õhtune õli
Avaleht » Forums » Spetsialistid » Küsi Teadjatelt » Küsi Fred Antsonilt » õhtune õli
- This topic has 23 replies, 12 voices, and was last updated 17 years, 3 months tagasi by
Fred Antson.
-
AutorPostitused
-
juuni 17, 2007 at 6:26 p.l. #117774
daman
MemberKookoseõli kasulikkusest lugesin esmakordselt raamatust “Ironstruck…..The Ironman Triathlon Journy”. Autor kasutas eksperdi käigus enda peal kookoseõli, värskelt pressitud oliiviõli asemel, ning tema kogemusest osutus asi väga efektiivseks. Kaalulangus 4 nädalaga 151 -> 142 naela + rohkem energiat.
Kuna tegu siiski ühe inimese “testiga” (enda peal), siis ei oska seisukohta võtta. Tema puhul toimis, samas on siin foorumis vägagi teadjaid iniesi koos, tasub ikka üle küsida.
Lisaks üks huvitav artikkel:
juuni 19, 2007 at 10:25 p.l. #118001Fred Antson
MemberKookoseõli kasulikkusest lugesin esmakordselt raamatust “Ironstruck…..The Ironman Triathlon Journy”. Autor kasutas eksperdi käigus enda peal kookoseõli, värskelt pressitud oliiviõli asemel, ning tema kogemusest osutus asi väga efektiivseks. Kaalulangus 4 nädalaga 151 -> 142 naela + rohkem energiat.Kuna tegu siiski ühe inimese “testiga” (enda peal), siis ei oska seisukohta võtta. Tema puhul toimis, samas on siin foorumis vägagi teadjaid iniesi koos, tasub ikka üle küsida.
Lisaks üks huvitav artikkel:
Sattusid suurepärasele saidile, mis sisaldab kuldaväärt informatsiooni – soovitan tungivalt uurida.
jaanuar 14, 2008 at 7:28 p.l. #110950Vägivaldur
MemberEi hakanud uut teemat tegema, tundus sobilik koht. Ostsin endale uue nn “õhtuse õli”: http://www.vitabiotics.com/aquamarine/liq_productinfo.aspx Mõtlesin, et proovin vahelduseks midagi uut. Ei olnud kahju ka natuke rohkem maksta. Tekkis küsimus, et kas kallimad õlid on tõepoolest ka kvaliteetsemad või tegelikult on see niisama turundusjutt, et oma toodet paremini müüa ja rohkem raha küsida? On seda keegi viitsinud uurida kusagil?
jaanuar 14, 2008 at 8:16 p.l. #110699jrx
MemberSattusid suurepärasele saidile, mis sisaldab kuldaväärt informatsiooni – soovitan tungivalt uurida.Weston-Price nüüdne Price-Pottenger on parajad ussniahaõlimüüjad minu meelest… Jällegi see “teadus” on väga kahtlase väärtusega…
jaanuar 24, 2008 at 12:13 e.l. #137238Fred Antson
MemberOn kurb, kui Sa suhtud niimoodi inimestesse, kes on võtnud oma elutööks harida inimkonda, õigemini küll tuletada meelde seda, mida me kord juba teadsime. Valitseva paradigma tulemuseks on inimeste tervise jätkuv halvenemine ja ravimitööstuse muinasjutulised kasumid.
jaanuar 24, 2008 at 8:51 e.l. #137248subertoz
Memberjuttu on siin kookose õlist, mida kuskilt saada ei ole. Kas kookose rasv oleks sama hea valik? leidsin selle http://www.mahekaup.ee lehelt, 200g rasva maksab 34kr.
leidsin ka ühe eestikeelse artikli. http://www.toidutare.ee/termin.php?id=937
Kas see sobiks ka praadimiseks?
jaanuar 27, 2008 at 2:36 e.l. #137671AlanBStard
ModeratorSeal artiklis ju kirjutatakse, et kookosrasv ja -õli on sama asi
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Peaasi et töötlemata (“virgin”), eeldan et “mahekaup” eeldab sellist.
oktoober 24, 2008 at 4:17 p.l. #170041Fred Antson
Membersry mu keskendumis-võime on hetkel nagu 9 aastasel–ma ei suutnud seda artiklit korralikult läbi lugeda, kas keegi viitsib kokkuvõtlikult öelda, kas kookoseõli ja kookoshelveste söömine on sis kasulik või mitte? Ise söön kookosehelbeid küll, suht maitsvad, kookoseõli ei ole poest leidnud.Palju võib päevas kookosehelbeid süüa ?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Küsi seda iseendalt, mitte teistelt.
oktoober 24, 2008 at 4:19 p.l. #170043Fred Antson
Membersama õli on jah millest Fred rääkis…kalaõli on parem kui kalamaksa õli, seega see mille sa ostsid on piisav kui 2 korda päevas võtad.
Vabandan, et olen ekslikult maininud kalaõli – olen kogu oma elu tarbinud kalamaksaõli.
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.