Skip to main content

õhtune õlle

Avaleht » Forums » Arhiiv » Vana Foorum » õhtune õlle

Viewing 15 posts - 16 through 30 (of 33 total)
  • Autor
    Postitused
    Alar
    Member

Kui ma ei eksi, siis just nimelt G. Lurichi ütles järgmised sõnad: ära suitseta, ära tarbi alkoholi, ära tegele naistega, ära söö soola ja ära mängi hasartmänge!

punamtsike
    Member

1:1 ka nüüd kõike võtta ei maksa. Arnold on ka igasugu asju öelndud ja pooled neist on lihtsalt lollid naljad või valeinformatsioon. härra biic võiks vähem nõela otsas istuda ja oma vererõhuga midagi ette võtta.

Marek Kalmus
    Member

Mis puutub alkoholi siis ütlen samad sõnad: “sellega ei ole vaja üle pingutada” tegelt ka kõigi ülejäänud näidetega. Rahunege, see ei ole mingi õlle reklaam. Kuigi, kui mõni õlletootja pakuks oma villitud odraleotist kiitma siis teatud raha eest teeks seda kindlasti ja samas ma ei valetaks. MULLE TÕESTI SEE JOOK MEELDIB.

Marek Kalmus
    Member

Mida ei saa aga öelda kõigi ülejäänud alkohoolsete jookide kohta.

mystikal
    Member

saage aru, et kõik on idividuaalne, kui M. Kalmus ütleb, et tema võib õhtul õlle juua, siis on nii lood temaga, tema kehale see ei mõju negatiivselt, sellest peaks aru saama iga loll, kes teda näinud. Mis puutub biic50-sse siis asi on tõesti põhimõttes, nimelt põhimõttes sinu jaoks, see ei tähenda,et teised mehed leidavad, et need kaks ei sobi kokku. Suitsu kohapealt olen sinuga 100% nõus.

biic50
    Member

joon edasi oma piima, ja seda kulub ikka peris mitu liitrit päevas ära lisax pettidele. piim on minujaox kõigemaitsvam jook ja kasulik ka peale vee, vot aga see et sulle marek maitseb tõesti õlu ex- mulle ja paljudele teistele maitseb ka palju asju näitex tort ja jäätis ja muu kraam aga see ei tähenda et seda kõike peax tarbima mis maitsev on onju. lahja õlu on muidu mulle ka meeldind aga enne suve ei kavatse ma seda juua-suvel palava ilmaga mereääres alles -korra aastas võib.ja minuteada meeldib marekile ka see kange toss- punane marlboro nimelt -ka sikka teed veel suitsu vä? äkki olex ka sinu tase parem kui sa ei joox ja suitsetax või siis kui suicetada siis parem kas söe-filtriga või extra super, ultra lightsi, ok a kle Marek räägi sis arnoldist ka(schwarzeneggerist) atleedis ta jah kirjutas järjejutus et õlut joob ja sööb terve kana korraga ja paneb pidu aga mis ta sinna oma proteiini kokteili sis ka segas? ja see ka et tollel ajal võis tipp kulturist nii süüa ja juua aga tänapäeva profid nii ei tee ma usun -mõttetu ju tühje õllekalorid larpida ja terve kana korraga?…

Marek Kalmus
    Member

Bic, mis ma sulle oskan öelda? Oled väga tubli ja eeskujuks kõigile, võta suvel randa ka ikka piima kaasa mis sa ennast tapad. Võta kohe ämbriga, hommikul jood sealt piima, õhtuks on pett mis pett. Müts maha, Mr. Perfekto.

punamtsike
    Member

oi kus nüüd lajatas. ägedad põhimõtted sul. steroidid nämnämnämm. õlle ei aitäh. kas kevadel välja ka astud. tundud nagu supertegija olevat. julged kõva häälega Mareki ja Arnoldi aadressil sõna võtta. kule kas sul pilti pole kuskil netis või.

hatebreed
    Member

Kui midagi teema kohta tarka on öelda siis laske tulla aga selle üksteise kallal mölisemise kohapealt võite küll kõik oma suu kinni hoida, igaüks teeb mida ise tahab, kas siis joob piima või õlle või mida iganes

Olari
    Member

teema kisub jah juba mölaks ära .igal ühel oma arvamus.Pole mõtet ju vaidlema hakata nagu mingid 16 aastased.

muc
    Member

bljäää… nüüd pani asja paika. vana sa ise oled? 17? või juba 17,5?

Olari
    Member

näed ikka peab mõni midagi kommentterima ….

Jann2004
    Member

Õlu on tegija!!

Sten
    Member

ärage nüüd hakake 17 aastaseid solvama-mina olen näiteks uhke, et olen 17

faithless
    Member

Olen ka 17 ja pool juba….a see pole tähtis

Tahax ikka teada saada mida Swarz täpsemalt valgukoxi segas…kas see oli õlle?

Räägi marek…

Viewing 15 posts - 16 through 30 (of 33 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.