Skip to main content

Õla tagaosa

Avaleht » Forums » Treening » Muud spordialad » Õla tagaosa

Viewing 6 posts - 16 through 21 (of 21 total)
  • Autor
    Postitused
    airmax27
    Member

Kui teete ettekallutatult lendamist, kas hoiate hantleid ka mingi aja üelval või toote käed kohe alla tagasi?

Belfort
    Member

Kui teete ettekallutatult lendamist, kas hoiate hantleid ka mingi aja üelval või toote käed kohe alla tagasi?

vaikselt ja sujuvalt alla.

kike89
    Member

Mina isiklikult hoian hanleid paar sekki üleval kaa, mõjub minu meelest paremini

Jarmo Oberst
    Member

Mina isiklikult hoian hanleid paar sekki üleval kaa, mõjub minu meelest paremini

Tekib lihtsalt suurem nö. pump efekt. Pigem kasutada natukene raskemaid hantleid ja mitte üleval hoida. Kuid kõik teavad ise kuidas treenivad

Arx07
    Member

Kas teha seda ettekallutades hantlitega lendamist pigem raskema raskusega ja nõksuga või kergemaga ja puhtalt(vaiksemalt)?

Raivo Piiber
    Member

Kas teha seda ettekallutades hantlitega lendamist pigem raskema raskusega ja nõksuga või kergemaga ja puhtalt(vaiksemalt)?

Mõlemad variandid, kord nii, kord naa. Ise kasutan kummargil seistes tagaõlale lennates suuremaid raskusi, istudes aga väiksemaid raskusi ja rohkem kontrollitud tehnikat.

Viewing 6 posts - 16 through 21 (of 21 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.