Skip to main content

Õla jõud

Avaleht » Forums » Arhiiv » Vana Foorum » Õla jõud

Viewing 8 posts - 61 through 68 (of 68 total)
  • Autor
    Postitused
    ero
    Member

sina punamütsike võiks natuka aega maha võtta ja külma du??i alla minna. Miks sa oma sõnadega nii agressivne oled? Nimi ilmselt väärib tegelast!

Marek Kalmus
    Member

Nagu olen varemgi soovitanud nii ka nüüd, kes tahab vältida õla vigastusi parem loobugu sellest harjutusest. Vähemalt selle regulaarsest kasutamisest. Kas teile ei piisa sellest, et üks proffi kulturist siin amazoni tõlgitud artiklites seda sama soovitab. Ise olen seda tundnud korduvalt kui seda harjutust kasutasin, et mingist raskusest alates õlg lihtsalt annab alla ja keeldub sinuga koostööd tegamast. Teie kes te veel ei ole kuklatagant surumises vigastust saanud , OK võite ju jätkata aga milleks riskida? Kas selleks, et miski kohale jõuaks PEAB ikka selle läbi tegema? Kui nii arvate laske edasi. Targem inimene aga usldab kogenumat ja võtab teda kuulda varem. Kahjuks olin ise nii rumal, et enda valusatest kogemustest varem õppust ei võtnud. Nüüd olen teinud juba 4-5 aastat surumist eest ja mul ei ole vigastusi olnud, samuti on ka õlg läinud paremaks rääkimata treening raskusest. Veel viimane õla trenn, 6 päeva tagasi kui kaal näitas 108kg, tegin seda järgmise seeria.

100-15x

130-8x

120-9x

110-10x

100-12x

kykloob
    Member

pikk sa kalmus oled igatahes jõudu on küll nagu loomal

Marek Kalmus
    Member

191,5 viimase mõõtmise järgi kolm päeva tagasi Elvas fitnessi KV-tel

kykloob
    Member

ei oskagi midagi öelda lihtsalt jube

kykloob
    Member

on ikka elukas

punamtsike
    Member

ühele ütlesin jutujulla ja teiselt küsisin kas ta on kanepit suitsetanud. kõva agressiivsus tõesti. minu arust võiks hoopis vitali ja gert hoogu maha võtta. üks soovitab kukla tagant surumist ja teine kükki ja j-tõmmet kord kuus. ja kuna sa ilmselt mind ei tea siis ei tea sa ka miks nimi just punamtsike ja kust see tulnud on. niiet loppu teemma.

stina
    Member

jaa…mida suuremaks läheb raskus, seda tõesti suuremaks muutub tõenäosus, et tuleb vigastus…siinkohal soovitan teha õlga fikseerikud kangiga, see hoiab ära vigastuse ohu

Viewing 8 posts - 61 through 68 (of 68 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.