õlad ees
Avaleht » Forums » Treening » Jõusaal » Kulturism & Fitness » õlad ees
- This topic has 7 replies, 6 voices, and was last updated 20 years, 5 months tagasi by
Anonüümne.
-
AutorPostitused
-
august 20, 2005 at 8:34 e.l. #5186
fabio
MemberTere
Asi järgmine: õlad on ettepoole kaldus ning seda ilmselt kätekõverduse treeningust.
Kuidas kodustes tingimustes õlad sirgeks saaks ( hantlid olemas ) ja kas üldse saab ..
Tänud
august 20, 2005 at 8:54 e.l. #58191carter
MemberOli endalgi selline probleem
Õlad on sul sellepärast ees, et oled teinud rinda ja selga mitte
Rinnalihased tõmbavad õlad ette.
Kodus vast saaks hantlitega ettekallutatult tõmbeid teha ja lõuatõmbed kui võimalik.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>august 20, 2005 at 3:26 p.l. #58200eintsius
MemberVvenita rinda kõvasti lisaks seljatreenimisele. Tagumisi õlalihaseid treeni – ettekummrdatult lendamine jms. Ma leidsin kunagi ühe väga hea harjutuse: http://www.bodybuilding.com/fun/exercises….ternal+Rotation
august 23, 2005 at 3:43 p.l. #58302fabio
Memberlõuga teha ei saa, kahjuks pole ka mingit treenimispinki
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>ok, siis nn. ettekummardatult hantlitega.
.. kuid kuidas ma peaks seda tegama..
1. kas näiteks raskustega, ligi 100 kraadise nurga all lendamine ( küünarnukist kõverdatult )
2. või siis hantlitega, ettekummardatult vastu rinda tõmbama .. mhh

kuid, kas ma peaks seega kätekõverdustest üldse loobuma ? kuna selge see, et sellest just õlad ees ongi, kuigi just see harjutus on rinnalihast ilusti treenind
august 23, 2005 at 4:27 p.l. #58308alz1
Memberei no päris loobuda pole kindlasti mõtet lihtsalt auru kõvasti maha ära lõhu nii jubedasti enam
august 25, 2005 at 11:13 e.l. #58399pumper
MemberSee lendamise harjutus sul rohkem õlale mu arust. Teised targemad teavad ehk paremini. Aga ikkagi tagumisele poolele, nii et halba kindlasti ei tee.
Teise harjutuse korral tõmbaks raskusi mitte rinna juurde vaid veidi allapoole. Naba kanti kuhugi.
Ja anna seljale samamoodi tuld nagu rinnale seni. Õlad kohe lupsti õiges kohas.
august 25, 2005 at 11:37 e.l. #58404