Õhtu käes, kõht tühi, süüa ei saa :S
Avaleht » Forums » Toitumine » Kaalust maha » Õhtu käes, kõht tühi, süüa ei saa :S
- This topic has 24 replies, 14 voices, and was last updated 15 years, 3 months tagasi by
viki667.
-
AutorPostitused
-
oktoober 29, 2010 at 11:07 e.l. #280819
daemonium
MemberOtseloomulikult mitte aga kui igal korral enda isudele järele anda, siis ootaks ees sama, mida kahjuks tänavapildist väga hästi näha on-rasvumine.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kui mitte silmas pidada end kaalu dieediga viivaid sportlasi,siis on taoline söögi-isu vale toitumise tagajärg – nagu ka tänavapilt loomulikult –
mis viib varem või hiljem jo-jo efektini.
Päeval tuleb korralikult süüa,mitte õhtul oma iseloomu – või hambaid juurikaid järades,
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> – treenida.See oleks probleemi lahendus.
oktoober 29, 2010 at 11:36 e.l. #280820Janika Aavamägi
MemberKui mitte silmas pidada end kaalu dieediga viivaid sportlasi,siis on taoline söögi-isu vale toitumise tagajärg – nagu ka tänavapilt loomulikult –mis viib varem või hiljem jo-jo efektini.
Päeval tuleb korralikult süüa,mitte õhtul oma iseloomu – või hambaid juurikaid järades,
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> – treenida.See oleks probleemi lahendus.
vaieldav
oktoober 29, 2010 at 12:16 p.l. #280821hehee
MembervaieldavAga vaidle siis palun, argumenteeri.
oktoober 29, 2010 at 1:07 p.l. #280828daemonium
MembervaieldavJajaa.
Dieet peab olema võimalikult piinarikas,pakkuma dieedipidajale kannatusi ja võimalusi eneseületusteks ja iseloomukindluse demonstreerimiseks,tekitama dieedipidajas tunde,et ta on persona sacrosancta,väljavalitu,kes erinevalt haledatest luuseritest on suuteline oma eesmärgi ellu viima …,
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 29, 2010 at 6:08 p.l. #280847viki667
Memberkrt no ei tea, panen ma nüüd räigelt puusse või mitte kuid loogiliselt võttes
iga inimene sööb erinevalt ja on harjunud tarbima erinevaid koguseid toitu… ofkoors kui oled aastaid toitumist jälgind ja oskad võib vast dieeti pidada ka nii, et räiget näljatunnet ei ole, toitud õigesti ja kaal langeb (seda üritan isegi teha)
Kuid enivei, oletame – mingi suva vend kes nt. pole iial toitumist jälgind, jahvatand õhtuti alati nii kuis süda lustib, siis hui usun, et ükspäev kui tüüp on alustanud nö. “õigesti toitumist ja selle jälgimist” siis tüübil õhtul nälga ei ole… Asi on juba ajus kinni, et vaja süüa, tahaks midagi head!!!
Teema oli: mida süüa/tarbida/teha et siis nö. see “näljatunne” ära kaoks!
Kapusta blät!
oktoober 29, 2010 at 6:17 p.l. #280849oktoober 29, 2010 at 6:21 p.l. #280850viki667
Memberhea link, tänan.
oktoober 30, 2010 at 7:21 e.l. #280877MoloM
MemberOtseloomulikult mitte aga kui igal korral enda isudele järele anda, siis ootaks ees sama, mida kahjuks tänavapildist väga hästi näha on-rasvumine.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mina annan küll enamasti alati oma isudele järele, kuid mingil põhjusel ei teki mul õhtuti ja ka enamus päevadel, isu mingite rasvast nõretavate friikartulite, burgeri või suhkruid täis maiustuste järele
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Küllap on menüü selle paika loksutanud, et organismil ei ole vajadust nö. Rämpstoidu järele. Kas tõesti võib nimetada seda, mis tänavapildis näha on, rasvumiseks?
oktoober 30, 2010 at 10:01 e.l. #280884hehee
MemberMina annan küll enamasti alati oma isudele järele, kuid mingil põhjusel ei teki mul õhtuti ja ka enamus päevadel, isu mingite rasvast nõretavate friikartulite, burgeri või suhkruid täis maiustuste järele
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Küllap on menüü selle paika loksutanud, et organismil ei ole vajadust nö. Rämpstoidu järele.
Kas tõesti võib nimetada seda, mis tänavapildis näha on, rasvumiseks?
Sama siin. Kui ma varem ootasin dieedi ajal laadimispäevi, et saaks endale mingisugust kräppi näost sisse ajada (oi neid isusid siis!), siis nüüd lihtsalt sellepärast, et ainevahetust pisut ergutada ja selleks pole vaja ei friikaid ega küpsiseid
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Kaalu hoidmisel ei ole enam aga mingisuguseid probleeme, ei isusid ega muid vastulööke.Teemaalgatajal soovitan lugeda seda http://www.fitness.ee/?act=article&articleID=683. Kui ma ise toitumisele suuremat tähelepanu hakkasin pöörama, lugesin seda vist kord nädalas
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Jõudu!
oktoober 31, 2010 at 9:04 e.l. #280937viki667
MemberSama siin. Kui ma varem ootasin dieedi ajal laadimispäevi, et saaks endale mingisugust kräppi näost sisse ajada (oi neid isusid siis!), siis nüüd lihtsalt sellepärast, et ainevahetust pisut ergutada ja selleks pole vaja ei friikaid ega küpsiseid
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Kaalu hoidmisel ei ole enam aga mingisuguseid probleeme, ei isusid ega muid vastulööke.
Teemaalgatajal soovitan lugeda seda http://www.fitness.ee/?act=article&articleID=683. Kui ma ise toitumisele suuremat tähelepanu hakkasin pöörama, lugesin seda vist kord nädalas
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Jõudu!
ehehe, ma just avastasin selle artikli kui postitasid selle, jah olen seda varemgi lugenud, esimese hooga paljust aru ei saa, kuid nüüd kui olen seda mingi 10 korda lugend akkab jõudma… tänan abi eest.
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.