Vasakus õlas on kerge valu sees. Rohkem annab tunda lamades surudes. Valu lööb õla tagumisse ossa surudes. Valu oleks nagu seal kus lihas on ühendatud kondiga.
Tegin pausi jõusaalist 2-3 nädalat, kuid valu ei kadunud kuhugi.
Perearstile mainisin ka, kuid see ei osand midagi tarka õelda. Ütles ainult et puhkust vaja, kuid kui ütlesin et olen juba võtnud puhkust jõusaalis, siis enam ei osand midagi õelda.
Mul ka umbes sama teema, et näiteks käte ringe tehes soojenduseks väsib õlg ära ja just lendamised hantlitega rinnale annab valu tunda. Käisin perearsti juures, kus ütlesin, et ta saadaks mind haiglasse pilti tegema ja hiljem läksin ortopeedi juurde, kus siis pildilt oli näha, et üks luu kinnitus koha juurse oli kahe luu vahe liialt suureks läinud normaalne oli seal mõned millimeetrid mul oli üle 0,5 cm. Saadeti 7x elektri ravi noh natuke tegi paremaks aga päris terveks pole saanud, muidugi hetkel suurem paus käsil suvi noh, eks sügisel näeb mis saab.
Vigastasin enda õlga kangi üles surumisega ja ei saanud kaldpingil lennata,kangi kuklatagant suruda ja natuke andis tunda ka rinnalt surumisel…Abi sain audentese spordikoolist…Mul oli samamoodi,doktor näitas, (nagu pildipeal näidatud) tursunud ja tehti sinna süst ja puhkasion 2.5 nädalat ja nüüd pole enam tunda andnud.
Vasakus õlas on kerge valu sees. Rohkem annab tunda lamades surudes. Valu lööb õla tagumisse ossa surudes. Valu oleks nagu seal kus lihas on ühendatud kondiga.
Tegin pausi jõusaalist 2-3 nädalat, kuid valu ei kadunud kuhugi.
Perearstile mainisin ka, kuid see ei osand midagi tarka õelda. Ütles ainult et puhkust vaja, kuid kui ütlesin et olen juba võtnud puhkust jõusaalis, siis enam ei osand midagi õelda.
Äkki keegi oskab aidata.
Tegemist võib olla kõõluse põletikuga.Kõõluste põletikud esinevad sagedamini luudele kinnituskohtade lähedal. Põhjuseks ühekordse trauma tagajärg või krooniline ülekoormus lihasele.Sagedasemad kohad on deltalihase kinnitusel õlavarrele..Raviks piirangud aktiivsuses, üldised ja lokaalsed põletikuvastased vahendid, koormuse järel külmaravi.