Olen spordiriietes, higine ja haisen ning mingid mehed vahivad mind…
Avaleht » Forums » Päevakajaline » Küsitlused » Olen spordiriietes, higine ja haisen ning mingid mehed vahivad mind…
- This topic has 60 replies, 28 voices, and was last updated 14 years, 7 months tagasi by
marten66.
-
AutorPostitused
-
juuni 13, 2011 at 8:39 p.l. #22759
plax77
MemberMA OLEN HIGINE,HAISEN,SPORDIRIIETES JA mingid Mehed VAHIVAD MIND IGALT POOLT!!!—
Selline on siis mitmete naiste arvamus mõte-kas minna või mitte minna jõusaali! ( NAISTE TÜDRUKUTE,KES KAALUVAD või on hiilimas käinud,kuid ei julge nagu ja imelik tundub) AIDAKE NEID- Ja lükake ümber need väiteid,mida on tohutult kuulda olnud naistelt/tüdrukutelt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
juuni 13, 2011 at 8:52 p.l. #305688Archangel
MemberAnd?
Kõik õige ju. Higised, haisevad, spordiriietus ja kõik mehed otseloomulikult vahivad. (Kui ilus naine muidugi).
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ümber lükata pole midagi. Kui naine tahab trenni teha siis peab lihtsalt need faktorid ära kannatama, ignoreerima või neid nautima. Whatever works.
juuni 13, 2011 at 9:00 p.l. #305692vrsm
Memberkas olen mina mingi imelik pervert või pole siin midagi erilist, kuid ausalt öeldes, jõusaalis käies
olen ma üleni higine pärast 15 minutit
seega haisen nagu surnud koer
ja trenni lõpuks haisen nagu kärvand skunks
mul on jalas kummist ujumissusid ja jalkapüksid, mida kandisn 10 a tagasi trennis
seljas maika, mis on ostetud maximast, oma kätega kitsamaks nõelutud ja mille hind oli 32.90
olen näost pool aega punane nagu peet
ja larhv on selline nagu mul oleks kas kõht väga kinni või ma sünnitaks ninasarvikut
…ning mina tunnen end küll igati mugavalt ja mõnusalt
seega tervitan rõõmsa naeratusega saalis igaüht, kes kas või mõnes mainit punktis minuga sarnaneb.
tere tulemast!
juuni 13, 2011 at 9:02 p.l. #305695nightq
Memberkas olen mina mingi imelik pervert või pole siin midagi erilist, kuid ausalt öeldes, jõusaalis käiesolen ma üleni higine pärast 15 minutit
seega haisen nagu surnud koer
ja trenni lõpuks haisen nagu kärvand skunks
mul on jalas kummist ujumissusid ja jalkapüksid, mida kandisn 10 a tagasi trennis
seljas maika, mis on ostetud maximast, oma kätega kitsamaks nõelutud ja mille hind oli 32.90
olen näost pool aega punane nagu peet
ja larhv on selline nagu mul oleks kas kõht väga kinni või ma sünnitaks ninasarvikut
…ning mina tunnen end küll igati mugavalt ja mõnusalt
seega tervitan rõõmsa naeratusega saalis igaüht, kes kas või mõnes mainit punktis minuga sarnaneb.
tere tulemast!
+1
juuni 13, 2011 at 9:04 p.l. #305696Sarge
MemberKõik inimesed jõusaalis haisevad, et seda ei pane tähelegi. Kui keegi on puhas, seda pannakse tähele. Aga kauaks seda puhtuse lõbu ei ole.
juuni 13, 2011 at 9:08 p.l. #305700Archangel
MemberHigistamine pidi muidugi sõltuma väga palju inimesest. Mõnel ei võta siis ka higi lahti kui 1h elu eest rattal vändada ja pärast 300kg kükkida.
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> – vähemalt olen sellistest imeloomadest kuulnud.Teistel seevastu on trepist üles minnes juba otsaesine märg. See olen näiteks mina. Rasvaprotsent juba enamvähem madal, lihast omajagu, võhma samuti – aga paar korrust trepist üles ja higi tilgub.
