Õlaprobleemid
Avaleht » Forums » Spetsialistid » Vigastused ja haigused » Õlaprobleemid
- This topic has 227 replies, 104 voices, and was last updated 7 years, 10 months tagasi by
MeesMetsast111.
-
AutorPostitused
-
jaanuar 16, 2011 at 6:17 p.l. #286607
haubits
MemberImelik on lugeda sellist lihtinimese kirjeldust – suunadest ei saa midagi aru.
jaanuar 16, 2011 at 7:47 p.l. #286612Nesatur
MemberValu on juba peaaegu olematu, aga käega ringe tehes käib selline tuim raks õla seest läbi.
Küsiks veel, et kas seda õlga venitada jne võib nagu ravi eesmärgil, või teeb see asja hullemaks?
Või peabki just venitama seda?
jaanuar 16, 2011 at 10:38 p.l. #286621AlanBStard
ModeratorKui kätt külje peale või vahepealt üles tõsta on ebameeldiv valu, kätt otse ette tõstes ei ole seda valus nagu tunda.Selline tunne nagu midagi oleks väheke paigast ära või nii, et nagu takistab, kui käsi üle 90 kraadi jõuab kaob valu ära ja edasi üles poole liikudes vallu tunda ei ole.
Täpselt selline tunne on, et käsi liiguks nagu valesti, ja siis kui jõuab mingist punktist üle on paigas tagasi vms.
Mul oli täpselt sama valu, heast diagnoosist ei ütleks ära. Ei olnud 100% reprodutseeritav.
märts 17, 2011 at 5:47 p.l. #293368Anonüümne
Guesttere! õlg on haige!! teen küll erinevaid harjutusi õlale aga selline küsimus tekkis et kas tasuks õlale teha rööbaspudel surumist kui õlg on haige või tuleks vb sellest eemale hoida,
vastuseid ootaks inimestelt kes oskavad õieti vastata,mitte ns suva soovitusi ja kelle on sama probleem olnud.
suur aitäh!!
märts 17, 2011 at 5:55 p.l. #293369Kristjan-Johannes Konsap
Membertere! õlg on haige!! teen küll erinevaid harjutusi õlale aga selline küsimus tekkis et kas tasuks õlale teha rööbaspudel surumist kui õlg on haige või tuleks vb sellest eemale hoida,vastuseid ootaks inimestelt kes oskavad õieti vastata,mitte ns suva soovitusi ja kelle on sama probleem olnud.
suur aitäh!!
No annab sul õlga tavaliselt seda harjutust tehes tunda? Ma tean, et mõnele ei sobi see üldse just õla pärast, aga eks olenebki inimesest ja tema kehaehitusest.
Mul lööb lihtsalt migreen pähe seda tehes, seetõttu seda ei tee.
märts 17, 2011 at 5:55 p.l. #293370HenryP
MemberRööbaspuudel surumine õlale?!
Rööbaspuudel surumine on ikka eelkõige triitsa harjutus, kui keha veidi ette kallutad, siis langeb koormus ka rinnale, aga õlale seal küll erilist trenniefekti pole.
märts 17, 2011 at 5:55 p.l. #293371kakur007
MemberMis tähendab õlg on haige? Kui õlg teeb rööbaspuudel surumise aeg valu siis tasuks see välja vahetada. Kui ei siis miks mitte teha, harjutus iseenesest hea kuid ei loeta vist väga õla harjutuste alla pigem triitseps/rind nagu eelpool mainitud.
märts 17, 2011 at 10:45 p.l. #293410Acqua
MemberMis tähendab õlg on haige? Kui õlg teeb rööbaspuudel surumise aeg valu siis tasuks see välja vahetada.Et õlaprotees kohe
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ?märts 17, 2011 at 10:55 p.l. #293412Nesatur
MemberEt õlaprotees kohe
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ?Jah
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>märts 23, 2011 at 7:41 p.l. #294202Jarmo Oberst
MemberRööbaspuudel surumine õlale?!Rööbaspuudel surumine on ikka eelkõige triitsa harjutus, kui keha veidi ette kallutad, siis langeb koormus ka rinnale, aga õlale seal küll erilist trenniefekti pole.
