Skip to main content

Oleks nõu tarvis !

Avaleht » Forums » Treening » Algajad » Oleks nõu tarvis !

Viewing 9 posts - 1 through 9 (of 9 total)
  • Autor
    Postitused
    margus_88
    Member

Tervist..

Abi oleks tarvis tegelt mu sõbrale,mitte mulle

daemonium
    Member

Viimasel ajal on voorumisse siginenud grupp seltsimehi,kellel kõigil on sõbrad,kes ei oska ei lugeda ega kirjutada …

Imelik.

Ja me arvas,et kirjaoskamatus on Eestis likvideeritud,

Kapten
    Member

Kas jalgpallur ei peaks harjutama jalalööke mitte käelööke!!!

skip2me
    Member

imelik jah et sa oma sõbra huvidest ja asjadest mida ta tahab arnedada nii detailselt tead:D

matti
    Member

Imelik tõesti,et meil on niipalju inimesi,kes kirjutavad sõbra nimel.Iseenesest on hea,kui sõpra aidatakse.Aga kas parem poleks see,kui laseks sõbra enda juures arvuti taha ja laseks tal endal kirjutada?

rantel
    Member

Praegu mulle tundub et kutt tahab lihtsalt tänaval kõva mees olla, et mida suurem löögijõud seda kõvem mees, muidugi võin ka eksida.

Vägivaldur
    Member

Milleks tal seda löögijõudu vaja on?

Kui ta tahab käega lööma õppida, siis tasuks loomulikult minna poksitrenni, sest poksimine ei seisne kindlasti mitte ainult selles, et kes kõvemini kotti lööb. Löök võib hea olla, aga kui seda kohale toimetada ei suuda, siis on ta üsna kasutu. Samuti on ise kotti tagudes suur võimalus vale tehnika kinnistada, mida hiljem väga raske muuta.

Ja isegi kui su sõber soovib minna koti kiikuma löömise MMile, siis ka selline kotikiigutamine nõuab löögitehnikat.

Või kui jutt oli mingist muust löögijõust, siis selgita täpsemalt.

Vägivaldur
    Member

PS. Meestearsti nõustamisliini kõned hakkavad tavaliselt sellise lausega: “Mul on üks “sõber” kellel…”

PT London
    Member

Tervist..

Abi oleks tarvis tegelt mu sõbrale,mitte mulle

Autor
    Postitused
Viewing 9 posts - 1 through 9 (of 9 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.