õige toitumine süsteem2
Avaleht » Forums » Toitumine » Toidulisandid » õige toitumine süsteem2
- This topic has 5 replies, 4 voices, and was last updated 17 years, 11 months tagasi by
hehee.
-
AutorPostitused
-
märts 4, 2008 at 10:11 p.l. #9557
karusööbmetsasmoosi
Membernoh, ma söön küllaltki normaalselt enda meelest.
hommik kell 6-8 söön 3-2 muna röstsaiaga, piimane kohv. + joon pidevalt, võimalikult koguaeg piima.
ning järgmine kõhutäis saabub kella 11-12 ajal, mil otsustan tavaliselt mitte väga palju mugida, et saaksin töötada. kui kõhu liiga täis pugin, siis muutun uimaseks ja lähen magama. seetõttu söön võileibasid ja kulistan veel kohvi. keskpäeval taaskordselt kiirmugimine, kõik mida külmkapist leiab(lihatooted, piimatooted) pärast mida tuleb õhtune tõsisem söömine, võimalikult korralik hunnik sooja toitu. siis järgneb 30-60 min paus, ja ongi trenni minek. trennist ulles söön muna, liha, kõike, ja joon piimatooteid. thats that. okei, and now wii have a problem..
kaalun 70 kg, juurde seda ei tule, vähemaks teda ei lähe. ma leina, et sellega on väga halvasti. olen 6 kuud 5k nädalas ennast treeninud, lihast on siit ja sealt ilusti ja võimsalt näha, aga kaalu kurat ei tule. appi..
nonii, ja mida ma toidupoest osta võiksin?
märts 4, 2008 at 10:16 p.l. #144120undisputed
Membernoh, ma söön küllaltki normaalselt enda meelest.hommik kell 6-8 söön 3-2 muna röstsaiaga, piimane kohv. + joon pidevalt, võimalikult koguaeg piima.
ning järgmine kõhutäis saabub kella 11-12 ajal, mil otsustan tavaliselt mitte väga palju mugida, et saaksin töötada. kui kõhu liiga täis pugin, siis muutun uimaseks ja lähen magama. seetõttu söön võileibasid ja kulistan veel kohvi. keskpäeval taaskordselt kiirmugimine, kõik mida külmkapist leiab(lihatooted, piimatooted) pärast mida tuleb õhtune tõsisem söömine, võimalikult korralik hunnik sooja toitu. siis järgneb 30-60 min paus, ja ongi trenni minek. trennist ulles söön muna, liha, kõike, ja joon piimatooteid. thats that. okei, and now wii have a problem..
kaalun 70 kg, juurde seda ei tule, vähemaks teda ei lähe. ma leina, et sellega on väga halvasti. olen 6 kuud 5k nädalas ennast treeninud, lihast on siit ja sealt ilusti ja võimsalt näha, aga kaalu kurat ei tule. appi..
Milles siis probleem, kui liha tuleb
Aga sinu jutust jääb mulje, et kuna sul kaal seisab, siis lihas kasvab ja polster väheneb. Ja väsimus tulene mugimisest, vaid liigsetest süsikatest. Kui peale 2 toitu tuleb väss, siis söö vähem süsikaid ja rohkem rasva
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>märts 4, 2008 at 10:31 p.l. #144121karusööbmetsasmoosi
MemberMilles siis probleem, kui liha tuleb
Aga sinu jutust jääb mulje, et kuna sul kaal seisab, siis lihas kasvab ja polster väheneb. Ja väsimus tulene mugimisest, vaid liigsetest süsikatest. Kui peale 2 toitu tuleb väss, siis söö vähem süsikaid ja rohkem rasva
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>väga hea! mind juhvitaks väga veel juttu söömisest ja väsimusest. kas on mõni lehekülg või foorumis mõni nurk kuhu on keegi midagi head poetanud?
märts 4, 2008 at 10:36 p.l. #144122undisputed
Memberväga hea! mind juhvitaks väga veel juttu söömisest ja väsimusest. kas on mõni lehekülg või foorumis mõni nurk kuhu on keegi midagi head poetanud?Terve see lk sellist kraami täis, head otsimist
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>märts 4, 2008 at 10:44 p.l. #144123AlanBStard
ModeratorMine söö metsas moosi.
Aga uniseks ei tee täis kõht vaid süsivesikud
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>märts 5, 2008 at 8:40 e.l. #144144hehee
Memberväga hea! mind juhvitaks väga veel juttu söömisest ja väsimusest. kas on mõni lehekülg või foorumis mõni nurk kuhu on keegi midagi head poetanud? -
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.