Nõuanne
Avaleht » Forums » Spetsialistid » Küsi Teadjatelt » Küsi Kiivikaselt » Nõuanne
- This topic has 6 replies, 6 voices, and was last updated 20 years, 4 months tagasi by
Aksel.
-
AutorPostitused
-
september 13, 2005 at 12:49 p.l. #5317
veinikaarija
MemberMinu soovitus siis kõigile neile inimestele kes teevad normaalselt trenni ja neile kes ei ole paksud ning ei tee rasvapõletust. Ei ole vaja endal täielikult piirata magusasöömist ja ei ole vaja piirduda ainult rasvavabade toitude söömisega, te võite süüa ka rasvasemaid ja kaloririkkamaid toite. Eeldus on muidugi see et te hiljem põletate söödud ained ära, mis on ka täiesti mõistetav kui te treenite ennast korralikult.*
*Jutuga ei pea silmas kulturiste ja kulturismiga tegelevaid inimesi.
september 13, 2005 at 12:53 p.l. #59203Nõrgu
MemberOle sa tänatud ma juba mõtlesin et ei saa enam never ?okolaadi ja friikartuleid süüa.
Aitähh et mainisid ma kohe poodi, chipside järgi
september 13, 2005 at 3:14 p.l. #59222Razard
MemberRebane peaks tegema uue alamfoorumi “Küsi veinikaarijalt”
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>september 13, 2005 at 5:45 p.l. #59238Bulletproof
Member
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>koomikud koos
september 14, 2005 at 12:44 p.l. #59274veinikaarija
MemberOma postitusega pidasin silmas inimesi kes arvavad et on ülekaalulised, aga tegelikult ei ole. Tihti on nii et inimesed kes on olnud ülekaalulised ja on suutnud ennast “võidelda” tagasi normaalkaalu kardavad, et lähevad samasugusteks nagu nad ennem olid. Kuna nad aga treenivad normaalselt pole see võimalik et nad läheksid uuesti paksuks, küll aga kartes, et nad võivad tagasi tulla oma endise kaalu juurde keelavad nad endal igasugused magusad toidud. Oma eelmise postitusega pidasingi silmas neid inimesi ja palusin neil võtta nö. lõdvemalt.
Natuke ei tee kunagi paha!(väljaarvatud narkootilised ained ja muud tervist kahjustavad meelemürgid millest võib sõltuvusse jääda ja oma tervist jäädavalt kahjustada)
september 14, 2005 at 2:49 p.l. #59283hawker
MemberNo offense aga inimesed, kes on ülekaalust vabaneda suutnud, teavad ise paremini mida nad süüa tahavad ja mida mitte. Burgerid ja krõpsud pole mingid kulinaaria suursaavutused, mille pärast tasub vesistada. Peale tähele panema hakkamist, mida ma omale näost sisse ajan, ei söö ma vist krõpse enam elu lõpunigi mitte. Keemiliselt töödeldud ülikantserogeenne rasv + tärklis + sool võrdub silmaga nähtav peki lisandumine, normaalseid toitained ei saa aga tühjagi. Muidugi VÕIB teatavas koguses kõiki asju süüa ilma et paksuks läheks, aga krõps ei ole ju mingi taevalik maitseelamus, nii et milleks…
september 14, 2005 at 4:58 p.l. #59296Aksel
MemberVahest tasuks mitte end paksuks ega peenikeseks süüa, vaid süüa sedavõrd, et elada jaksad… Keskenedes välisele saad tulemuseks igal juhul pingutuse, muud ei miskit.
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.