Skip to main content

õige järjekord

Viewing 15 posts - 31 through 45 (of 45 total)
  • Autor
    Postitused
    jrx
    Member

ütle, kas jalapressiga 300kg 5 korda jõuda on kerge ve

Ju siis on, kui veel 5 harjutust peale selle jalapressi teha jaksad, misiganes need siis oleks.

Muidugi kui sa mingi masinamees oled, siis jah vbla tuleb rohkem reie esiosa, reie tagaosa, säär – aga see on ikkagi kolm mitte kuus.

Jalapressi kilogrammid pole üldse mingi näitaja, sest masinad on erinevad. Samuti on väike vahe kas sa kaalud 50 või 150 kg enda 300 kg 5x seeriaga. Ja ühe seeriaga piirdudki -ve-?

intsu007
    Member

Ju siis on, kui veel 5 harjutust peale selle jalapressi teha jaksad, misiganes need siis oleks.

Muidugi kui sa mingi masinamees oled, siis jah vbla tuleb rohkem reie esiosa, reie tagaosa, säär – aga see on ikkagi kolm mitte kuus.

Jalapressi kilogrammid pole üldse mingi näitaja, sest masinad on erinevad. Samuti on väike vahe kas sa kaalud 50 või 150 kg enda 300 kg 5x seeriaga. Ja ühe seeriaga piirdudki -ve-?

ma teen 7 seeriat jalapressil

jrx
    Member

ma teen 7 seeriat jalapressil
    intsu007
    Member

Ma teen niimoodi, 100kg soojendus kusagil 20x, siis 200kg 10x, siis 250 kg 10x, siis 300kg max, siis hakkan 30kg kaupa maha võtma nii 3 seeriat

jrx
    Member

Aga mis sa veel peale selle jalapressi teed?

intsu007
    Member

Aga mis sa veel peale selle jalapressi teed?

Kükki, jalgade kõverdamist kõhuli, jalasirutus ette, sääred,

eintsius
    Member

Väga palju harjutusi tõesti jalgadele. Saavutad sellega kõige enam reljeefsust.

intsu007
    Member

Väga palju harjutusi tõesti jalgadele. Saavutad sellega kõige enam reljeefsust.

mitu harjutust siis ise teed

jrx
    Member

Kükki, jalgade kõverdamist kõhuli, jalasirutus ette, sääred,
    Creek
    Member

Nagu enamus arenenumad juba teavad: pole tähtis palju sa teed vaid kuidas sa teed.

jrx
    Member

Nagu enamus arenenumad juba teavad: pole tähtis palju sa teed vaid kuidas sa teed.

Just. Ja seepärast ma ei saagi aru, kuidas jalatrenn saab kerge olla

Ma teen jalgadele 3 harjutust: kükk, masinal jalgade kõverdamised seistes, päkaletõus kangiga. Seda teist harjutust teen ma mitte treeningu mõttes, vaid selleks, et pärast rasket kükki ja enne rasket säärt lõdvestuda natuke. Arengu üle küll kurta ei saa, jalad on ka silmnähtavalt massiivsemaks muutunud viimasel ajal. Ei ole vaja teha 10 harjutust, et areneda.

intsu007
    Member

Igatahes ma oma jõusaalis olen näinud küll kujusid kes teevad jalgadele “100” harjutust, tulemusi on natuke näha küll

Natuke võib olla näha küll, kuid milleks teha rohkem, kui sama efekti võib saavutada palju vähemaga? Ja võib-olla et isegi parema efekti.

intsu007
    Member

Natuke võib olla näha küll, kuid milleks teha rohkem, kui sama efekti võib saavutada palju vähemaga? Ja võib-olla et isegi parema efekti.

tõsi küll, aga kas jalasirutus ette harjutus võib pallilöögi tugevust paremaks teha

Viewing 15 posts - 31 through 45 (of 45 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.