Õlid
Avaleht » Forums » Toitumine » Toidulisandid » Õlid
- This topic has 22 replies, 12 voices, and was last updated 17 years, 8 months tagasi by
Vilps.
-
AutorPostitused
-
jaanuar 31, 2008 at 1:28 e.l. #138276
Agnes1h
MemberVähetõenäoline, et kookosõli saab olla sama võimas kui hormoonpreparaat! Võib-olla on taimeõlitöösturid kookosõli võimsa tagasituleku pärast niivõrd närvis, et valmis ükskõik milleks. Vastust ei saa me vist kunagi teada!Inimestel, kellel kilpnääre jamab, võibki ootamatult alatalitlusest ületalitlus saada või ka vastupidi, isegi siis kui mingi versioon on aastakümneid domineerinud. (Külastan isegi kord aastas endokrinoloogi). Mind see näide veel ilmtingimata ei veena, et see muutus oli AINULT sellest õlist. Ent vbl oli see niikuinii toimuvas muutuses soodustav tegur?!, kui arst ennegi selliseid ohvreid oli näinud. Mine tea jah, milles tõde oli.
jaanuar 31, 2008 at 1:37 e.l. #138277gmaster
MemberMa saadan isiklikult qmaster sulle ühe toidu, mida preagu ise naudin:Pruunistad hakkliha ära, lisad maitseaine (karri), siis paned sisse kookoshelbed, u 10 min kergelt kuuma, lõpuks tomatipasta ja ongi Texmex pasta valmis. Kui väga pidulik siis võid kaunistada ananassiga vms. Ma ise söön mõned porgandid peale.
tänks, kookoshelveste otsing oli edukas, varsti proovin
mai 14, 2008 at 9:16 e.l. #154009Samakamees
MemberMõtlesin ka siis kookoshelbed menüüsse sisse viia , aga see kookosõli jutt hirmutas praegu natuke
Palju ma päevas kookoshelbeid süüa võiksin ? Isiklikult tahaks vähemalt pool pakki päevas ära nosida.mai 14, 2008 at 11:09 e.l. #154029hehee
MemberMul on tihtipeale õhtusöögiks pakk viieprotsendilist kohupiima, mille sisse segan neli spl kookoshelbeid, riivitud õuna ja kaneeli, midagi muud polegi magustamiseks vaja ja maitse saab päris hea.
mai 14, 2008 at 12:18 p.l. #154035AlanBStard
ModeratorMõtlesin ka siis kookoshelbed menüüsse sisse viia , aga see kookosõli jutt hirmutas praegu natuke
Palju ma päevas kookoshelbeid süüa võiksin ? Isiklikult tahaks vähemalt pool pakki päevas ära nosida.Kookoshelbed ei tee midagi. Teise poole pakki võid siis mulle anda
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Soja isoflavoonid väga suurtes kogustes võivad umbes midagi sellist vabalt teha nagu seal räägiti. 50 g sojauba päevas tekitab 3 kuuga struuma. Uuemal ajal eraldatakse isoflavoone sojast ja lisatakse kontsentreeritult “tervisetoodetesse”, siis on eriti lihtne midagi pekki keerata. Võibolla sõigi midagi sellist.
Ja see on kaalujälgijate foorumist. Kaaluprobleemiga inimestel on niikuinii kilpnäärmega kehvad eeldused.
mai 14, 2008 at 1:08 p.l. #154038phonkypapa
MemberTänapäeva reostuses peab üritama 2/3 rasva saada küllastunud ja polüküllastumata nii vähe kui võimalik.Miks nii?
mai 14, 2008 at 1:24 p.l. #154040anelka
MemberKookoshelbed ei tee midagi.Kui ma kookoshelbeid söön siis sõbrad/tuttavad küsivad:
1. Mis see on suhkur või?
2. Mis see on sool või?
3. Mis asjad need on?
siis ma vastan “kookoshelbed on väga maitsvad aga ma ei soovita neid süüa. Need ummistavad veresooni… vähemalt arstid arvavad nii.”
mai 14, 2008 at 7:31 p.l. #154077Vilps
MemberKeegi siin eespool mainis, et panna kookosehelbeid kohupiimale peale. Tulin just 1.5h tagasi trennist ja proovisin ära.
Megahea oli:)
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.