Skip to main content

Õlad

Viewing 15 posts - 16 through 30 (of 38 total)
  • Autor
    Postitused
    theONE1
    Member

Ärge unustage et kõik on individuaalne ja kui areng toimub, siis milles küsimus!

smack
    Member

Sa võid ka proovida kitsa haardega surumist.

ROtter
    Member

Istudes kangi surumine kukla tagant 4x 8-10

Lendamine hantlitega 4x 8-10

Hantlite ette tõstmine 4x 8-10

Kangi tõstmine rinnani 4x 8-10

need on harjutused mida tavaliselt teen

Kui sa ei taha endale traumat tekitada, siis ära esimest harjutust küll tee.

Mis moodi selle harjutusega traumasid saadakse? Ma olen mitu aastat seda teinud ja traumasid pole selle pärast saanud ega ka kuulnud, et keegi teine oleks saanud. Ausalt öeldes, ei kujutagi ette, kuidas see võimalik on, kuigi olen palju kuulnud, et see harjutus on ohtlik jne.

ROtter
    Member

Mis moodi selle harjutusega traumasid saadakse? Ma olen mitu aastat seda teinud ja traumasid pole selle pärast saanud ega ka kuulnud, et keegi teine oleks saanud. Ausalt öeldes, ei kujutagi ette, kuidas see võimalik on, kuigi olen palju kuulnud, et see harjutus on ohtlik jne.

Trauma saadakse tavaliselt seeria viimaste kordustega, kui jõud on lõpukorral ja üritatakse viimast võtta ja tehniliselt tuleb vale liigutus, s.t. kang kaldub taha või ühe külje peale ja saabki mõni lihaskiud traumeeritud ja ravi võtab väga kaua aega.

Nik
    Member

äkki oleks parem siis hantlitega seda harjutust sooritada või isegi ees poolt ehk rinnalt ?

ROtter
    Member

äkki oleks parem siis hantlitega seda harjutust sooritada või isegi ees poolt ehk rinnalt ?

Need on paremad variandid.

Capricorn
    Member

Jah tõesti, selle harjutuse kohta oli ka kusagil mujal juttu, et üsna kergesti võib õlgadele liiga teha ja ka kael on natuke halvas asendis, võib ka kaelale liiga teha.

maximus89
    Member

Las koerad hauguvad, karavan pöörab ikka valele teele

Nik
    Member

Ütle palun ,mis sa sellega siis öelda tahtsid ?

jorsik
    Member

Kukla tagant surumine ON liigesele koormav, mida suuremaks lähevad raskused, seda suurem vigastuse oht. alessandrol on võibolla tugevad liigesed, kõigil ei ole siiski. Minul isiklikult umbes 45 kg juurde jõudes hakkasid õlale tekkima traumad ja peale paari traumat otsustasin et see harjutus ei ole minu jaoks.

Aile
    Member

Senikaua, kuni tegin vaba raskusega oli k6ik ok. Trauma sain smithi masinal. Ise syydi ei lykanud pinki 6igesti alla. Keegi sisenes veel j6usaali ka…keskendumine h2irus…jne.

Mulle kohe yldse ei meeldi selline l22nelik suhtumine. K6ige lihtsam on harjutus 2ra keelata. L6ppkokkuv6ttes istume me k6ik ainult kodus teleri ees…voodisse ka ei julge minna, seal sureb k6ige rohkem inimesi.

Kui on sobinud siis tee edasi.

Aile
    Member

Deltalihas on oma väikse suuruse kohta küllaltki tugev lihas ja harjunud koormusega.Samuti on tal kolm pead, seega selleks et ta korralikult valutaks järgmine päev, tuleb kõik kolm pead korralikult läbi treenida.

6lg arenes mul h2sti (k6ik kolm pead) … ja kunagi ei olnud valus. See “valu”, mida kirjeldatakse siin trenni l6pus on lihtsalt “t2is” lihase pinge.

Biitseps
    Member

Ise teen seda kangisurumist selja tagant spetsiaalse aparaadiga ja võtab päris hästi läbi

ROtter
    Member

Senikaua, kuni tegin vaba raskusega oli k6ik ok. Trauma sain smithi masinal. Ise syydi ei lykanud pinki 6igesti alla. Keegi sisenes veel j6usaali ka…keskendumine h2irus…jne.

Mulle kohe yldse ei meeldi selline l22nelik suhtumine. K6ige lihtsam on harjutus 2ra keelata. L6ppkokkuv6ttes istume me k6ik ainult kodus teleri ees…voodisse ka ei julge minna, seal sureb k6ige rohkem inimesi.

Kui on sobinud siis tee edasi.

Inimesi tuleb teavitada ka võimalikest ohtudest, et pärast traumat keegi ei ütleks, oleks teadnud, oleks teisi harjutusi teinud.

Viewing 15 posts - 16 through 30 (of 38 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.