Skip to main content

olen ujuja ja pidevalt on peale trenni väsimus

Avaleht » Forums » Spetsialistid » Küsi Teadjatelt » Küsi Kiivikaselt » olen ujuja ja pidevalt on peale trenni väsimus

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
  • Autor
    Postitused
    puma88
    Member

olen ujuja ja tahaks abi et jõuaks rohkem ja oleksin vastupidavam ujumises…

soovitage mingeid pulbreid või tablette võtan preagu aint vitamiine … olen 18

tegelenud juba 4 a ujumisega ja lihased on piisavalt suured ja ei tahaks rohkem suuremaks ajada siis on juba takistus…

käin jõusaalis 3¤ndlas ja 6¤ujumas joon spordijooke ka…

Mr.Y
    Member

Miks neid pulbreid võtta tahad? Võibolla võta lihtsalt väike puhkus. 9x nädalas on siiski kõva koormus, ujudes ju ka pikad rasked treeningud. Võibolla hakkab vaikselt ületreening kujunema… seda pead muidugi ise tundma, ega siis need pulbrid ei aita ka. Kui lihaseid kasvatada ei taha siis pole vaja 3x nädalas saalis käia… ei tegelt pead ise otsima kust saaks koormust vähendada. Või teed lihtsalt iga teatud aja tagant kerge nädala, nt 4-5 ujumistrenni aga jõusaali ei teegi.

+kindlasti tead, aga mainin üle, et sellise treeningkoormuse juures pead igaljuhul ennast välja magama (9-10 h)

puma88
    Member

jah see on hea mõte aga mul on vaja vastupidavust veel kõvasti lihvida ujumises kustun

lõpus ära… mul võistlused tulemas siis saab aja maha võtta jah ja puhataka nati

aga mis vitamiinid on parimad…?

ega ma jõusaalis käin pühapäeval 1,5h teistel 2-l aint enne trenni nati mingi 45 minti

Ott Kiivikas
    Member

Võid kasutada Victell Elite ja ujujad on meilt põhiliselt sellist toodet ostnud nagu WDGP (Whey dr. Glutaminpeptide), see on muidu parim taastumisvahend, ise kasutan ka sama asja ja just enne võistlusi kus treeningud venivad 3 – 4 tunni pikkusteks, ´vähemalt 6x nädalas, siis see taastab ikka ära küll.

puma88
    Member

tänud

AA
    Member

Kui pikalt juba nii tiheda kavaga trennid? Ehk vähe üle treeninud lihtsalt ja vastupidi peaks puhkama, et edasiminekut oleks?

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.