oleks nõu vaja !
Avaleht » Forums » Spetsialistid » Küsi Teadjatelt » Küsi Kiivikaselt » oleks nõu vaja !
- This topic has 17 replies, 8 voices, and was last updated 20 years, 8 months tagasi by
refixeq.
-
AutorPostitused
-
mai 22, 2005 at 12:33 p.l. #4702
refixeq
MemberNii olen 16 aastane kaalun 72kg.
Olen käinud juba 4 kuud jõusaalis , progressi on kah juba näha kuna surun rinnalt 30kg rohkem kui ennem ehk siis 40 kilo pealt 72kg peale rinnalt surumise pealt.
nyyd mõtlesin et noh hakkaks valku tarbima ja ostsin endale proteiin nr 1 ´i ja tahaks teada et kaua ma peaks seda sööma ennem kui minna kreatiini peale .
lugesin siin neid eelnevaid poste et kreatiini tuleks alles siis võtma hakata kui oled oma maksimum jõu kätte saanud või et tuleb see stop koht kust enam lihtsalt ei tule jõudu juurde kuskilt
“>. ise mõtlesin et sööks nyyd mingi 4 pakki seda nr1´i ja siis ostaks ühe paki kreatiini ja teeks ühe kuuri ja siis jälle mingi paar pakki nr1´i ja siis jälle üks kuur . kas nii oleks mõtekas teha või peaks ma kohe praegult koos proteiiniga alustama kreatiini kuuri ? see oleks siis kõik
??:”> tänades ette!mai 22, 2005 at 12:45 p.l. #54505refixeq
Memberaa ja ma tahaks teada et kui ma proteiini söön , kas natuke rohkem söömine pole sama asi ? või on sellel vadaku j kollageensel valgul mingi eriline võime lihastele
“>mai 22, 2005 at 3:00 p.l. #54519joey
Memberno ma arvan, et 4 kuud on liiga vähe, et juba kreatiini kallale minna. see stop tuleb alles mitme aasta pärast. senikaua tee trenni ja katseta erinevaid meetodeid. ühesõnaga ära kibele veel uute ainete proovimisega. keskendu pigem trennile ja tavatoidule.
mai 22, 2005 at 5:24 p.l. #54526ROtter
MemberMis siis viga oleks,kui ainult proteiini ja kreatiini söömisega tugevaks saaks.Unistada ikka võib.
“>mai 22, 2005 at 5:33 p.l. #54527refixeq
Memberet siis et nagu alles siis kui see stopp tleb et siis hakata kreapeale minema we?
aga proteiin seda ju võib kogu aeg kasutada ? või ei või?
mai 22, 2005 at 5:36 p.l. #54528erxs11
Memberet siis et nagu alles siis kui see stopp tleb et siis hakata kreapeale minema we?aga proteiin seda ju võib kogu aeg kasutada ? või ei või?
Proteiini sa PEAD sööma koguaeg, kui kasvada tahad.
Aga see ei tähenda seda, et pead no1 või mõnda muud pulbrit sööma. Kui tavatoidust saad valgud kätte, siis piisab ka sellest.
Edu!
mai 22, 2005 at 6:23 p.l. #54532sheffnaster
MemberMis vanuses ja treening tasemetega on soovitatav neid aineid kasutada?Kas keegi võiks mind valgustada paari põhjaliku teemaga. Minu eas peaks testerstoroon (mulle ei jää pikad sõnad meelde. Isegi DNA pika versiooniga on raskusi) tootmine kõrge olema, mis peaks võrduma lisa valguga? Eks? peale trenni läheb kanarind+ purk kodujuustu peale. Sellest peaks ju piisav olema?
mai 22, 2005 at 6:45 p.l. #54537refixeq
Memberyeah seda tahaks kah teada sheffnaster
??:”>kuid siiski kui ma söön päevas ainult neli korda sooja toitu siis ma arvan et sellest jääb väheks ju ! hommikul 4 võileiba enne kooli koolis supp praad vms kell 17 :00 praad supp vms ja õhtul mingi nänn ja võileivad puuviljad vms!
isiklikul arvan et kui ma käin trennis 4-5 korda nädalas
“> siis peaks rohkem sööma
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> kui tulemusi tahannäha on mul õigus ?kui nende toidu kordade vahele lisada kakas proteiini sheiki oleks ju palju ilusam
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mai 23, 2005 at 6:39 e.l. #54472joey
Memberkui nende toidu kordade vahele lisada kakas proteiini sheiki oleks ju palju ilusam
“>ei, ei, ära nüüd kakas proteiinishaket küll võta.