– Pidi olema märk üliheast jahutussüsteemist. Ehk keha hoiab pm. kogu aeg sisetemperatuuri õigel tasemel.juuni 13, 2011 at 9:21 p.l. #305705Alexander Andrusenko
ModeratorMina küll haisvaid naisi jõusaalis näinud ei ole. Ma üldjuhul küll väga lähedalt nuusutamas ei käi neid, aga ikkagi.
juuni 13, 2011 at 9:28 p.l. #305708Sarge
MemberHigistamine pidi muidugi sõltuma väga palju inimesest. Mõnel ei võta siis ka higi lahti kui 1h elu eest rattal vändada ja pärast 300kg kükkida.
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> – vähemalt olen sellistest imeloomadest kuulnud.
Teistel seevastu on trepist üles minnes juba otsaesine märg. See olen näiteks mina. Rasvaprotsent juba enamvähem madal, lihast omajagu, võhma samuti – aga paar korrust trepist üles ja higi tilgub.
– Pidi olema märk üliheast jahutussüsteemist. Ehk keha hoiab pm. kogu aeg sisetemperatuuri õigel tasemel.Kui keha rasvaprotsent on alla 5, siis ei hakka eriti higistama.
juuni 13, 2011 at 9:28 p.l. #305709P-A-U-L
MemberKasutage higipulka, raseerige kaenlaaluseid, kasutage puhtaid särke—ja te EI HAISE! Pesemata ja räpane inimene haiseb:)
juuni 13, 2011 at 9:29 p.l. #305710P-A-U-L
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> – vähemalt olen sellistest imeloomadest kuulnud.
Teistel seevastu on trepist üles minnes juba otsaesine märg. See olen näiteks mina. Rasvaprotsent juba enamvähem madal, lihast omajagu, võhma samuti – aga paar korrust trepist üles ja higi tilgub.
– Pidi olema märk üliheast jahutussüsteemist. Ehk keha hoiab pm. kogu aeg sisetemperatuuri õigel tasemel.Äkki hoopis süda haige?
juuni 13, 2011 at 9:37 p.l. #305716AlanBStard
ModeratorEi ole seotud südame ega rasvaprotsendiga.
juuni 13, 2011 at 9:44 p.l. #305722vrsm
MemberKasutage higipulka, raseerige kaenlaaluseid, kasutage puhtaid särke—ja te EI HAISE! Pesemata ja räpane inimene haiseb:)teatan alandlikult – seebitage mind sisse, visake veerandtunniks duši alla, ajage kaenlaalused siledaks kui beebi pepu, toppige mul selga puhtad äsjapestud riided, “gaasitage” rexona, nivea ja kõige muuga…. ning seejärel laske pooleks tunniks jõusaali. luban, et naastes haisen nagu gorgonzola juust.
juuni 13, 2011 at 9:47 p.l. #305726Archangel
MemberKeha oma lõhn on suuresti sõltumatu asi – mingil määral mõjutatav meie dieedi poolt vist, aga üldiselt kui haised – siis haised. Võid ju maskeerida igasugu lõhnadega, kuid üldiselt higistad need kiiresti maha.
Kui ei plaani just tervet keha mingi Rexonaga üle käia siis pole sellel eriti mõtet. Katad lihtsalt higi väljapääsu ära ning mujalt tuleb seda enam ning kokkvõttes lõhnad/haised ikka nagu kord ja kohus.
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Naturaalne keha lõhn pidi muidugi kõige erutavam vastassugupoolele olema – aga siin vist tegemist inimeste omavaheliste sobivusega. Kellele teise inimese lõhn meeldib siis pm. võib igasugu lõhnad ära unustada.
juuni 13, 2011 at 10:08 p.l. #305728renku
MemberKasutage higipulka, raseerige kaenlaaluseid, kasutage puhtaid särke—ja te EI HAISE! Pesemata ja räpane inimene haiseb:)Täiesti nõus. Jälestan pesemata riietes haisvaid treeningkaaslasi. Jooksku värskes õhus, kui hais üle pea käib. Kaastreenijatele peab ka mõtlema.
juuni 13, 2011 at 10:20 p.l. #305729Nesatur
MemberSelle teema juures küsiks, et kuidas suhtuda neisse, kes tulevad saali, ilge parfüümi või lõhnaõli juga järel igal sammul?
Mõtlen just mehi, naistel las ta olla, kui liiga tugev pole ja südant pahaks ei aja.
Mulle küll selline asi jõusaalis ei meeldi.
AutorPostitused- You must be logged in to reply to this topic.