Olen spordiriietes, higine ja haisen ning mingid mehed vahivad mind…
Avaleht » Forums » Päevakajaline » Küsitlused » Olen spordiriietes, higine ja haisen ning mingid mehed vahivad mind…
- This topic has 60 replies, 28 voices, and was last updated 14 years, 7 months tagasi by
marten66.
-
AutorPostitused
-
juuni 13, 2011 at 10:43 p.l. #305730
nightq
MemberHais on hais
juuni 13, 2011 at 10:48 p.l. #305731lifter
MemberSelle teema juures küsiks, et kuidas suhtuda neisse, kes tulevad saali, ilge parfüümi või lõhnaõli juga järel igal sammul?Mõtlen just mehi, naistel las ta olla, kui liiga tugev pole ja südant pahaks ei aja.
Mulle küll selline asi jõusaalis ei meeldi.
Kõlad nagu oleksid Marco Tasasega koos hiljuti trenni teinud…
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ma ei pea tänaval isegi ringi vaatama. 2-3m kauguselt möödudes tunneb ta ära juba “lõhna” järgi. Mingit visuaalset kontakti pole tarvis.
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Teemaalgatajalt muidu järjekordne samma auku teema. Vägisi üritab vist jõusaalist endale naist leida.
juuni 14, 2011 at 5:47 e.l. #305736daemonium
MemberMA OLEN HIGINE,HAISEN,SPORDIRIIETES JA mingid Mehed VAHIVAD MIND IGALT POOLT!!!—Selline on siis mitmete naiste arvamus mõte-kas minna või mitte minna jõusaali! ( NAISTE TÜDRUKUTE,KES KAALUVAD või on hiilimas käinud,kuid ei julge nagu ja imelik tundub) AIDAKE NEID- Ja lükake ümber need väiteid,mida on tohutult kuulda olnud naistelt/tüdrukutelt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jajahh.Probleem on tõesti tõsine.
Eestis ,ja loomulikult ka jõusaalides ,on tõesti väga palju hetereseksuaalseid mehi ,kes teiste meeste asemel naisi vahivad.Kole lugu ,aga nii see on.
Aga vat ei ole kuulnud-täheldanud ,et vahitaks ,ja veel igalt poolt ,just higiseid ,haisvaid ja …
e-ee …
teatud ületoitumuse faasis tibisd ,kes seni spordist kaarega mööda käinud …
Tuleb meelde kunagi 70ndate lõpus elektrirongis juhtunu …
Kas vä-ää-ga soliidset – nii 160cm ja 100kg – keskealist daami arutavad omavahel väga kõva hälega ,et kohutavad ajad on kätte jõudnud ,et muudkui vägistetakse ,et ei julge enam kodunt välja minnagi …
millele reageeris paar pingivahet eemal istunud raudteetööline – too vaatas daamide pool ,kollegide poole ,viipas peaga daamide suunas ja ütles :”Ну размечтались …”
juuni 14, 2011 at 6:25 e.l. #305747JungaTroll
MemberMA OLEN HIGINE,HAISEN,SPORDIRIIETES JA mingid Mehed VAHIVAD MIND IGALT POOLT!!!—Selline on siis mitmete naiste arvamus mõte-kas minna või mitte minna jõusaali! ( NAISTE TÜDRUKUTE,KES KAALUVAD või on hiilimas käinud,kuid ei julge nagu ja imelik tundub) AIDAKE NEID- Ja lükake ümber need väiteid,mida on tohutult kuulda olnud naistelt/tüdrukutelt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Higine – jah! Kuid hais – ei. Igaks trenniks ju läheb ikka puhas riie selga. Vajadusel pesed enne trenni ka oma higistavamad kohad ära ja paned rexona peale. Ja värske higi ei haise. Kaasaegsetesse spordisärkidesse aga imbub higi nii sisse, et ei ole isegi siis aru saada kui särk isegi juba sõna otseses mõttes tilgub.
Paraku aga jah, leidub mehi kes hommikul hüppavad voodist riidesse, higipulka ei tunne, kaenla all on võsa ja tulevad siis õhtul jõusaali. Et pärast jõusaali on ainuke pesu päevas. Ja siis tõesti on hais s…st alukatest ja mädanevatest kaenlaaukudest tappev.
