õlatoetuseks mingit õlasidet
Avaleht » Forums » Päevakajaline » Vaba foorum » õlatoetuseks mingit õlasidet
- This topic has 6 replies, 6 voices, and was last updated 17 years tagasi by
masterofceremony.
-
AutorPostitused
-
jaanuar 18, 2009 at 1:14 p.l. #16279
asdfghjkl
MemberKas õlatoetuseks ka mingit õlasidet on?
Ei hakanud hetkel veebipoes silma, aga eesmärgiks just õlga toetada inimesel, kel see kunagi vigastatud kergelt, ja aeg-ajalt näiteks rinnalt surumisel võtab õla valusaks, et kas miskit sedalaadi asja üldse on õla jaoks olemas, ja kas siin veebipoes äkki?
jaanuar 18, 2009 at 2:58 p.l. #180228Janno R.
MemberKas õlatoetuseks ka mingit õlasidet on?Ei hakanud hetkel veebipoes silma, aga eesmärgiks just õlga toetada inimesel, kel see kunagi vigastatud kergelt, ja aeg-ajalt näiteks rinnalt surumisel võtab õla valusaks, et kas miskit sedalaadi asja üldse on õla jaoks olemas, ja kas siin veebipoes äkki?
ma ei tea kas sobib siia teemasse kirjutada, aga osta hobusesalv, mul võttis nagu naksti valu ära. mul tuli ka surudes alati valu sisse. enam pole seda olnud!
säästumarketis jäi silma, väike purk oli 36 kr, aitab küll!
jaanuar 18, 2009 at 3:10 p.l. #180232asdfghjkl
MemberJah, uurin hobusesalvi võimalust.
Aga just pakub huvi, et põlve peale ja kanna otsa ju on mingid toetavad asjad olemas, et äkki on ka õla jaoks, et tõmbad kuidagi õla ümber, ja siis õlg paremini paigas, ja tugev isegi võib-olla, ja vigastus nii kergelt õlaga taaskorduda ei saaks?
jaanuar 18, 2009 at 3:19 p.l. #180234Jarmo Oberst
MemberKas õlatoetuseks ka mingit õlasidet on?Ei hakanud hetkel veebipoes silma, aga eesmärgiks just õlga toetada inimesel, kel see kunagi vigastatud kergelt, ja aeg-ajalt näiteks rinnalt surumisel võtab õla valusaks, et kas miskit sedalaadi asja üldse on õla jaoks olemas, ja kas siin veebipoes äkki?
Viimasel ajal on spordivõistlustel näinud selliseid ime sidemeid. Nagu plaaster pannakse peale. Kais kasutas ka seda OM-l.
jaanuar 18, 2009 at 4:36 p.l. #180239jrx
MemberViimasel ajal on spordivõistlustel näinud selliseid ime sidemeid. Nagu plaaster pannakse peale. Kais kasutas ka seda OM-l.Selle nimi on kinesioteipimine ja seda teeb spets ja ühekordselt ja see maksab palju:)
jaanuar 18, 2009 at 5:49 p.l. #180246inside14
MemberKinesio teipimismeetod
Iseseisvaks kasutamiseks:
1.Leia valulik lihas ja vii venivasse asendisse. Aseta kinesioteip lihasele, nii et see sobituks lihasega ja kinnituks korralikult. Kindlasti vali lihasele vastav kinesioteibi laius ja pikkus. Kui kinesioteip on paigaldatud õigesti, tekivad lihase tagasiviimisel normaalasendisse, tekivad kinesioteibile kurrud.
2.Ära venita teipi!!. Õige on asetada teip venitatud lihasele.
3.Puhasta kehapind, mida tahad teipida!
4.Kui tunned peale teipimist sügelust või märkad löövet nahal, eemalda teip koheselt!
5.Kui sa asetad nahale venitatud teibi, võib see mõjutada nahka, seda kahjustades! Seega ära mingil juhul aseta väljavenitatud teipi nahale!
6.Eemalda teip nahalt rahulikult, hoides ühe käega nahka ja tõmmates teise käega ettevaatlikult teipi! (Ära rebi teipi järsult!!)
7.Kui võimalik, siis lase spetsialistil paigaldada kinesioteip. Kui aga paigaldad kinesioteipi iseseisvalt, loe hoolikalt läbi eelpool kirjeldatud kinesioteibi paigaldamine!
jaanuar 19, 2009 at 6:27 e.l. #180294masterofceremony
Member-21292537610.jpg)
Mul on midagi sellist olemas. Biitsale 35-40cm, mulle 42 ca juures jääb veidi juba väikeseks. Kui sulle sobib selline, siis võin maha ärida.
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.