Skip to main content

Õhtune toitumine

Viewing 7 posts - 16 through 22 (of 22 total)
  • Autor
    Postitused
    hugo boss
    Member

ma arvan et vorsti ei maksa üldse süüa. sõltub vorstist aga enamasti on siuke teema et 1 kg lihast tehakse 10 kg vorsti kus on sees igast sojamõllud ja kondijahud jne.

Tim
    Member

aga äkki sobiks kalkunisink õhtusöögiks?

100g sisaldab

15g valku

2g süsivesikuid

7g rasva

võrdleme seda nt. lahja kohupiima rosinatega

100g sisaldab

13g valku

15g süsivesikuid

0,1g rasva

niisiis, kalkunisingis palju valku, vähe süsivesikuid ja natuke rasva. täpselt selline kooslus mis peaks enamvähem ideaali lähedane õhtusöök olema ju?

kas keegi meieri lahja kohupiima on proovinud? pakendi peale on kirjutatud naturaalne kohupiim lahja. 100g sisaldab valku 18g ja süsivesikuid 1,5 ja rasva 0. aga tahaks teada kuidas maitse on. maitsetu või natuke magusat ka juures, et kannataks alla lasta kurgust? sellisele asjale peaks natuke kuidagi rasva juurde lisama, et teda õhtusöögina kasutada?

hugo boss
    Member

kas M.M mõtleb ikka head rasva või halba rasva? kuidas sobiks mingi maitea kala? seal on neid omega 3 vist päris tublisti sees. Äkki oleks kõige parem vers üldse kombineerida. Näit mingi kala ja kodujuust?

Anonüümne
    Guest

Igasugune rasv aeglustab imendumist aga loomulikult oleks kasulikum tarbida n.ö head rasva!

Ma arvan, et kalas on liiga palju rasva(liiga palju kaloreid viimase toidukorra jaoks)<-juhul, kui peale seda kohe magama minek. Aga mine tea äkki sa võtad kõigest tükikese kala.

Äkki mõni teadjam mees vastaks järgnevale küsimusele:

Kas söödava rasva kogus ja toidu imendumisele kuluv aeg on võrdelises seoses või saaks mingi muu valemiga seda paika panna?

Annan ka lihtsama variandi; ). : Kui palju peaks viimane toidukord rasvu sisaldama?

mesikäpp
    Member

Mina söön iga õhtu kodujuustu koos tuunikalaga ja tundub norm ainuke kehva asi on see et hommikul kui tõusen siis on kõht jube tühi.

Tim
    Member

Mina söön iga õhtu kodujuustu koos tuunikalaga ja tundub norm ainuke kehva asi on see et hommikul kui tõusen siis on kõht jube tühi.

siis ongi ju hea kui hommikul isu hea ja kõht tühi, saab korralikult ennast kõige vajaminevaga varustada.

pitbull
    Member

ma ei tea mulle meeldib happukoort syya enne magama minemist mingi 200 g kuni 300 g ja rohkelt suhkurt ja kakaod ja ja siis veel saia ja siis veel klaas piima.muidugi on mul ulme seedimine nii et polstrit ei tule kuidagi.

Autor
    Postitused
Viewing 7 posts - 16 through 22 (of 22 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.