??:”>
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aga üldiselt kreatiini näiteks on soovitatav kasutada kui on juba mitu treeningaastat seljataga ja hea alus olemas. sest, et sul praegu, kui testo tase niigi kõrge ja lihased algul trennile üldse vastuvõtlikumad ning kasutad ka kreatiini, siis pole sul tulevikus midagi teha, kui lihas juba enam nii hästi ei tule ja organism kreatiiniga harjunud. tulevikus hea lihast ?okeerida uuesti kasvama kreatiiniga.
kuid juhul, kui sa tahad asja kiiresti ja ei viitsi tulevikus eriti rabeledaa jõusaalis, siis mina küll sind kinni ei hoia kreatiini kasutamast.
mai 23, 2005 at 8:30 e.l. #54550nurmsalu
MemberPäevas tuleks süüa 5-6 korda vähemalt. Endal tuleb 6 söögikorda päevas ära vahest isegi 7-8 söögikorda. Neljast söögikorrast jääb väheks püüa ikka 5-6 korda päevas süüa.
mai 23, 2005 at 12:30 p.l. #54557refixeq
Member
“> et ntx kui ma tahaks hetkel saada 10 kilo lihasmassi juurde , siis mitu kuuri ma umbkaudselt peaks tegema kreaga ? 10-15 ?ja ntx kui seda teha kui see oleks võimalik et siis oleks nagu kõik et rohkem on fsjo ja võimatu edasi arendada ennast? või sain ma valest aru?
nojah eks ma proovin rohkem süüa päevas ma usun et 5 korda pingutaks välja
??:”>mai 23, 2005 at 12:35 p.l. #54558R.Tamm
MemberJa ära sa söömise juures ainult valkudele tähelepanu põõra:süsivesikud ja rasvad on ka kasvamise juures vältimatud. Jälgida tuleb,et organism ka piisavalt vitamiine ja mineraale saaks.
Kreatiinist nii palju,et kui süüa valgu saamise eesmärgil liha ja kala (kalas on palju asendamatuid rasvhappeid omega 3 ja 6-tähtsad kasvustimuleerijad), siis sealt tuleb org. suur krea. lisa sellele, mida org. ise niigi toodab iga päev (1-2g).
mai 23, 2005 at 12:40 p.l. #54559refixeq
Memberyah ma tean ! ma söön vitamiine iga päev ja puuvilju jne
“> ega ma söömist piiragi egas ma paksuk karda minna
??:”>.mai 23, 2005 at 12:51 p.l. #54563ROtter
MemberSöömisel ja söömisel on suur vahe.Nii nagu koostatakse treeningkava,nii tuleb koostada ka toitumiskava.
mai 23, 2005 at 1:14 p.l. #54566ROtter
Member
“> et ntx kui ma tahaks hetkel saada 10 kilo lihasmassi juurde , siis mitu kuuri ma umbkaudselt peaks tegema kreaga ? 10-15 ?
ja ntx kui seda teha kui see oleks võimalik et siis oleks nagu kõik et rohkem on fsjo ja võimatu edasi arendada ennast? või sain ma valest aru?
nojah eks ma proovin rohkem süüa päevas ma usun et 5 korda pingutaks välja
??:”>Keskmised atleedid on võimelised sünteesima umbes 18 g valku päevas,seega kuus umbes 500 g lihasvalku.Kuna valk moodustab lihasmassist umbes 20%,siis võib ideaalsemates tingimustes juurde saada 2-2,5 kg lihasmassi kuus.Kui kehakaal kasvab kiiremini,on tegemist kas rasvkoe akumuleerumisega või organismi veesisalduse suurenemisega.
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.