õhtune õlle
Avaleht » Forums » Arhiiv » Vana Foorum » õhtune õlle
- This topic has 32 replies, 18 voices, and was last updated 22 years tagasi by
TANK.
-
AutorPostitused
-
jaanuar 18, 2004 at 6:23 e.l. #1809
punamtsike
Memberkuulsin kuskilt et alkohol pidavat kehas hormonaalset tasakaalu kõigutama ja selle tasakaalustamiseks pidavat organism meessuguhormoonide taset tõstma. kas jutul on tõepõhi all? näieks on ju teada et Arnold S. oli suur õllesõber.
jaanuar 18, 2004 at 9:32 e.l. #35678Marek Kalmus
MemberKalmus on ka õllesõber:))) Jutt jumala õige, olen seda ise lugenud ja omal nahal kogenud. Ainult purju ennast juua on liiast. Kerge sakk ei tee midagi, hea lõõgastus. Ärge nüüd ainult hakake kõik õhtuti õllet larpima. Kes ilma on läbi saanud saagu ka edaspidi.
jaanuar 18, 2004 at 11:16 e.l. #35679Thor
Memberolen kuulnud just vastupidist….et naissuguhormooni taset t6stab…krt seda teab.
jaanuar 18, 2004 at 12:14 p.l. #35680Anonüümne
GuestSiin oli jah mingi artikkel selle kohta, kuid see naissuguhormooni värk oli vist rohkem alkoholismi kohta. Nt. nädalavahetusel 1-2 õlle pole veel alkoholism.
jaanuar 18, 2004 at 12:39 p.l. #35681muc
Memberisegi olen pannud õhtuti ühe lahja õlle… kui esimesed korrad proovisin, siis oli ikka järgmine trenn mõnusalt jõudu juures… ei oska seletada, aga nii ta oli.
jaanuar 18, 2004 at 12:57 p.l. #35682Marek Kalmus
MemberOlen kogenud sama mida muc-i. Arvan, rõhutan mina arvan, et uuritud on justnimelt seda kuidas muutub hormoon tasakaal vahetult peale õlle joomist. Seda aga kuidas ja kas meeshormoonide tase tõuseb või langeb järgmise näit. 24h jooksul, pole keegi teaduslikult uurinud. Isiklik kogemus: vahetult peale õlle joomist on meeldivalt rahulik ja lõdvestunud enesetunne. Sellel ajal on arvatavasti meeshormoonide praduktsioon maha surutud. Aga mõni aeg hiljem näit. 8-10h püüab organism tasa teha seda aega kui produktsioon oli maha surutud ja toodab nüüd lühikest aega testosterooni rohkem. Sellest siis järgmisel päeval trennis hea tugev tunne. Selline kogemus on olnud pea 100% alati kui olen õhtul joonud ühe õlle, seega iga päev. Veelkord see kõik on minu arvamus sellest kuidas see võib-olla organismis toimub (I:cool:.
jaanuar 18, 2004 at 1:24 p.l. #35683mystikal
Memberõlle on ikka tugevad mehed läbi aegade joonud. Näiteks on teada, et viikingid jõid päevas mitu liitrit õlle ja nemad olid ikka tõsised rammumehed.
jaanuar 18, 2004 at 3:37 p.l. #35684punamtsike
Memberpunamtsike täna õlle suurim sõber.
jaanuar 19, 2004 at 6:10 e.l. #35685jaanuse
MemberMõningane kogus õllet tõstab suguhormoonide taset vist küll. Igatahes suguvõimele mõjub positiivselt. Seda muidugi vaid mõõdukal tarbimisel…
jaanuar 19, 2004 at 8:00 p.l. #35686biic50
Membereiiiiiiiiii, ei sobi kokku!!! alkohol ja trenn, valige kas panete tina või teete sporti-asi ka põhimõttes. sama ka sigareti suitsuga. tossamine ikka ei sobi sportlasele-on nii marek vä? ise olen täis karsklane ja ei salli joomist ja suitsetamist, sportlastel on omad drogid-suitsu toss ja alko jäägu parmudele alkohol on välispidisex kasutamisex! viinapoodi pole spordimeestel asja!!! asi on põhi mõttes et need ei sobi kokku peab valima kas juua või sporti teha ja suits teeb nõrgemax ka…omal ajal kui noor olin-siis ka muidugi jõin ja suitsetasin aga see on päh! olen aru saand-valige kumb elustiil meeldib
jaanuar 19, 2004 at 8:21 p.l. #35687Marek Kalmus
MemberSellepärast sul biic ainult 50-d ongi, et õlut ei salli. joo edasi oma piima:)))
jaanuar 19, 2004 at 8:25 p.l. #35688Baracus
MemberEga jutt ei käi metsikust joomisest. See on selge, et viin tugevaks ei tee. Jutt käib ühest kahest õhtusest lõõgastavast õllest või siidrist mis pidavat tõstma hormonaalset taset biic50. Vott nii on lood.
jaanuar 19, 2004 at 8:31 p.l. #35689Marek Kalmus
MemberBiic, kas sa tead millest koosnes G.Lurich-i jõujook, või mida segas A. Schwarzenegger oma valgu kokteili sisse???
jaanuar 19, 2004 at 10:31 p.l. #35690entusiast
Member+
jaanuar 19, 2004 at 11:00 p.l. #35691meenutaja
Membermulle üks suur õlu ja miskit kõrvalejäramiseks ka!!! Tagasi ei ole vaja!
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.