Õlaprobleemid
Avaleht » Forums » Spetsialistid » Vigastused ja haigused » Õlaprobleemid
- This topic has 227 replies, 104 voices, and was last updated 7 years, 10 months tagasi by
MeesMetsast111.
-
AutorPostitused
-
august 21, 2005 at 4:40 p.l. #58244
ROtter
MemberMulle tundub,et Ibutop Gel on efektiivsem.
august 21, 2005 at 4:55 p.l. #58245pound 4 pound
MemberMul oli kunagi ammu ka õlgades valu rinnalt surumisel aga see tuli sellest et ma tegin rinnalt surumist liiga laia haardega
august 21, 2005 at 8:28 p.l. #58253kaido leesmann
MemberOn olnud nii õlavigastused ja küünarnuki vigastused.
Õla puhul ei aidanud ei Gel ega süst, lihtsalt tuli suurte raskustega treenimine mõneks ajaks jätta. Ca pool aastat võttis täielik paranemine.
Küünarnukkidega olen teinud lihtsalt nii, et teen neid harjutusi, mida saan. Ja ei koorma samuti üle.
Kindlasti on spordiarst hea lahendus, sest iga asi on individuaalne.
august 22, 2005 at 9:11 e.l. #58258TANK
MemberTuleb osta 2 purki ultra geli ja see ära kasutada- usun, et aitabNõustun renkuga… JUST 2 PURKI sest alles 2. purgi lõppedes mõjus mulle.
august 26, 2005 at 6:31 p.l. #58448Aksel
Member…lihtsalt tuli suurte raskustega treenimine mõneks ajaks jätta. Ca pool aastat võttis täielik paranemine.Küünarnukkidega olen teinud lihtsalt nii, et teen neid harjutusi, mida saan. Ja ei koorma samuti üle.
…
ja lisaks toodule: vahest saad muuta harjutusi, või siis teha neid puhtamalt. Vähem kangi ja rohkem pinkidel, kuniks hakkab järgi andma.
august 26, 2005 at 8:05 p.l. #58450Bulletproof
Membermingi liigesegeeli ja lase õlal puhata. küll korda saab
august 27, 2005 at 7:55 e.l. #58458Anonüümne
GuestÄkki pingutasid õlgade treeninguga üle ?
august 27, 2005 at 8:15 e.l. #58459Bulletproof
MemberNetz`i jutule vastukaaluks.
Fastum geel aitab küll.
Olen ise ka seda mitmel juhul kasutanud, täitsa toimib.
september 10, 2005 at 6:45 p.l. #59012Eastsider
MemberMul on ka jama õlaga, mõnda harjutust ei saa üldse teha kuna 2 aastat tagasi sai ilma soojenduseta rinnalt surumise rekordit proovitud, ja siis õlaga midagi juhtus. Siiamaani annab pingutamisel tunda.
Sellised raginad ja asjad, sellega olen harjunud, suhteliselt loomulik tundub see minu jaoks.
september 10, 2005 at 7:52 p.l. #59017eintsius
MemberHommikuvõimlemise harjutused aitavad küll, aga neid tuleb mõõdukalt aeglaselt teha. Venitamine aitab ka. Ja ARST aitab kõige rohkem
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>. Soovitan külastada spordiarsti, kuna perearstid ei oma eriti palju kogemusi sel teemal. Fastum on valuvaigistava ja põletikku leevendava toimega(kirurg ütles). Seega see ei ravi eriti midagi.Muide endal ka parem õlg tuksis. Luban endale iga kord kui valutama hakkab arsti juurde minna, pole siiamaani jõudnud
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>. Reeglina on mul see üle läinud kui olen paar-kolm trenni õlgu korralikult soojendanud ja seejärel veel korralikumalt venitanud.
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>september 10, 2007 at 8:20 p.l. #124954renku
MemberKui õlas valu sees ja tuim peale treeningut, siis soovitaksin pöörduda spordiarsti juurde.
Kui mul oli sama jama, siis kasutasin vahel soojendavaid ja valu vaigistavaid kreeme enne treeningut, siis sellist valu ei tekkinud.
Praegugi, kui raskused suurenevad, on sama häda, et õlad valusad peale raskeid surumisi. Selleks määrin oma õlgasid ja ka küünarnukke erinevate kreemidega- näiteks Lioton 1000 ja veel 1 kreem, mille nimi praegu ei meenu, aga kodus see kusagil kapinurgas olemas, on minu puhul aidanud valu vaigistada/põletikku vähendada, kui see seal peaks olema.
september 10, 2007 at 9:50 p.l. #124970Parabool
Memberendal ka sama teema , sain nii pool aastat tagasi sama õla vigastuse , mis pole siiamaani üle läinud . Mul oli veel selline teema , et käsi läks tuimaks ja siniseks . Peale rippumist/venitamist käe/õla normaalsesse seisundisse , kuid siis enam polnud nii palju jõüudud vasakul poolel nagu tarvis . Olen abi otsinud spordiarstidest , pausi teinud jõusaalist 4 kuud aga abi pole . Üldse olen üks õnnetu inimene oma tervisega
september 10, 2007 at 9:56 p.l. #124971gmaster
Memberendal ka sama teema , sain nii pool aastat tagasi sama õla vigastuse , mis pole siiamaani üle läinud . Mul oli veel selline teema , et käsi läks tuimaks ja siniseks . Peale rippumist/venitamist käe/õla normaalsesse seisundisse , kuid siis enam polnud nii palju jõüudud vasakul poolel nagu tarvis . Olen abi otsinud spordiarstidest , pausi teinud jõusaalist 4 kuud aga abi pole . Üldse olen üks õnnetu inimene oma tervisegakui tuimaks ja siniseks siis on vbl verevarustusega mingi jama. uuri ikka veidi veel, erinevatelt arstidelt
asi võib teoreetiliselt tegelt olla ka seljas..
september 11, 2007 at 6:04 e.l. #124974inside14
MemberKas siin ei või see sama nõks olla, et närvid kuidagi halba asendisse jäänud vms, nagu see roietevaheline valu mida enamus peavad südame valuks!?
september 11, 2007 at 7:15 e.l. #124926Uhvo
Memberma ise ikkagi arvan, et õlg ei kannata eriti seda koormust, mis tuleb rinnalt surumisega. järelikult tuleb see harjutus asendada mingi teisega, proovin nüüd hantleid. äkki kellegil mingeid nippe veel??
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.