellest tiba kirjutada? Kasvõi paari lausega oma dieedipõhimõtted, mida sööd, mida ei, mitu korda päevas jne. Lihtsalt huvi pärast tahaks näha, ehk saab midagi uut enda “dieetmenüüsse” lisada
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mai 12, 2009 at 6:40 p.l. #195783OMG_WTF
MemberKui su praegune dieet mõjub, siis jätka. Ära kuula teisi.Peaasi, et energiast vajaka ei jää.
Oooooot, et siis mis mõttes ära kuula. Ma arvan, et ma võin kommidega ka kaalu langetada, siis et nagu oleks see mõistlik we. Kuna kaal langeb siis on kõik ok we
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mai 12, 2009 at 7:55 p.l. #195834tereummikust
MemberOooooot, et siis mis mõttes ära kuula. Ma arvan, et ma võin kommidega ka kaalu langetada, siis et nagu oleks see mõistlik we. Kuna kaal langeb siis on kõik ok we
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ega ta midagi enamat just küsinud, tahab 5kg alla võtta, hetkel “dieet ju edeneb”..
Pean ca 5kg alla v6tma..samas trenni tehes…:S Mismoodi siis sööma peaks?Praegu dieet igatahes edeneb ja j6udu tuleb juurde..MIlleks rasva veel vaja???mai 13, 2009 at 7:24 p.l. #196114tereummikust
MemberKüsimus, kas oliiviõli võib ka õhtul ntx tunnike enne magamaminekut süüa segatuna 1 supilusikas näiteka 200g maitsestatud/maitsestamata kodujuustuga, või on kõige parem võtta puhtalt? Kas keegi on katsetanud, kuidas maitses ka?
mai 13, 2009 at 7:34 p.l. #196123InsaneQlimax
MemberKüsimus, kas oliiviõli võib ka õhtul ntx tunnike enne magamaminekut süüa segatuna 1 supilusikas näiteka 200g maitsestatud/maitsestamata kodujuustuga, või on kõige parem võtta puhtalt? Kas keegi on katsetanud, kuidas maitses ka?No segad sa seda või mitte, koguse saad sa ikka kätte olgu ta sul kustahes
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>. Päris puhtalt ei taha alla minna
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mai 13, 2009 at 7:39 p.l. #196127moosese10k2sku
MemberPõhimõtteliselt pole vaja küsida kas mõnda toiduainet võib teise toiduainega kokku segada. Ega sellepärast ju toiduaine toiteväärtus ei muutu ju.
Kui sa paned klaas vett ja vee sisse segad suhkrut- ega suhkur ju ise ära ei kao. Suhkur seguneb veega aga toiteväärtus jääb samaks.
veebruar 8, 2010 at 9:37 e.l. #254957Xero
MemberMa küsiks missugust oliiviõli soovitatakse. Neid on nii mitmeid. On rafineeritud, rafineerimata, oliivijääkõlid, neitsi-oliiviõlid jne
Kes te kasutate oliiviõli, missuguse firma toodet ostate või soovitate ?
Küsin just seetõttu, et poodides olen vaatanud, terve riiul neid täis, ei tea missugust valida.
veebruar 8, 2010 at 10:15 e.l. #254963Kristjan-Johannes Konsap
MemberMa küsiks missugust oliiviõli soovitatakse. Neid on nii mitmeid. On rafineeritud, rafineerimata, oliivijääkõlid, neitsi-oliiviõlid jneKes te kasutate oliiviõli, missuguse firma toodet ostate või soovitate ?
Küsin just seetõttu, et poodides olen vaatanud, terve riiul neid täis, ei tea missugust valida.
Ilmselt ikka rafineerimata virgin olive oil ehk neitsi oliiviõli. Mingi jääkõli pole ilmselt parim lahendus.
Oliiviõlide kuumutamise kohta on erinevaid väiteid, samas kui tahad seda kasutada salatitesse lisamiseks siis ikka virgin on kõige asjalikum.
AutorPostitused- You must be logged in to reply to this topic.