Olen näinud ka erilisi eksemplare oma väikeses kodulinnas, kes juba enne (!) jõusaali minekut jätavad riietusruumi sellise lebra maha, et olen läinud koju tagasi ja tulnud paari tunni pärast uuesti.
Mis aga naistesse puutub, siis see enamasti ei kehti. Nii et NO EXCUSES. Ma olen ise mitu korda öelnud ka oma rühmatrennides, et tänapäeva spordiriided on nii ilusad, et naised, te näete neis väga head välja. Ja pesete end ka hommikul ja õhtul. Ja antiperspirant on teie sõber. Nii et unustage vabandused
juuni 14, 2011 at 6:42 e.l. #305754martin1333
MemberÜtleks , et teiste inimeste vaatamine on jõusaalis paramatu. Mehed vaatavad ka teisi mehi, kui mõni mees 200kg küki seeriaid teeb , siis tekib tahtmine küll seda elukat vaadata ja annab endalegi motivatsiooni juurde.
Ja naised võivad ju ilusaid mehi vaadata

Nii ,et vaatamisega tuleb ära harjuda.Teine lahendus on kodus trenni teha.
Mainiks ka seda ,et ilusa naise nägemine jõusaalis paneb tahes-tahmata suuremaid raskusi tõstma ja võib-olla on naistel samasugune efekt mehi vaadates
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuni 14, 2011 at 6:45 e.l. #305755JungaTroll
MemberÜtleks , et teiste inimeste vaatamine on jõusaalis paramatu. Mehed vaatavad ka teisi mehi, kui mõni mees 200kg küki seeriaid teeb , siis tekib tahtmine küll seda elukat vaadata ja annab endalegi motivatsiooni juurde.Ja naised võivad ju ilusaid mehi vaadata
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Nii ,et vaatamisega tuleb ära harjuda.Teine lahendus on kodus trenni teha.
Mainiks ka seda ,et ilusa naise nägemine jõusaalis paneb tahes-tahmata suuremaid raskusi tõstma ja võib-olla on naistel samasugune efekt mehi vaadates
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Naised, see vaatamine on seega ju teil vastastikune siis. Sest kust sa tead, et sind vahitakse? Kui sa lähed hantlriiuli juurde ja silmad otsivad sobivat hantlit, seejärel astud pingi juurde, keskendud harjutusele. Seejärel järgmine, järgmine, järgmine. Kui sa sel ajal ringi ei vahiks, siis sa ju ei teaks, et sind vahitakse?
Teiseks, mul on kahju teid kurvastada, kuid enamik mehepoegi ei vahi teid, vaid ootab, et teie teda vahiksite kui nad oma harjutust teevad. Ehk, te ei ole vahtimise subjekt vaid teid vahitakse, et kindel olla et te teda vahite!
juuni 14, 2011 at 7:43 e.l. #305759IVARK
MemberHigistamine pidi muidugi sõltuma väga palju inimesest. Mõnel ei võta siis ka higi lahti kui 1h elu eest rattal vändada ja pärast 300kg kükkida.
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> – vähemalt olen sellistest imeloomadest kuulnud.
Teistel seevastu on trepist üles minnes juba otsaesine märg. See olen näiteks mina. Rasvaprotsent juba enamvähem madal, lihast omajagu, võhma samuti – aga paar korrust trepist üles ja higi tilgub.
– Pidi olema märk üliheast jahutussüsteemist. Ehk keha hoiab pm. kogu aeg sisetemperatuuri õigel tasemel.Hea, et on saatusekaaslasi, arvasin juba, et mul on kilpnäärmega midagi aga kui hakkan meenutama, siis varasematel aastate, mil ma peaaegu 8 aastat jõusaalitrenni ei teinud, ei olnud ka higistamine probleemiks. Nüüd on higi lahti väga kiiresti, isegi peale 5 min soojendust tilgub ja naine imestab ja saadab arsti juurde. Pigem on see märk ainevahetuslike protsesside kiirenemisest jm.
juuni 14, 2011 at 7:54 e.l. #305760Kevin de puta madre
MemberKõlad nagu oleksid Marco Tasasega koos hiljuti trenni teinud…
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Ma ei pea tänaval isegi ringi vaatama. 2-3m kauguselt möödudes tunneb ta ära juba “lõhna” järgi. Mingit visuaalset kontakti pole tarvis.
