Skip to main content

oleks vaja abi teadjatelt!!!

Avaleht » Forums » Spetsialistid » Küsi Teadjatelt » Küsi Kiivikaselt » oleks vaja abi teadjatelt!!!

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 15 total)
  • Autor
    Postitused
    kotkapesa007
    Member

käin trennis juba 3 kuud 2 korda nädalas ja mõtlesin et hakkaks äkkikasutama ka aineid mis aitaksid lihastel kiiremini suureneda ja olekski vaja nüüd teada mis tooted oleks kõige tõhusamad ja effektiivsemad.lugesin küll igasugu toodete tutvustusi aga minu mõistus küll välja ei nuputanud mis oleks see kõikse paremad.(suured tänud ette).

tulevik
    Member

Tekkis kysimus ,et mis ainetest jutt käib???

tomster
    Member

Soovitaks küsijal tarbida toitaineid!

Kui oled endale selgeks teinud, mis asjad on süsivesikud, valgud ja rasvhapped ning mis vahekorras ja aegadel neid tarbida tuleb, alles siis on mõtet pilk toidulisandite poole pöörata.

KennyLumiste
    Member

Pakun, et tegemist on 15 või 16 aastase noormehega kes lihtsalt pole viitsinud varasemaid postitusi lugeda.

kotkapesa007
    Member

ei ole 15 olen 19 ja olen terve päva täna siin kõike uurind aga vaat nii palju andmeid vaadates jookseb juhe päris kokku nii et ei saa enam aru midagi sellepärast otsustasingi postitada teema kust saan kohe otse küsida millist kaupa soovitavad mulle targemad fitnessi e-poest kas tabletid mis sisaldavad rohkem valku või mingid pulbrid või midagi sellelaadset.Aga mõni vend ma vaatan et on nii ego et ta ei saa lihtsalt oma suud mõne koha peal kinni hoida vaid peab kohe midagi sitasti ütlema

Hellboy
    Member

ei ole 15 olen 19 ja olen terve päva täna siin kõike uurind aga vaat nii palju andmeid vaadates jookseb juhe päris kokku nii et ei saa enam aru midagi sellepärast otsustasingi postitada teema kust saan kohe otse küsida millist kaupa soovitavad mulle targemad fitnessi e-poest kas tabletid mis sisaldavad rohkem valku või mingid pulbrid või midagi sellelaadset.Aga mõni vend ma vaatan et on nii ego et ta ei saa lihtsalt oma suud mõne koha peal kinni hoida vaid peab kohe midagi sitasti ütlema
    asdfghjkl
    Member

ei ole 15 olen 19 ja olen terve päva täna siin kõike uurind aga vaat nii palju andmeid vaadates jookseb juhe päris kokku nii et ei saa enam aru midagi sellepärast otsustasingi postitada teema kust saan kohe otse küsida millist kaupa soovitavad mulle targemad fitnessi e-poest kas tabletid mis sisaldavad rohkem valku või mingid pulbrid või midagi sellelaadset.Aga mõni vend ma vaatan et on nii ego et ta ei saa lihtsalt oma suud mõne koha peal kinni hoida vaid peab kohe midagi sitasti ütlema http://treener.eok.ee/oppematerjal_vaata.php?id=147

Seal räägitakse selgelt ja lihtsalt nii toitumisest kui treeningust, sh ka toidulisanditest.

Aga seal detailidesse ei laskuta, lihtsureliku (loe: algaja) puhul pole aga detailid olulised.

Mulle isiklikult tekkis HTR’i tarbimisest küll lihasmügarikke siia-sinna juurde kehale, enne tarbimist nagu ei märganud niipalju arengut. Aga pole kindel kas see võlupulber siiski on asja seletuseks, kuna tegin 2a ilma pulbrita trenni, vblla lihtsalt pulbri tarbimise ajaks oli kompetents vastav, et ka ilma pulbrita oleks mügardunud. Niiet ei tea öelda pulbrite koha pealt, mulle tundub küll, et htr nagu oleks väikse võlujõuga, areng nagu oleks toimumas lausa.

tonn999
    Member

käin trennis juba 3 kuud 2 korda nädalas ja mõtlesin et hakkaks äkkikasutama ka aineid mis aitaksid lihastel kiiremini suureneda ja olekski vaja nüüd teada mis tooted oleks kõige tõhusamad ja effektiivsemad.lugesin küll igasugu toodete tutvustusi aga minu mõistus küll välja ei nuputanud mis oleks see kõikse paremad.(suured tänud ette).

paar tähtsat märksõna, et pilt natuke selgemaks läheks ja saunajutud ununeks

KennyLumiste
    Member

Kõige lihtsam oleks alguses tellida siit lehelt treening ja toitumiskava!

Sama soovitus.

Ja varu aega – kõik ei toimu üle öö.

Alguses tuleb toitumine paika saada!

püss
    Member

Toitumine paikka!

Ja kui ei tule päevane valguvajadus täis, võid kasutada ka valgupulbrit, sinna juurde ka süsivesikuid.

Capricorn
    Member

Toitumine paikka!

Ja kui ei tule päevane valguvajadus täis, võid kasutada ka valgupulbrit, sinna juurde ka süsivesikuid.

Kui päevane valguvajadus täis ei tule, siis järelikult ei ole toitumine paigas. Sel põhjusel pole mõtet küll valku pulbri kujul süüa.

LB
    Member

ma ei saa aru kas see on nromaalne ? 2 nädalat olen kreatiini tarbind ja yhe biitsa pel verevalumid :S a nagu suurust on ka kohe nähtavalt juurde tulnud .

AlanBStard
    Moderator

Verevalumid ? Tõenäoliselt siiski naharebendid ehk “rasedusarmid”. Võta kasvutempot maha ja määri nahka tretinoiiniga (retseptiravim).

AlanBStard
    Moderator

Verevalumid ? Tõenäoliselt siiski naharebendid ehk “rasedusarmid”. Võta kasvutempot maha ja määri nahka tretinoiiniga (retseptiravim).

F..k, avastasin endal ka.

Kusjuures nahk ei talu tretinoiini.

F..k, avastasin endal ka.

Kusjuures nahk ei talu tretinoiini.

Mul olid selja peal, a need läksid umbes nädalaga enam-vähem täielikult mööda. Ehk olid ka kauem, kuid ise neist olin teadlik vaid nädalakese.

Häid pühi kõigile!

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 15 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.