Skip to main content

Öine Valk

Avaleht » Forums » Arhiiv » Vana Foorum » Öine Valk

Viewing 14 posts - 1 through 14 (of 14 total)
  • Autor
    Postitused
    Kaido
    Member

Käin nädalas saalis 3-4 korda. Päeval joon kaks valgusheiki. Küsimus-Kas oleks hea, kui igal öösel joon veel kolmanda valgusheigi? Ühesõnaga 24 tunni jooksul 3 sheiki.

Anonüümne
    Guest

ega seda valku niipalju küll vist vaja ei ole. Kui ikka sööd tavalist toitu ka korralikult, siis vist ei ole vaja. Kuid see on ainult minu arvamus.

ilo
    Member

kui on piisavalt tahtejõudu öösel üles ärgata, lase käia!!!

vambola
    Member

tahtejõud on yks asi. aga kui pärast enam pikka aega und ei tule pole mõtet öösel võtta.

ilo
    Member

ega ta enne teada saa, kui järgi proovib. muidugi, kui öine valk tal une röövib ei ole mõtet öösel võtta!!! magamine ju väga tähtis!!! vähemalt 8 tundi, kulturistidel 9 tundi vaja magada!!!

Kaido
    Member

Olen juba mõnda aega seda öösel võtnud ja pärast magama jääda pole ka mingi probleem. Küsimus lihtsalt selles, et kas paljuks ei lähe? Varem muidugi tegin kõik kolm valgusheiki päeval, aga nüüd otsustasin kolmanda öösel võtta.

jay
    Member

see oleneb ju ka sellest mitu toidukorda sa päeva jooskul sööd, ( arvan seda tead et keha vajab ühe kehakilogrammi jaoks 2-2,5 g valku aga igaks juhuks ikka kirjutan.)Ise võtan ühe valgusheigi päevas ning seda ühe toidukorra asemele.

hary
    Member

…nagu mul naine räägib. Õhtune ?eik tuleb kindlalt 3-4 tunni järel väljutada, siis panengi õhta valmis tehtud öö?eigi hinge alla ja põõnan edasi, see läheb sõnaotseses mõttes: mööda minnes.

marx
    Member

Olen ise kah proovind öösel just peale trennipäeva võtta. Ei salga, justkui parem oleks ja ega ei pea ju kohe söögikorra jagu proteiini sööma st. jooma.

morry
    Member

öösel magage. liiga palju valku pole mõtet, kord päevas + 4 söögikorda on ju piisav, või kuidas?

vambola
    Member

aga kui pole piisav. ma kaalun hetkel u. 104 kilo. nii. hommikusöök 7,30 – 20-30 g (valk) 10,00 – 30 g, 13,00 – 30g, 16,00 – 30 g(No 1), peale trenni u. 19,30 – 30 g(No 1), õhtl kodus u. 20,30 – 30 g = 180 grammi. yks laks tuleb veel vähemalt võtta. Öösel võttes aga igakord und kohe ei tule(u. 1 h läheb mõnikord) Mis teha ?

morry
    Member

suurenda oma toidus valgusisaldust st. söö rohkem. (250 kohupiima koos piimaga u. 40 g valku) ,võta kindlasti tund enne magamaminekut väh. 40 g valku( nt. sheik) . lisa glutamiini.

vambola
    Member

kusagilt lugesin et organism ei pidavat yle 30 -35 grammi omaks võtma. või võtab ?

marx
    Member

30-35g – see vist sõltub suurel määral kehakaalust toidust ja ainevahetusest.

Viewing 14 posts - 1 through 14 (of 14 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.