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Teemaalgatajalt muidu järjekordne samma auku teema. Vägisi üritab vist jõusaalist endale naist leida.

Mulle piisab juba riietusruumi minek, kui saan aru, et strippar on trennis. Wc’st tuleb lihtsalt mässiv denim dream lõhn nohh.Sama asi ka saaliga. Juba uksest sisenedes on tunda üle saali levivat lõhna.
juuni 14, 2011 at 8:03 e.l. #305761Mart Muru
Member“MA OLEN HIGINE,HAISEN,SPORDIRIIETES JA mingid Mehed VAHIVAD MIND IGALT POOLT!!!—“
Vot just nimelt, mingid mehed…
Miks sind peaksid huvitama mingid suvalised mehed? Las nad vahivad mida tahavad, kui sul on eesmärk jõusaali trenni tegema minna, siis ole hea ning ka tee seda!
juuni 14, 2011 at 8:30 e.l. #305762Aile
MemberHigine – jah! Kuid hais – ei. Igaks trenniks ju läheb ikka puhas riie selga. Vajadusel pesed enne trenni ka oma higistavamad kohad ära ja paned rexona peale. Ja värske higi ei haise. Kaasaegsetesse spordisärkidesse aga imbub higi nii sisse, et ei ole isegi siis aru saada kui särk isegi juba sõna otseses mõttes tilgub.Paraku aga jah, leidub mehi kes hommikul hüppavad voodist riidesse, higipulka ei tunne, kaenla all on võsa ja tulevad siis õhtul jõusaali. Et pärast jõusaali on ainuke pesu päevas. Ja siis tõesti on hais s…st alukatest ja mädanevatest kaenlaaukudest tappev.
Olen näinud ka erilisi eksemplare oma väikeses kodulinnas, kes juba enne (!) jõusaali minekut jätavad riietusruumi sellise lebra maha, et olen läinud koju tagasi ja tulnud paari tunni pärast uuesti.
Mis aga naistesse puutub, siis see enamasti ei kehti. Nii et NO EXCUSES. Ma olen ise mitu korda öelnud ka oma rühmatrennides, et tänapäeva spordiriided on nii ilusad, et naised, te näete neis väga head välja. Ja pesete end ka hommikul ja õhtul. Ja antiperspirant on teie sõber. Nii et unustage vabandused

Keegi ei ole veel kurtnud, et ma haisen. Meheraas väidab ka, et ma kohe kuidagist ei lõhnavat ei enne ega ka pärast trenni.
Antiperspiranti kellelegi ei soovita nagu ka botoxi süste. Kui higi tahab tulla, siis ta peab saama tulla.
Deodorante ei kasuta ka juba üsna pikki aastaid. Natuke lõhnaõli peale pesemist ehk.
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Väga hästi toimib ka kolloidhõbe pihustatuna nahale peale pesemist. Hetkel kasutangi enamasti seda.
Higistamisega on nii tõesti, et mida madalam rasva%, seda vähem higistate. Mida kõrgem treenituse aste, seda vähem higistate. Treenituse tõustes väheneb tugevalt ka higi soolasisaldus. Kaotate vähem elektrolüüte.
Efektiivne jahutussüsteem ei tähenda tilkuvat veeeritust vaid pigem organism õpib ökonoomselt tekitama väikest jahutavat veekihti nahale. Edasi on juba puhas füüsika, mis seal toimuma hakkab.
Haisev naine trennis kogemus oli mul korra. Mingi näitsik oli enne bodypumpi vist korraliku prae pintslisse pistnud…. ja see seedetegevus oli suisa lämmatav.
juuni 14, 2011 at 8:41 e.l. #305764JungaTroll
MemberHigistamisega on nii tõesti, et mida madalam rasva%, seda vähem higistate. Mida kõrgem treenituse aste, seda vähem higistate. Treenituse tõustes väheneb tugevalt ka higi soolasisaldus. Kaotate vähem elektrolüüte.Efektiivne jahutussüsteem ei tähenda tilkuvat veeeritust vaid pigem organism õpib ökonoomselt tekitama väikest jahutavat veekihti nahale. Edasi on juba puhas füüsika, mis seal toimuma hakkab.
