õige järjekord
Avaleht » Forums » Päevakajaline » Külastajate Küsimused » õige järjekord
- This topic has 44 replies, 17 voices, and was last updated 18 years, 6 months tagasi by
intsu007.
-
AutorPostitused
-
juuli 17, 2007 at 1:50 p.l. #119483
BULDOOSER
MemberVõib teha küll jalga viimasena, kui enne tehakse väikeseid lihasgruppe nagu käsi , õlg ja trenn ei ole mega pikk.
Olen teinud jalga nii esimesena kui ka viimasena(hetkel teen viimasena) , peab ütlema , et pingutan rohkem kui jalg on viimasena.
juuli 17, 2007 at 2:01 p.l. #119484intsu007
MemberMina arvan et võiks kava juba kolmeks jaotada.Jaotaks heameelega kolmeks aga mul pole aega kolm korda nädalas käia
juuli 17, 2007 at 6:02 p.l. #119501Creek
Member[vihje] Aga mina võtaks hoopiski Oti kahepäeva kava
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ! [/vihje]Aga muidu olen alessandroga nõus selg ja jalg ühel päeval… kuidagi ei jõuaks.
@Mike: Selga treenides ärkab organism tõsiseks pingutuseks
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ? Seljatrenn ja üks kõik mis muu lihase trenn (eriti siiski seljatrenn) on juba ise SUUR pingutus.juuli 17, 2007 at 9:13 p.l. #119506T6nu69
Memberma soovitaks1. Rind
2. Õlg
3. Triitseps
ja teine päev
1. jalg
2. Selg
3. Biitseps
4. kõht
muidugi arvan mina, et 3 päevagne trenn on parem siis jalga ja selga eraldi teha.
Mul hetkel pea sama moodi kava:
I päev
1)Rind
2)Õlg
2)Triitseps
4)kõht
II päev
1)Selg
2)Biitseps
3)Trapets
4)Jalg
5)Kõht
Suht hea kava on.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuli 17, 2007 at 9:36 p.l. #119509Capricorn
MemberSiiski teine päev tundub raskevõitu, võib ju ka jala ära poolitada, paneks jala esiosa (ja sääre) rinnapäevale ja tagaosa seljapäevale, sest näiteks ma teen seljapäeval ka sirgete jalgadega jõutõmmet, mis peale selja alaosa koormab tugevalt ka reie tagumist osa. Ise plaanin just nii teha, sest alati ei ole aega jalgu eraldi päeval teha ja ühel päeval korraga kas rinnaga/triitsepsiga või seljaga/biitsepsiga on liiga koormav.
juuli 17, 2007 at 9:58 p.l. #119510mike
Member@Mike: Selga treenides ärkab organism tõsiseks pingutuseks
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ? Seljatrenn ja üks kõik mis muu lihase trenn (eriti siiski seljatrenn) on juba ise SUUR pingutus.maitse asi. minu arust ei ole vaja asjadele nii dogmaatiliselt läheneda. ise hoian seljaga praegu võrldlemisi tagasi, jalad seevastu tahavad kogu aeg täislaksu. triipsepsiga on sama lugu, tarvis tagasi hoida (on suhteliselt suur ja tugev). tuletan meelde, et ületreening ei pruugi arenguks õigem lahendus olla.
juuli 17, 2007 at 10:27 p.l. #119511raptor
MemberMa teen ka näiteks kaks kahele graafikus trenni, sest aega ei ole. Keha jaotatult kaheks: üla- ja alakeha, toimib väga hästi. Jala päeval teen veel ainult kõhtu ja käsivart, kõik muu teisel päeval. Triitsepsit hea rinnaga teha
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuli 18, 2007 at 3:35 p.l. #119556Creek
Membermaitse asi. minu arust ei ole vaja asjadele nii dogmaatiliselt läheneda. ise hoian seljaga praegu võrldlemisi tagasi, jalad seevastu tahavad kogu aeg täislaksu. triipsepsiga on sama lugu, tarvis tagasi hoida (on suhteliselt suur ja tugev). tuletan meelde, et ületreening ei pruugi arenguks õigem lahendus olla.Tõsi, maitse asi on ta tõesti. Ületreeningust siin aga juttu ei tasu teha, mõtlesin siiski, et iga lihas saaks korralikult läbi võetud. Muidugi kahepäevasel kaval iga lihase treeeningusse süveneda ei saa, sest siis veniks trenn pikaks.
juuli 18, 2007 at 4:28 p.l. #119559intsu007
MemberSiiski teine päev tundub raskevõitu, võib ju ka jala ära poolitada, paneks jala esiosa (ja sääre) rinnapäevale ja tagaosa seljapäevale, sest näiteks ma teen seljapäeval ka sirgete jalgadega jõutõmmet, mis peale selja alaosa koormab tugevalt ka reie tagumist osa. Ise plaanin just nii teha, sest alati ei ole aega jalgu eraldi päeval teha ja ühel päeval korraga kas rinnaga/triitsepsiga või seljaga/biitsepsiga on liiga koormav.jalgadeosas mul pole raske, on ainult 6 harjutust
juuli 18, 2007 at 8:31 p.l. #119570jrx
Memberjalgadeosas mul pole raske, on ainult 6 harjutustNaljamees. Ma teen jalgadele ÜHE harjutuse ja pärast on kaks päeva kõndida mõnusalt kange.
juuli 19, 2007 at 11:33 e.l. #119597tiiger112
MemberSee läheb küll veidi siit teemast mööda, aga kas jalgade treenimise asemel jõusaalis võib asendada jooksmisega kuskil värskes õhus?
juuli 19, 2007 at 11:40 e.l. #119601Alexander Andrusenko
ModeratorJooksmine värkses õhus küll jalatrenni ei asenda.
juuli 19, 2007 at 5:09 p.l. #119623