Skip to main content

õhtusöök

Avaleht » Forums » Toitumine » Toidulisandid » õhtusöök

Viewing 7 posts - 16 through 22 (of 22 total)
  • Autor
    Postitused
    kikikeit
    Member

ok jään ootama

bob25
    Member

mina näiteks, kui on jõusaali päev, kohe peale trenni söön paki väherasvast kohupiima, lisades sinna lahjat jogurtit või midagi. ning seejärel pean tund kuni kaks vahet, ja söön midagi korralikumat, kas siis kana kartuliga ja värske salatiga , või siis ühepajatoitu või taolist muud sooja sööki. Ja ongi hea olla.

kikikeit
    Member

mina näiteks, kui on jõusaali päev, kohe peale trenni söön paki väherasvast kohupiima, lisades sinna lahjat jogurtit või midagi. ning seejärel pean tund kuni kaks vahet, ja söön midagi korralikumat, kas siis kana kartuliga ja värske salatiga , või siis ühepajatoitu või taolist muud sooja sööki. Ja ongi hea olla. :eek:

edit: jõusaali trenn tavaliselt lõpeb õhtul kell 18.30

KAS SUL KOHUPIIM SEES KEERAMA EI HAKKA VE :ph34r:

bob25
    Member

ei, miks peaks kohupiim sees keerama hakkama? mulle maitseb, ja kui näiteks kõvasti trenni teinud, tunned et lausa käed peaaegu värisevad, siis kohupiim on abiks

kikikeit
    Member

ei, miks peaks kohupiim sees keerama hakkama? mulle maitseb, ja kui näiteks kõvasti trenni teinud, tunned et lausa käed peaaegu värisevad, siis kohupiim on abiks
    bob25
    Member

päevas kokku tuleb mul kokku umbes 5 söögikorda, ehk siis hommikusöök kell 8 rukkipala tuunikalaga, kerge sink, ja tee, lõuna kell 12 (soe söök, miski kala või kanafilee vmt kartuliga, salat), enne trenni midagi kergelt kell 5 umbes (väike jogurt nt).

Peale trenni ca 18.30 kohupiim jõusaali päeval, ja ca kell 20-21 õhtune söögikord (ka miski kana, või kala, või siis puuvilja, nt. pirni).

Kui on korvpalli trennipäev (korvpall kell 20.00), siis kell 5 suurem söök veel, ja peale korvpalli kell 22 umbes kohupiim. eesmärk langetada kaalu, ja asi toimib väga hästi, vähemalt minu jaoks.

Korvpall 3 päeva nädalas, jõusaal oleneb nädalast kas kaks või kolm päeva.

Päeval ka mõned tassid kohvi, vett joon vahelduva eduga, oleneb kuidas tunne on.

kikikeit
    Member

aitähhhh…ex ma võtan siit veel ideid ..

mul need söögikorrad suht segamini ja menüü ka natc vigane

Autor
    Postitused
Viewing 7 posts - 16 through 22 (of 22 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.