Öine telesaade kanal kahes…. 00.15
Avaleht » Forums » Treening » Jõusaal » Kulturism & Fitness » Öine telesaade kanal kahes…. 00.15
- This topic has 46 replies, 32 voices, and was last updated 20 years tagasi by
tonyx2.
-
AutorPostitused
-
veebruar 2, 2006 at 8:46 e.l. #69078
vend vähk
Moderator!!!
Jah, parem ikka, kui mitte midagi!
Usun, et noortele tulevikukulturistidele oli see saade eriti heaks motivatsiooniks ning loodetavasti õnnestub ka 2006 aasta võistluseid telekanalites näha!
Edu!!
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 2, 2006 at 9:05 e.l. #69080susim
Membersorry ,kuid ei oska kuskilt leida kuidas avada seda linki
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 2, 2006 at 10:09 e.l. #69086Kurupt
Memberjäi kahjuks vaatamata, väga hiline värk ikka, mul ammu uneaeg
veebruar 2, 2006 at 10:12 e.l. #69087Xero
MemberSiin on ju nii ilmselgelt näha, mis on eestlaste teadmised ja arvamused kulturismist. Isegi õiget pilti ei leita ja veel hilisõhtune aeg – tähendab, et keegi mitte mingil tingimusel ei saaks teada, et pilt ja saade on erinevad ja et keegi ei näeks kulturiste, muidu järsku mõni hakkab viimaks trenni kah tegema ja eestlased ei taha ju seda eriti, muidu ei vaadata spordisaateid ja viimaks ei leidugi “tugitoolisportlasi”! Ma ütlen..õõõh.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 2, 2006 at 10:50 e.l. #69100zwen
MemberSiin on ju nii ilmselgelt näha, mis on eestlaste teadmised ja arvamused kulturismist. Isegi õiget pilti ei leita ja veel hilisõhtune aeg – tähendab, et keegi mitte mingil tingimusel ei saaks teada, et pilt ja saade on erinevad ja et keegi ei näeks kulturiste, muidu järsku mõni hakkab viimaks trenni kah tegema ja eestlased ei taha ju seda eriti, muidu ei vaadata spordisaateid ja viimaks ei leidugi “tugitoolisportlasi”! Ma ütlen..õõõh.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Eestlaste suhtumine pole jah just kiita.
veebruar 2, 2006 at 8:03 p.l. #69157Indrek K
MemberLeian ka, et vägagi ebaõiglane kulturistide suhtes
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Mingil imelikul põhjusel pole see ala Eestis eriti pop. Loomulikult kulturism erineb ka nö. tavalistest spordialadest nati, aga see ei tohiks ju põhjus olla
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Tohutu vaev, mida nad näevad ja tähelepanu nulli lähedane… jobokari, kas kanal2 tegelased või siis mingid muud instantsid, kes neid asju ajavad!Üks asi, millest tahaks veel rääkida… Kulturism on vist ainuke spordiala Eestis, mille kohta saab nõu küsida ala absoluutsete tippude käest, ehk siis siitsamast foorumist! Kas on olemas mõni netileht, kus saab nt. Erki Noole käest küsida kümnevõistluse trenni kohta või Veerpalu õpetaks, kuidas parem on ja kasulikum… hui on, ma arvan! Siikohal tänakski Hr. Kalmust, Hr Kiivikast ja ka muid teadjaid, kes selle foorumi asjalikuks muudavad ja loodan, et nad ka tulevikus sama agarad on!
Pakuks ise ka hea meelega Teile laval konkurentsi, aga hilja vist mul asjaga alustada 28-selt
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Tegutsen rohkem hobikorras, enda jaoks! Ja kui siiani pole ühtegi võistlust vaatamas veel käind, siis tulevikus teen seda kindlasti!Edu kõigile!
veebruar 3, 2006 at 5:14 p.l. #69253Vahue
MemberKüllaltki külmaks jättis…Unise peaga vaadates tuli vägisi tukk peale…
Mind huvitab rohkem, et kas kusagil on võimalik näha selle ürituse nn. playlisti?
veebruar 4, 2006 at 10:22 e.l. #69331TANK
Memberno kui sa mõtled muusikat siis paar nime võin ära mainida…
Vootele Parts – Rammstein “Keine Lust”
Imre Vähi – Survivor “Eye of the Tiger”
Janar Rückenberg – H-Block “I’ve got the Power”
Taivo Seppa – Queen “Show Must Go On”
Andrei Abrossimov – Enigma “Gravity of Love”
Peeter Gimbutas – (tundmatu esitaja Metallica cover) “Enter Sandman”
Argo Ader – TATU “All About Us”
keegi kasutas vist veel – Staind “So Far Away”
parandage kui ma eksin või lisage juurde…
veebruar 4, 2006 at 1:06 p.l. #69352bohemianrhapsody
MemberPose-offi taustamuusika KoRn – Right Now ja KoRn – Did My Time.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 4, 2006 at 1:19 p.l. #69358Marek Kalmus
MemberKeegi naisterahvas seal solkis mu AC/DC ära.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Loodan , et keegi mu muusikat enam narrima ei lähe, vähemalt mitte enne kui poseerimine ja esinemine selged.Väga hale oli igaljuhul seda näha.
veebruar 4, 2006 at 2:35 p.l. #69374TANK
Memberno kohe näha millistel saitidel jokker netis tuhnib…
aga jah… küll kunagi ka jokker omad vitsad kätte saab… nagu vanarahvas ütleb – eks igal oinal ole oma mihklipäev.
veebruar 4, 2006 at 5:17 p.l. #69400joker
MemberMarek kui sa oled tähele pannud siis jokker mõnitas su kava benny hilli muusikaga…NB. ma ei õhuta vaenu (aga verd tahaks küll näha)
No on ikka mõnitaja mees see Joker.
Aga huvitav asi, et natuke netis tuhnimist ja ennäe imet. Härra Tangi vabakava ka seal täitsa olemas.
Kellegil huvi vaadata millega Tank kevadel üllatab, siis link siin:
NB. ma ei õhuta vaenu (aga verd tahaks küll näha)
veebruar 4, 2006 at 5:21 p.l. #69402inside14
Memberilge video
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 4, 2006 at 7:03 p.l. #69414Vahue
MemberIRW. Foorumite kunnil on omamoodi huumor.
veebruar 4, 2006 at 7:15 p.l. #69415vormel
MemberJoker paneb täiega.
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.