Skip to main content

Öine töö ja kaal

Avaleht » Forums » Treening » Algajad » Öine töö ja kaal

Viewing 3 posts - 16 through 18 (of 18 total)
  • Autor
    Postitused

Olen ka öösiti töötanud pikema perioodi. See ei ole meeldiv. Mõnikord harva öö läbi üleval olemine ei tee midagi, kui see aga kestab pikemalt, siis on kehvasti. Eriti kui veel ööpäevane rezhiim vaheldub, st oled öösiti üleval, siis magad öösel ja siis jälle üleval. Vot see kammib ära ja normaalsetest treeningutest (vähemalt minu puhul) ei saa juttu olla, kuna organismile on juba lihtsalt eksisteerimine suht kurnav. Näiteks võin tuua enda võistlusvormi aastal 2004 ja 2005 – edasiminek 0, pigem tagasiminek. Aga see olen kõigest mina, tean inimesi, kes töötavadki öösiti ja samas teevad ka suht edukaid treeninguid. Lihtsalt tekib küsimus, et kui kaua see kesta saab.

Aga toitumise koha pealt – öösel saab tekkida sama rütm nagu päeval, toitumine teatud kellaja tagant ja toitud samamoodi nagu päeval. Aga minu arust nö dieedi pidamime ja öösiti töötamine on küll topeltlaks lihasmassile.

daemonium
    Member

Aga see olen kõigest mina, tean inimesi, kes töötavadki öösiti ja samas teevad ka suht edukaid treeninguid. Lihtsalt tekib küsimus, et kui kaua see kesta saab.

Aga toitumise koha pealt – öösel saab tekkida sama rütm nagu päeval, toitumine teatud kellaja tagant ja toitud samamoodi nagu päeval. Aga minu arust nö dieedi pidamime ja öösiti töötamine on küll topeltlaks lihasmassile.

Kes taolise rezhiimiga ei kohane,ei saagi.

Ntx minu jaoks on TÄIESTI TALUMATU nn 9-17 rezhiim.Rekord päevatööl käia on 6 nädalat.Oli tunne,nagu oleksin koonduslaagrisse sattunud;mis trenni puutub,siis tulemused langesid rängalt.

Mis öösel söömisse puutub – mina seda ei tee.Massi kogumisega ei ole iial probleeme olnud,

asdfghjkl
    Member

Muidu lisaksin selle mõtte veel, et olulisim asi on siiski trenni kvaliteet. Töötasin põhitöö kõrvalt, mis on päevane töö 9-17, lisaks veel öötööl 22:00-5:00 sel sügisel ca paar päeva nädalas, oli omamoodi kurnav küll, et und oli vähe, aga kui analüüsin trennitulemusi, siis lihas-arengut oli selle sügise jooksul päris kenasti.

Viewing 3 posts - 16 through 18 (of 18 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.