Skip to main content

Õhupuudus.

Viewing 9 posts - 16 through 24 (of 24 total)
  • Autor
    Postitused
    SHOXi
    Member

Olen üritanud kaalu tõsta viimased neli kuud (mis on ka õnnestunud)ja aeroobset trenni väga vähe teinud, nii et suhteliselt kehvad lood on sellega.Proovin rohkem aeroobset trenni teha ja vaatan mis toimub, võibolla tõesti aitab.

proovi tõesti ja ära üle pinguta sellega. pulss ikka alla 150ne ja 30-45 minti paar korda nädalas

Milehigh
    Member

KUI sa näiteks vahest pidu paned ja alkoholi tarbinud oled,siis vist ju ei esine puhkehetkedel õhupuudust? Siis üsna kindel, et ärevushäire. Alkot peab muidugi väga mõõdukalt,kui üldse võtma

Lev
    Member

Tere.

Selline mure, et täiskõhuga tekib aegajalt õhupuudus ja ka õhtuti raske magama jääda nagu ei saa normaalselt hingata.Kõige hullem just peale söömist ja istudes, samas näiteks ringi kõndides või trenni tehes pole mingit probleemi.Kunagi sai Soomes töödates sama probleemiga arstil käidud ja arst kontrollis kopse, südant, tegi vereanalüüsi ja ei osanud muud öelda kui et kas ülekoormus ja adrenaliinitase kõrge või mingi astmaatiline haigus.Nüüd enam Soomes pikki päevi tööl ei tee ja jõutreeningut ka ainult 3-4 korda nädalas nii et mingit ülekoormust küll olla ei saa.Milles probleem võiks olla?

gmaster
    Member

Tere.

Selline mure, et täiskõhuga tekib aegajalt õhupuudus ja ka õhtuti raske magama jääda nagu ei saa normaalselt hingata.Kõige hullem just peale söömist ja istudes, samas näiteks ringi kõndides või trenni tehes pole mingit probleemi.Kunagi sai Soomes töödates sama probleemiga arstil käidud ja arst kontrollis kopse, südant, tegi vereanalüüsi ja ei osanud muud öelda kui et kas ülekoormus ja adrenaliinitase kõrge või mingi astmaatiline haigus.Nüüd enam Soomes pikki päevi tööl ei tee ja jõutreeningut ka ainult 3-4 korda nädalas nii et mingit ülekoormust küll olla ei saa.Milles probleem võiks olla?

Teoreetilised küsimused: Mis tööd teed?

Kuidas kaela ja õlavöötme pingega on?

Treeningkava on tasakaalus?

airmax27
    Member

Teoreetilised küsimused: Mis tööd teed?

Kuidas kaela ja õlavöötme pingega on?

Treeningkava on tasakaalus?

Ehitaja olen aga hetkel töökoormus väga väike nii et koormust ei tohiks kaelal ja õlavöötmel eriti olla ja treeningkava selline:esmaspäev rind ja selg, kolmapäev õlad trapets ja kõht, reede jalad ja käed.Mõni nädal lisan veel ühe päeva ükskõik millise neist kolme päeva kavast.Mõnikord harva olen ka natuke aeroobset teinud.

Wire
    Member

Tere.

Sinu kirjeldus vastab täpselt minu probleemile ka.

Käisin kopsuarstil, kurgu-nina-kõrva arstil, spordiarstil, allergoloogil…

Öeldakse, et midagi pole viga ja kõik tundub väga hea olevat.. Kopsumaht 108% jne jne.

Usun, et see mingi psühholoogiline värk võib olla.. v-o ärevus vms.

airmax27
    Member

KUI sa näiteks vahest pidu paned ja alkoholi tarbinud oled,siis vist ju ei esine puhkehetkedel õhupuudust? Siis üsna kindel, et ärevushäire. Alkot peab muidugi väga mõõdukalt,kui üldse võtma
    gmaster
    Member

Muide kas te massaazhis olete käinud?

Vbl on mingi süvalihaste pinge vms.

Mulle üks konkreetne massaazhitüüp aitas perfektselt, aga rsk 500kr kord oli

airmax27
    Member

Muide kas te massaazhis olete käinud?

Vbl on mingi süvalihaste pinge vms.

Mulle üks konkreetne massaazhitüüp aitas perfektselt, aga rsk 500kr kord oli

Autor
    Postitused
Viewing 9 posts - 16 through 24 (of 24 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.