Õhtusöök…kas piisav?
Avaleht » Forums » Päevakajaline » Külastajate Küsimused » Õhtusöök…kas piisav?
- This topic has 15 replies, 10 voices, and was last updated 19 years, 9 months tagasi by
jrx.
-
AutorPostitused
-
aprill 20, 2006 at 7:40 p.l. #7449
Anonüümne
Guestsõin õhtuks kolm prae muna sest rohkem polnd muidu olex kümme ikka pand ja peale selle pool pätsi praesaia siis tegin kohe potitäie makaroni-piimasuppi ja sõin tervepoti täie ära(liiterpiima ja pakk makarone) ikka kõht tühi nüüd teen pannitäie prae kartult ja kavatsen need ka nahka pista veel. kas sööte ka sama palju? mul see tavaline enamvähem tegelt eriti õhtusöök on selline… hommikul läheb vähem
aprill 20, 2006 at 7:43 p.l. #80903-aron-
MemberMis eesmärk on?
aprill 20, 2006 at 7:44 p.l. #80904kent
Membersõin õhtuks kolm prae muna sest rohkem polnd muidu olex kümme ikka pand ja peale selle pool pätsi praesaia siis tegin kohe potitäie makaroni-piimasuppi ja sõin tervepoti täie ära(liiterpiima ja pakk makarone) ikka kõht tühi nüüd teen pannitäie prae kartult ja kavatsen need ka nahka pista veel. kas sööte ka sama palju? mul see tavaline enamvähem tegelt eriti õhtusöök on selline… hommikul läheb vähem
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Su jutt Tundub minujaoks ebareaalne, aga mis su keha mõõtmed on?aprill 20, 2006 at 7:46 p.l. #80905muskel12
MemberTriplehirv.
aprill 20, 2006 at 7:50 p.l. #80906matu124
Memberma söin just suure kausi kartulit ja praetud räime + puder + 350g kohupiima ja mulle on see piisav.
aprill 20, 2006 at 7:54 p.l. #80907zwen
MemberJälle üks tüüp, ke peksab segast.
aprill 20, 2006 at 7:54 p.l. #80908Corrosion
Memberõuu ma käisin just mäkis, räägite äkki veel midagi huvitavat??
Suht läbuks on olukord siin läinud…
aprill 20, 2006 at 7:56 p.l. #80909Andreaz
Membertäitsa normaalne, ma söön samapalju õhtuti kui dieet pole ja eesmärgiks mass ja jõud(kes meist ikka piisavalt suur olex) siis anna minna. ma panen ka tihti näiteks poolkilo maksa sellele lisaks juustusardelle ja paarliitrit õlut ning salateid ja muna igasugust jama…siis veel magusat otsa näiteks jäätist liiter või 1 halvaa ja kondentspiima 1 purk. normaalne ju mehed kes üle saja kilo ikka söövad nii. ka Andrus Murumets ütles et kulturistid kaaluvad toitu aga temal pigem see probleem et ei jõua süüa nii palju kui vaja olex-et rammumehed söövad maximaalselt palju mahub-nii see mass ja jõud tulebgi
aprill 20, 2006 at 7:58 p.l. #80910-aron-
Membertäitsa normaalne, ma söön samapalju õhtuti kui dieet pole ja eesmärgiks mass ja jõud(kes meist ikka piisavalt suur olex) siis anna minna. ma panen ka tihti näiteks poolkilo maksa sellele lisaks juustusardelle ja paarliitrit õlut ning salateid ja muna igasugust jama…siis veel magusat otsa näiteks jäätist liiter või 1 halvaa ja kondentspiima 1 purk. normaalne ju mehed kes üle saja kilo ikka söövad nii. ka Andrus Murumets ütles et kulturistid kaaluvad toitu aga temal pigem see probleem et ei jõua süüa nii palju kui vaja olex-et rammumehed söövad maximaalselt palju mahub-nii see mass ja jõud tulebgiMass tuleb küll aga,kui palju seda lihase arvelt tuleb,enamus rasva arvelt arvatavasti.
aprill 20, 2006 at 8:00 p.l. #80911Vahue
MemberPalju sa Andreas kaalud? Pikkuse võiksid ka märkida.
aprill 20, 2006 at 8:04 p.l. #80912Andreaz
Memberõuu ma käisin just mäkis, räägite äkki veel midagi huvitavat??Suht läbuks on olukord siin läinud…
see mäk ja ka see teine hesburger ju täielik jama poolaastat tagasi vennaga käisime seal suure näljaga võtsime “megasuper suure burgeri” mingi bigmac või mis ta oli ja see “suur” burger oli nii pisike et kaks-kolm ampsu aind ja täis nälg ikka peal pildil tundus ikka suurem ja mingi 30.- maksis see eest mujal saab 5-10 korda suuremaid burgereid näiteks tartus ja 15 krooni eest kordi suuremaid.
ned tallinna mäkid on jah pettumus ei tea miuke see tava väike burger seal siis veel on kui see “BIG” mäk oli nii pisike et paneks 10-20 tk neid sisse näljaga. enam ei lähe ka sinna. kõht täis süüa siis läheb 300-500 ikka ära
aprill 20, 2006 at 8:06 p.l. #80913Andreaz
MemberPalju sa Andreas kaalud? Pikkuse võiksid ka märkida.ma 185pikk 135 kg
aprill 20, 2006 at 8:07 p.l. #80914Eastsider
MemberHea tüng on jah seal, pildil on mingi hiiglaslik monstrum-burger, kõvasti suurem ,kui joogitops, mille kõrval see moodustis seisab. Kuid kui selle kätte saad, siis ei ulatu poole joogitopsinigi.
aprill 20, 2006 at 8:09 p.l. #80915Vahue
MemberKarm mees see Andreas. Pimedas tänaval kohtuda ei tahaks.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aprill 20, 2006 at 8:12 p.l. #80916Andreaz
MemberKarm mees see Andreas. Pimedas tänaval kohtuda ei tahaks.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>karmiks tahaks alles veel saada, ei ütleks et piisavalt karm. pigem ka liigapekkis nagu rammumeeste vorm on tavaliselt-ei tea rasva%
ega ma miski kaak ole et sa muga kohtuda ei tahaks.ma nii rahulik inimene,aind kangi peale valan viha saalis vahest
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.