Oot. Mu rasvaprotsent on pidevalt langenud. Hetkel 8%. Treenitus on tõusnud, VOmax tõusnud. Vastupidavus suurenenud. Ja vastupidi, ma higistan BodyPumpis ja BodyCombatis ikka nii, et ka poolpikad paksud püksi on sõna otseses mõttes läbimärjad. BodyCombatis särk lõpuks sõna otseses mõttes tilgub. Minu keha küll ei ole õppinud mingit veekihti tekitama, põrandal on ikka loik maas. Kui BodyPump oli ees ja kohe BodyCombat järgi, siis lendasin enda higiloigu tõttu põrandale selili
juuni 14, 2011 at 8:50 e.l. #305768Aile
MemberOot. Mu rasvaprotsent on pidevalt langenud. Hetkel 8%. Treenitus on tõusnud, VOmax tõusnud. Vastupidavus suurenenud. Ja vastupidi, ma higistan BodyPumpis ja BodyCombatis ikka nii, et ka poolpikad paksud püksi on sõna otseses mõttes läbimärjad. BodyCombatis särk lõpuks sõna otseses mõttes tilgub. Minu keha küll ei ole õppinud mingit veekihti tekitama, põrandal on ikka loik maas. Kui BodyPump oli ees ja kohe BodyCombat järgi, siis lendasin enda higiloigu tõttu põrandale selili
Soola aga tõesti higis palju pole, varem tekitas higi silmades kipituse, nüüd aga on puha vesi. Veidi soolane.
Siis mingi positiivne areng ikkagi on.
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Koolis soovitati meil higi aeg ajalt maitsta
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Combatis ma kuivaks ei jää, kuid tilkuma ma ka ei hakka.
Nahk on meil üks suur erituselund, eks siin mängivad oma rolli ka toitumine jne. Kui ikka on midagi eritada vaja, siis on vaja. Ma usun et igatsugu taime ja toortoidulised ka higistavad vähem (lihtsalt hüpotees….)
juuni 14, 2011 at 9:35 e.l. #305774Rain 6 kanget
Memberteatan alandlikult – seebitage mind sisse, visake veerandtunniks duši alla, ajage kaenlaalused siledaks kui beebi pepu, toppige mul selga puhtad äsjapestud riided, “gaasitage” rexona, nivea ja kõige muuga…. ning seejärel laske pooleks tunniks jõusaali. luban, et naastes haisen nagu gorgonzola juust.huvitav küll. haisu ei tekita mitte higi, vaid higis paljunevad bakterid munu teada. kui kaenlaalused siledad, puhas riietus, siis kuidas hakakd haisema alates poolest tunnist? ei saa aru või tögad siin.
juuni 14, 2011 at 9:40 e.l. #305777pramaputtra
MemberSee on mingisugune naiste nõmedus.Vahitakse on probleem kui ei vahita veel hullem probleem.Aga ma usun ,et need naised kui näevad mõnda atraktiivsemat isendit kes on higine,lõriseb ja teeb nagu ennem mainitud nt. 200ga kükki vaatavad ja kuidas veel.Ma küll vaatan täiesti varjamatult ja tunnen ennast trenniriietes ja ka higisena väga hästi.Paljud naised kahjuks arvavad ,et mehed on mingid täitsa imeloomad.Sellega seoses tuleb üks vestlus meelde,sõber rääkis kuidas poisid kurtsid ,et ei saa tööd teha kui naiskeevitaja brigaadis.Ma vastasin ,et naiskeevitajat ainult üks ,aga poisse palju
juuni 14, 2011 at 10:00 e.l. #305779missisryan
MemberVahitakse jah, las vahivad, mind see ei häiri absoluutselt. Keskendun oma trennile.
Mina vahin ka, siis kui muidu täitsa ok noormees võtab 15kg hantli ja hakkab küljetõmmet tegema. Kumera seljaga, raskelt hingates…
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Või kui tehakse 20kg-ga Smithil kükke nii et isegi veerandkükki ei minda, vaid nõksutatakse imelikult. Ja kui ma peaks Pramaputtra mainitud +200kg kükki tegevat isendit nägema, siis vist isegi võtaks pingil istet et parem vahtida oleks

Trenniriideid pesen iga jumala kord. Milleks siis seep ja vesi olemas on??
AutorPostitused- You must be logged in to reply to this topic.