Skip to main content

Õige toitumine.

Avaleht » Forums » Arhiiv » Vana Foorum » Õige toitumine.

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)
  • Autor
    Postitused
    Anonüümne
    Guest

Tere.

Minu küsismus seisneb õiges toitumises.

Olin seoses haigusega paari kuuga kotanud kehakaalu nii lihase ja rasva arvelt. Hiljuti alustasin treeningutega uuesti ja areng on märgatav just lihase arvel,kuid olen kasutanud proteiini ja valgu jooke ning tablette lihase arenguks.

Olen hetkel kõigega rahul …kuid…märgatav on isu suurenemine.

Mida tuleks rohkem/vähem süüja,et oleks rohkem lihase areng mitte ei tunduks kogukas kaalu arvel…

Arnold
    Member

Peale haigust hakkab keha loomulikul oma kaotatud varusid taastama ja isu tõuseb. Öeldaksa: oled see mida sööd.

Sellest võid ka järeldada, millest su toit võiks koosneda. Selline normaalne lihaste kasvatamise ja rasva vähendamise dieedi vahekord võiks olla: 40% valku, 30% süsivesikut, 30% rasvu.

Peab jälgima, et rasvad oleksid enamasti kala või taime rasvad ja saame toidust vähemalt 2gr-i valku keha kg kohta.

Toidukorrad peaksid jaotuma päeva peale ühtlaselt umbes 3 tunniste vahedega.

märt
    Member

Antud %-did näitavad kuipalju KCAL vastavast toitainest (rasv, süsivesik, valk) peaks toiduga saama. Kui rasvast peaks tulema 30% energiat, siis grammides peaks see toidust moodustama vaid 14.2%.

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.