Õige
Avaleht » Forums » Treening » Muud spordialad » Õige
- This topic has 5 replies, 3 voices, and was last updated 12 years, 11 months tagasi by
martinkink.
-
AutorPostitused
-
veebruar 17, 2013 at 7:22 p.l. #24836
OldMan
MemberSaranaseid teemasid küll palju aga jah…
Kuna olen huvitaud sprindikiiruse ja hüppevõime arendamisest, siis leidsin kaks erinevat arvamust ja tahaks nüüd teada, kumb oleks õigem : Sprindikiirus ja hüppevõime kuna nende treenimiseks on üks paljudest harjutustest on KÜKK siis kumb on õigem, kas teha kükke lühikeste kordustega ja suurte raskustega või pikade kordustega ja kergemate raskustega ( aeglaselt alla, kiirelt üles) ?
veebruar 17, 2013 at 7:23 p.l. #336953OldMan
MemberSarnaseid disskusioone küll palju, kuid siiani pole seda ÕIGET vastust saanud.
veebruar 17, 2013 at 7:31 p.l. #336955matjusm
MemberSaranaseid teemasid küll palju aga jah…
Kuna olen huvitaud sprindikiiruse ja hüppevõime arendamisest, siis leidsin kaks erinevat arvamust ja tahaks nüüd teada, kumb oleks õigem : Sprindikiirus ja hüppevõime kuna nende treenimiseks on üks paljudest harjutustest on KÜKK siis kumb on õigem, kas teha kükke lühikeste kordustega ja suurte raskustega või pikade kordustega ja kergemate raskustega ( aeglaselt alla, kiirelt üles) ?
Pigem ikka suurem raskus ja vähem kordusi. Pluss veel klassikalise tõstmise harjutused nagu rinnalevõtt, rebimine ja tõukamine.
Vaata mida teeb näiteks selline mees nagu Harry Aikines Aryeetey kes on 100m jooksja:
veebruar 18, 2013 at 3:44 p.l. #336992martinkink
MemberMina teeks ja soovitaks suuri raskuseid ja vähe kordusi. Sprindis ja hüppes on vaja just seda äkkjõudu ehk sul on vaja korraga kogu jõudu, mitte pikema aja jooksul 80% jõust. Kui jaksad palju kükkida ja oled veel kerge kaaluga siis peaksid lendama nagu linnuke
Hüppe arendamiseks soovitaks kindlasti sellist asja: Air alert 3 võibolla oled kuulnud midagi sellest, aga mina sain sellega 12cm hüpet juurde, aga ma ei teinud ka lõpuni. Paljud korvpallurid on seda teinud ja metsikult jalgu tugevamaks saanud sellega.
veebruar 18, 2013 at 6:40 p.l. #336939OldMan
MemberKükkida jõuan, aga pole kerge kehakaaluga. Pikk olen ja kaal on ka korralik
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Aga mitte ülekaalus.Olen Kuulnud küll sellest progammist. aga ple viitsimist olnud katsetada.
Kui kaua tegid seda siis ?
veebruar 18, 2013 at 7:09 p.l. #337003martinkink
MemberTegin vist 9 või 10 nädalat. Edasi ei teinud sellepärast, et läksin vahepeale turniirile, mis kestis u nädala ja siis ei viitsinud enam edasi teha. Paljud, kes seda teinud on on lihtsalt pooleli jätnud sellepärast, et see on liiga raske
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Mul sel ajal ei olnud lihtsalt motivatsiooni. Kindlasti soovitan selle läbi teha. Sa võid ka youtubest videosid selle kohta vaadata, kus nad näitavad hüpet enne ja hüppevõimet pärast kuuri. Ütleme nii, et asi toimib. Oleneb siis inimesest/toitumisest kui palju ta toimib. -
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.