Õlapress
Avaleht » Forums » Treening » Muud spordialad » Õlapress
- This topic has 7 replies, 6 voices, and was last updated 16 years, 5 months tagasi by
jaagok.
-
AutorPostitused
-
september 4, 2009 at 2:50 p.l. #18313
matjusm
MemberOlen õlapressi oma jõusaalikarjääri algusest peale teinud aga mind hakkas üks küsimus kummitama- kui madalale sa langetad oma käed õlapressi puhul? Ühes kohas lugesin, et peaks langetama käed sinna maani kus nad on 90 kraadise nurga all ülejäänud kehaga ning mitte madalamale. Kas keegi saab seda väidet kinnitada või ümber lükata?
september 4, 2009 at 7:15 p.l. #217464Goleteral
MemberOlen õlapressi oma jõusaalikarjääri algusest peale teinud aga mind hakkas üks küsimus kummitama- kui madalale sa langetad oma käed õlapressi puhul? Ühes kohas lugesin, et peaks langetama käed sinna maani kus nad on 90 kraadise nurga all ülejäänud kehaga ning mitte madalamale. Kas keegi saab seda väidet kinnitada või ümber lükata?Mina olen harjunud et lasen ikka mõnevõrra alla 90 kraadi. Ei ole ka muidugi mingi spetsialist aga millegipärast tekib ka tunne et õlgadega on nagu põlvedega – kui peatud ‘paralleelis’ siis paneb see mõnevõrra suurema pinge küünarnukile kui see et laseksid mõnevõrra alla paralleeli..
september 4, 2009 at 7:23 p.l. #217466Brüno
MemberKang lõuani… väemalt suuni kindlasti.
september 5, 2009 at 6:15 e.l. #217501M.M.
MemberOlen õlapressi oma jõusaalikarjääri algusest peale teinud aga mind hakkas üks küsimus kummitama- kui madalale sa langetad oma käed õlapressi puhul? Ühes kohas lugesin, et peaks langetama käed sinna maani kus nad on 90 kraadise nurga all ülejäänud kehaga ning mitte madalamale. Kas keegi saab seda väidet kinnitada või ümber lükata?Pea taha kangi lastes kõrvade kohale. Kuid anatoomiliselt ei soovita kangi üldse pea taha lasta, kuna vigastuse oht on üsna suur. Pigem suruda näo eest kangi ning üles surudes võib keha kergelt ette poole kallutada. Kirja teel on ikka raske tehnikat kirjeldada.
september 5, 2009 at 8:20 e.l. #217517Goleteral
MemberPea taha kangi lastes kõrvade kohale. Kuid anatoomiliselt ei soovita kangi üldse pea taha lasta, kuna vigastuse oht on üsna suur. Pigem suruda näo eest kangi ning üles surudes võib keha kergelt ette poole kallutada. Kirja teel on ikka raske tehnikat kirjeldada.Just. Üles surudes liigutad lihtsalt pea mõnevõrra kuklasse et nospel(nina
september 5, 2009 at 8:48 e.l. #217520matti
MemberIse lasen alla rinnani,ehk siis nii palju kui tuleb, noh, õigem oleks siiski öelda, läheb
Poole peale laskmine võrduks minu jaoks jaoks sisuliselt samaga,kui ma ei teekski seda harjutust, poole peale lastes pole harjutusel erilist funktsinaalsust. Kuna teen vaikselt ka heitealasid, esmajoones kuulitõuget, kuuli tõugatakse aga lõuajuurest,ehk siis võimalikult madalalt,siis annabki parima tulemuse võimalikult madalale laskmine. Eelpool öeldud kehtib eest surumise kohta, tagant surumist ei harrasta ja ei soovita ka teistel teha, vahest harva teen üksnes kukla tagant tõukamist. Olukorda,kus liigesed ei luba kangi rinnai laskmist, ei saa kohe kuidagi normaalseks pidada, sellisel juhul tuleb hakata väikeste raskustega liigeseid treenima
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>september 5, 2009 at 5:49 p.l. #217601H2TheO-Z
MemberPea taha kangi lastes kõrvade kohale. Kuid anatoomiliselt ei soovita kangi üldse pea taha lasta, kuna vigastuse oht on üsna suur. Pigem suruda näo eest kangi ning üles surudes võib keha kergelt ette poole kallutada. Kirja teel on ikka raske tehnikat kirjeldada.Ma ei tea mis probleem kõikidel selle peataga surumisega on…. olen seda juba aastaid teinud ja pole midagi juhtunud, suurte raskustega ka veel pealegi…
september 5, 2009 at 5:55 p.l. #217602jaagok
MemberKui sul pole enne probleeme olnud, siis võidki julgelt teha. Nendel, kellel on õlgade mingi probleem juba olnud, ei soovitata seda teha.
AutorPostitusedViewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)- You must be logged in to reply to this topic.