õlgade laius
Avaleht » Forums » Spetsialistid » Küsi Teadjatelt » Küsi Kiivikaselt » õlgade laius
- This topic has 19 replies, 14 voices, and was last updated 17 years, 8 months tagasi by
QWE8.
-
AutorPostitused
-
detsember 26, 2004 at 7:17 p.l. #3426
Tan3l
Membertahaksin siis teada kuidas saada laiemaid õlgu, praegu on need natuke kitsa võitu (45 cm
detsember 26, 2004 at 7:21 p.l. #43653Tim
Memberskeletti pole kahjuks võimalik õlgadest laiemaks tõmmata kuid, et kapim välja paista tee palju õlaharjutusi. ega muud moodust polegi. või kasvata korralik habe, siis ei hakka keegi hüppama
detsember 26, 2004 at 7:25 p.l. #43655Makaveli
MemberÕlale harjutustest ei piisa , tuleb teha ka palju harjutusi lailihasele.
detsember 26, 2004 at 8:55 p.l. #43661Tim
MemberKui eesmärk on õlgasid laiemaks saada, siis skelett on siiski sündides kaasa antud ehk raami me eriti laiemaks venitada ei saa, teine asi on see, et saada lihtsalt õlalihastele niipalju massi peale et nad tunduvad laiemad.muidugi täiesti õige, et ka tervet selga tuleks sellise eesmärgi korral teha kuid ikkagi kõige suurem efekt on siis kui suudad õlgadele massi peale kasvatada.
detsember 26, 2004 at 9:06 p.l. #43663TANK
MemberMaailma kõige laiema mehe Markus Rühli õla kava on siin:
mai 4, 2008 at 11:11 e.l. #152874azb
MemberEndal ka keha proportsioonist väga väljas. Pikkust pisut alla 190 ning õlgade laius 45cm kanti. Kas puhtalt jõutreeninguga on võimalik keha proportsiooni saada?
mai 4, 2008 at 11:15 e.l. #152875SHOXi
Memberkindlasti, aga mingi aja möödudes on süda pe**** ka, aeroobset peab ka tegema. Öeldakse ju, et ujujatel on laiad õlad, seega uju!
mai 4, 2008 at 3:09 p.l. #152897azb
MemberMida jõutreening ilma aeroobseta otseselt südamele teeb? Kas kahjustus on 100% jääv või aeroobse treeningu kasutuselevõtt parandab südame tervist? Ise sain ka alles hiljuti teada, et see mulle kahjulik. Tahtsin algul aeroobset vältida, kuna olen suht hardgainer. Peab vist selle plaani ära unustama
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mai 4, 2008 at 6:19 p.l. #152921SHOXi
Memberküll sa ise aru saad millal on viimane aeg aeroobset tegema hakata, mina tundsin seda. Ausalt öeldes ei tea mis kahjustused täpselt tekivad, aga arvan, et pärast tuksi keeramist ei tohi sa spordiga üldse tegeleda….
mai 4, 2008 at 6:23 p.l. #152922ristokru
MemberMida jõutreening ilma aeroobseta otseselt südamele teeb? Kas kahjustus on 100% jääv või aeroobse treeningu kasutuselevõtt parandab südame tervist? Ise sain ka alles hiljuti teada, et see mulle kahjulik. Tahtsin algul aeroobset vältida, kuna olen suht hardgainer. Peab vist selle plaani ära unustama
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Hardgainerid peavad ka aeroobset tegema, küll mitte nii palju kui teised tüübid!
mai 4, 2008 at 6:39 p.l. #152925Vägivaldur
MemberMaailma kõige laiema mehe Markus Rühli õla kava on siin:Jah väga õige! Maailma ühe kõige suurema sterokulturisti kava on see, kust alustada.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>NOT!
mai 4, 2008 at 6:40 p.l. #152926azb
Memberküll sa ise aru saad millal on viimane aeg aeroobset tegema hakata, mina tundsin seda.Ehk täpsustad? Mille järgi ära tundisd ning kaua olid trenni juba teinud?
mai 5, 2008 at 8:43 e.l. #152965Bulletproof
Memberkle, kui sa oled algaja, siis tee harjutusi õlgadele. kindalsti ei ole vaja sul kohe kulturistide harjutuste järgi rapsima hakata. toitu korralikult, tee jõusaalis trenni, siis lähedki laiemaks ka õlgadest. kuid alguses soovitan ikka jõudumööda harjutusi õlgadele.
mai 5, 2008 at 8:54 e.l. #152966AnitroK
MemberMul oli sama probleem, et õlgadest kiitsakas. Tänu sellele hakkasin väga suurt rõhku panema harjutustel õlgadele ja seljale. Näiteks kaldpinnal surudes tõstsid kaldpinna nurka võrreldes sõpradega. Muidugi raskused ka kergemad sellel juhul, aga lihased ju erinevad. Väga soovitan ka ujuda nagu SHOXi soovitas. Vaheldus jõusaalist aga tulemus väga hea. Tulemusega ise olen rahul
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mai 5, 2008 at 3:41 p.l. #153004big poppa pump
Memberkle, kui sa oled algaja, siis tee harjutusi õlgadele. kindalsti ei ole vaja sul kohe kulturistide harjutuste järgi rapsima hakata. toitu korralikult, tee jõusaalis trenni, siis lähedki laiemaks ka õlgadest. kuid alguses soovitan ikka jõudumööda harjutusi õlgadele.Kogu selle jutu taga peitub soovitus: treeni õlgu.
Seda on enne ka mainitud, ning seda ta teadis vast ennegi.
AutorPostitused- You must be logged in to reply to this topic.