Skip to main content

ÕIGE TOITUMINE

Avaleht » Forums » Toitumine » Toidulisandid » ÕIGE TOITUMINE

Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)
  • Autor
    Postitused
    musklimõmmi
    Member

Siuhke lugu et olen jõusaalis käinud regulaarselt umbes 5 kuud ja otsustasin endale nüüd määrata õige toitumisprogrammi.Kasutasin ühte kalkulaatorit ja sain teada,et mul on päevaseks koguseks 518g süsivesikuid 193g valke ja 68g rasvu

Ma jaotasin need neljaks söögikorraks päevas aga nüüd tahaks ma ka kaasata proteiine et olekski vaja teada kas ma peaksin proteiine tarbima igal söögikorral või ainult peale treeningut ja kuidas üldse proteiine saada kas lihtsalt apteegist küsides?

Annez
    Member

siuhke lugu ,et kui sul aega võiksid siin lehel natuke surfata ja toitumise kohta lugeda või siis mõne lihtsa bioloogiaraamatu läbi lugeda,et asi selgemaks saaks.

igatahes meie igapäeva toit sisaldabki süsivesikuid rasve ja valke ehk proteiine,need on koguaeg sinu toidus olnud ,valgurikkad toiduained on liha ,kohupiim,jogurt,muna jne jne .valku sööd iga toidukord ….edu teadmiste avastamisel

alr89
    Member

siit samast poest saad tellida ka ju

SiimN
    Member

Proteiine telli siit amazon.ee veebipoest.See lõga,mis seal apteekides müüakse on paras saast!Osta siit,siis saad ka kvaliteetset kraami.Soovitaks võtta üks valgusheik peale trenni.

Mob
    Member

või siis telliskivi 51 asuvast poest.

sexyer
    Member

või mõnest muust veebipoest ,otsi neti.ee-st

ergon
    Member

Valgud ongi seksikama nimega proteiinid

Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.