“Õiged vanused”
Avaleht » Forums » Päevakajaline » Vaba foorum » “Õiged vanused”
- This topic has 7 replies, 5 voices, and was last updated 18 years, 3 months tagasi by
rainisk.
-
AutorPostitused
-
oktoober 26, 2007 at 7:00 p.l. #12261
Existence
Memberhttp://www.youtube.com/watch?v=a-ekJ8UCF0Y
http://www.youtube.com/watch?v=iUvjXQHt6QQ&feature=dir
Kui kaua treenite teie ennast ?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 27, 2007 at 6:06 e.l. #1292894Qlimax
MemberNii noorelt nagu see tüüp alustas pole küll õige.
Nüüd on ta juba vanem ja kahetseb seda, sest tal pole kaela
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 27, 2007 at 5:53 p.l. #129331Liinu
MemberKeha arenemise seisukohalt ma ei soovita nii varases eas intensiivset treeningut. Sellel ajal on organismil nii palju muud teha kogu keha arenemisega. Põhiline asi, mis võib tekkida on kasvuprobleemid ja luude-liigeste ehituse probleemid.
Lapseeas loomulikult on oluline aktiivne liikumine, aga see võiks olla läbi muude asjade. Mina pooldan eelkõige loovmängu ja loovliikumist, kuna tänu sellele arenevad lastel lisaks füüsisele ka tähelepanu, nägemine ning kuulamine..
oktoober 27, 2007 at 7:15 p.l. #129336Aken
MemberAga 17a kasvav organism võib intensiivselt jõusaalis trenni teha? Selja arst ütles, et selja trenn võib kasvu kinni panna.
oktoober 27, 2007 at 7:50 p.l. #129338Existence
MemberAga 17a kasvav organism võib intensiivselt jõusaalis trenni teha? Selja arst ütles, et selja trenn võib kasvu kinni panna.see küll rõõmustav uudis pole
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ise olen 15a ja treenin selga päris intentsiivselt ,et siis kasvuga tuleb probleeme ? Venitan muidu korralikult
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 27, 2007 at 9:18 p.l. #129340Aken
MemberNo selle selja trenniga panin vb natuke mööda. Tiit Ilvese juures sai käidud ja ta vist pidas silmas harjutusi, kus kannad seljal suurt raskust. Näiteks kükk. Pidi liigesed kokku suruma ja kasvu pidurdama, kohapeal muidugi ei tahtnud uskuda. Olen 17 ja aastaga aint 2 cm kuskil kasvanud, see pani mõtlema. Pikkus siis 174, kaal 58-59
oktoober 27, 2007 at 10:06 p.l. #129343rainisk
Memberhttp://www.fitness.ee/main.php?main=artikk…amp;textID=2961
See peaks andma vastused enamikule küsimustele. Ma olen praegu 184 cm pikk, aga ei olnud just päris, eile kui trenni tegema hakkasin. Nooremana tegin küll väga ebastabiilselt aga siiski ! Pigem hakkas kasvu just juurde tulema trenni tehes.
oktoober 27, 2007 at 10:28 p.l. #129342Liinu
MemberEnamasti siiski peetakse silmas väike lapsi.. u kuni 10ne aastani ei ole soovitatav jõusaali treeningut, eriti kui ta on raske ja intensiivne. Kui laps 2 korda hantlit tõstab ei juhtu ju ka kohe midagi. Aga see, mis selles videod oli, see on juba liig. 15.aastast ei peeta enam lapseeas olevaks, pigem ikka noorkukiks. Selleks ajaks on juba sensoorsed ja motoorsed eripärad välja arenenud.
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.