Vigase rotaatoriga on küll valus rööbaspuudel surumist teha.
märts 28, 2011 at 9:45 p.l. #295009realreal
MemberNonii, viimased kaks nädalat on hakkanud vana õlatrauma uuesti kummitama
“> Eriti annab tunda close grip surumises ja rinna päeval lendamises. Tekkis küsimus kas õlaside aitab selle puhul ? Näiteks sellinne: http://epood.ariinfo24.ee/sport-ja-vaba-ae…c5c176d6993ef23Jõusaalis liigutamist segab ? Või oskab keegi midagi muud soovitada
märts 29, 2011 at 11:49 e.l. #295092smack
MemberNonii, viimased kaks nädalat on hakkanud vana õlatrauma uuesti kummitama
“> Eriti annab tunda close grip surumises ja rinna päeval lendamises. Tekkis küsimus kas õlaside aitab selle puhul ? Näiteks sellinne: http://epood.ariinfo24.ee/sport-ja-vaba-ae…c5c176d6993ef23
Jõusaalis liigutamist segab ? Või oskab keegi midagi muud soovitada
Esiteks mis treeningkava sul on ja teiseks, kas sa oskad üldse õiget tehnikat surumises? Arvatavasti lamad pingil ja nö surud lihtsalt ja kui all raskeks läheb, siis ajad veel küünarnukid laiali.
Kolmandaks, kui valus on, siis ära tee.
märts 29, 2011 at 3:40 p.l. #295131realreal
MemberEsiteks mis treeningkava sul on ja teiseks, kas sa oskad üldse õiget tehnikat surumises? Arvatavasti lamad pingil ja nö surud lihtsalt ja kui all raskeks läheb, siis ajad veel küünarnukid laiali.Kolmandaks, kui valus on, siis ära tee.
Ma olengi need harjutused nüüdseks välja jätnud. Vaevalt mul esimestes seeriates raskeks läheb, kuigi siis on juba valu tunda. Tehnikat ma siin kirjeldada ei oska. Eks järgmine kord proovin uuesti ja annan teada, mida mu küünarnukid teevad. Igatahes z-kangiga on tunduvalt mugavam minu jaoks, aga siin saalis seda pole.
märts 29, 2011 at 4:27 p.l. #295146smack
MemberMa olengi need harjutused nüüdseks välja jätnud. Vaevalt mul esimestes seeriates raskeks läheb, kuigi siis on juba valu tunda. Tehnikat ma siin kirjeldada ei oska. Eks järgmine kord proovin uuesti ja annan teada, mida mu küünarnukid teevad. Igatahes z-kangiga on tunduvalt mugavam minu jaoks, aga siin saalis seda pole.Surumises pead õlad taha ja alla tõmbama, nii et rind tõuseb ette ja seda terve seeria vältel hoidma. Ja küünarnukid keha ligidal.
juuli 27, 2011 at 3:07 p.l. #308792Viiking
MemberTervist,
selline mure on, et tegin kuskil paar nädalat tagasi õlale surumist ja viimane seeria, viimane kordus, kui surusin üles, vajus vasak käsi taha ja käis õla esiosas ragin läbi. Siiamaani on tunda venituste ajal näiteks, kui teen kang turjal kükki(käeasend) ja kui teha seda ülessurumisliigutust, siis alumises faasis on rohkem keskmist ja esiosa tunda, üleval tagumist. Venituste ajal on veel tunda biitsa ja triitsa vahel, kui vaadata kätt välispidiselt küljelt.
Küsimus on selles, et kas paraneb ise ära ikka? Surumist ma muidugi ei tee ja tõmmet plokil kukla taha ka mitte, sest annab tunda.
AutorPostitused- You must be logged in to reply to this topic.