õhtusöök
Avaleht » Forums » Toitumine » Toidulisandid » õhtusöök
- This topic has 21 replies, 8 voices, and was last updated 19 years, 2 months tagasi by
kikikeit.
-
AutorPostitused
-
november 29, 2006 at 10:14 e.l. #8259
kikikeit
Membermida te sööte õhtul peale trenni ?
kui viitsite pange kirja oma söökikoorad ja nede vahemikud kui tihti ja mida ???
november 29, 2006 at 10:29 e.l. #96688PT London
MemberOlen praegu massi tsyklit tegemas, kas sin t6esti hovitab mu praegune dieet!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>november 29, 2006 at 11:10 e.l. #96697kikikeit
Memberkui viitsid pane kirja ja kui viitsid kirjuta mis enne seda sõid ja annad äkki soovitusi ka
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>november 29, 2006 at 11:25 e.l. #96698PT London
Memberkui viitsid pane kirja ja kui viitsid kirjuta mis enne seda sõid ja annad äkki soovitusi ka
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>pole vist m6tet, kuna meie eesmargid on erinevad ja mis suhtes sa soovitusi tahad/vajad?
november 29, 2006 at 11:34 e.l. #96699kikikeit
Membernuh oleks vaja ideid …
idee on natc kaalust alla võtta
november 29, 2006 at 11:37 e.l. #96700PT London
Membernuh oleks vaja ideid …idee on natc kaalust alla võtta
Algatusex saada mulle(postkasti) oma trenni kava ja hetke dieet(v6imalikult tapne)!
november 29, 2006 at 11:42 e.l. #96701salver
Memberpärast trenni, olenemata kellaajast, millal trenn läbi saab, söön selliseid asju – valguallikana kanaliha, kala, munavalged, kodujuust; süsivesikud tulevad riisist (meeldib pruun riis), banaan, makaronid, kartul; rasvad saan neist enamustest natukene. Kui salati kõrvale teen, panen kindlasti õlisid ka sinna sekka. Salat koosneb ka väga erinevatest asjadest: porgand, kaalikas, kapsas, peet, kurk, tomat jne. Kokkuvõttes – menüü võimalikult mitmekesine ja sõltuvalt sellest, mida hetkel leidub, ja “mängin” kogustega.
Kindlasti jäid ka miskid asjad välja aga üldjoontes on see nii. Kogused on muidugi erinevad. Kui hiline trenn, siis väiksem, varem – suurem kogus.
Kuna minu eesmärk pole kulturistiks hakata, siis ma luban endale rohkem ka kõrvalekaldumisi toidumenüüst, kuid trennipäeval hoian end ikka kursil. Praegu ka mul massitsükkel, niiet söön palju.
november 29, 2006 at 11:49 e.l. #96691triplekix
MemberMa mõnikord hessburgerist miskit võtan, siis teinekord jälle pizzat söön. Üldjuhul söön alati seda mida tahan ja mis maitseb. Mis mõte on treenida, kui ei saa süüa asju mis maitsevad???
Aga miinuseks minu toitumise juures on see, et kõhupekist ei saa kuidagi lahti.
november 29, 2006 at 12:01 p.l. #96692Corrosion
Memberhessburgerist miskit võtan, teinekord jälle pizzat söön.kõhupekist ei saa kuidagi lahti.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> That says it all.november 29, 2006 at 12:07 p.l. #96694kikikeit
Memberselline rämps ei tekita nüüd küll head tunnet
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> mage ja meie eesti mehed on väga pirtsakad meie naiste suhtes aga ise nad kasvatavad oma kõhtu ikka mõnuga
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>PT LONDON SAATSIN SULLE ÄRA NEED ANDMED !!
november 29, 2006 at 1:25 p.l. #96706triplekix
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> mage
ja meie eesti mehed on väga pirtsakad meie naiste suhtes aga ise nad kasvatavad oma kõhtu ikka mõnuga
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>PT LONDON SAATSIN SULLE ÄRA NEED ANDMED !!
Kelle jaoks rämps, kelle jaoks mitte. Muidugi ei tasu arvata, et ma hessi iga päev söön, kuus ca 2-3 korda, olenevalt isust. see pigem sellise näitena oli toodud, et söön tavaliselt seda, mille isu on ning kus juhtub.
ja pole sellel pisikesel pekil seal kõhu peal ka häda midagi.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
november 29, 2006 at 1:46 p.l. #96709Xero
MemberPeale trenni nt sellised toiduained – jogurt, pelmeenid, kana, juust, teinekord makaronid mingis heas kastmes nagu maksakaste või böfstrooganov; muna ja muidugi piim käib iga toidu kõrvale. Vahest läheb peale trenni ka kohupiim, aga selle keeran tavaliselt sisse enne magama minekut.
november 29, 2006 at 2:22 p.l. #96712Archangel
MemberIse töötan öösel, seega minu õhtusöök on sageli ajal mil mõned juba magama heidavad. Sellepärast ei hakka kellaaegu märkima. Ning kuna ärkamisaeg varieerub siis kasutan pea alati 3 tunni reeglit. Et peale igat kolme tundi on aeg süüa.
Peale trenni on esimene asi kohe valgusheik No.1. Siis sinna juurde kõva kogus rukkileiba ning mahla. Et täienda süsikute varusid.
Järgmise tunni jooksul, äärmiselt kahe – tuleb söögiks kas paarsada grammi kanafileed või loomaliha ning kõrvale törts kartuleid või makarone. Veid hapukapsast juurde ning korras. Enamasti võtan ühe kohukese veel magustoiduks, kuna olen neist suht sõltuvuses, pealegi ei tee laks rasva halba. Alla loputan kõik klaasi piimaga ja jään uut toidukorda ootama.
Ei saaks öelda, et tegemist oleks kulturisti kavaga, sest selliseks asjaks eriti viitsimist ei ole. Kuid trenni teen mehiselt ning kerge polster kehal ei häiri. Liiatigi, et lihased selle alt aina enam välja hakkavad paistma.
Päevas söön erinevalt. Kuid 5 toidukorda on absoluutne miinimum. Vahest tuleb 7-s kord ka ära. Hetkel muidugi massiperiood ka. Eks vaatab kuidas dieedil toitumine olema hakkab.
november 29, 2006 at 3:05 p.l. #96690PT London
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> mage
ja meie eesti mehed on väga pirtsakad meie naiste suhtes aga ise nad kasvatavad oma kõhtu ikka mõnuga
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>PT LONDON SAATSIN SULLE ÄRA NEED ANDMED !!
Kuhu sa mulle need saatsid, mul pole uusi s6numeid!!!
november 29, 2006 at 3:59 p.l. #96716PT London
MemberKuhu sa mulle need saatsid, mul pole uusi s6numeid!!!ok, saatsid need mulle mailile, vastan peagi!!
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.