Nõuandeid (eelkõige toitumise koha pealt) rasvapõletuseks?
Avaleht » Forums » Spetsialistid » Küsi Teadjatelt » Küsi Fred Antsonilt » Nõuandeid (eelkõige toitumise koha pealt) rasvapõletuseks?
- This topic has 63 replies, 21 voices, and was last updated 14 years, 9 months tagasi by
AlanBStard.
-
AutorPostitused
-
oktoober 30, 2008 at 3:57 p.l. #170644
Tishomingo
MemberEsmaspäev:
12.00 – Äratus, tass musta kohvi
13.00 – Fatburner + Trenn
16.00 – Lõunasöök
21.00 – Õhtusöök
Teisipäev:
07.30 – Äratus, tass musta kohvi, kolm keedumuna
12.30 – Lõunasöök
19.00 – Õhtusöök
Kolmapäev:
07.30 – Äratus, tass musta kohvi, kolm keedumuna
12.30 – Lõunasöök
19.00 – Õhtusöök
Neljapäev:
11.00 – Äratus, tass musta kohvi
12.00 – Fatburner + Trenn
16.00 – Lõunasöök
21.00 – Õhtusöök
Reede:
13.00 – Fatburner + Trenn
16.00 – Lõunasöök
21.00 – Õhtusöök
Laupäev:
17.00 – Lõunasöök
21.00 – Õhtusöök
Pühapäev:
(13.00 – Fatburner + Trenn)
16.00 – Lõunasöök
21.00 – Õhtusöök
Tegin selle kava siis oma koolipäevade järgi, olen vahepeal õhtuses vahetuses. Lõunasöögi kõrvale siis alati salat ning joogiks vesi. Magusaid jooke väldin, ka saia ja muud rämpstoitu.
oktoober 30, 2008 at 3:59 p.l. #170645Tishomingo
MemberAga miks hommikul ja õhtul ei ole salatit menüüs? Ja sellise hommikusöögiga sa vaevalt, et lõunani vead, juhul kui hapukoort või võid juurde ei söö.Jah, lisan siis salatit ka õhtusöögile. Olen kusjuures proovinud ennegi hommikuti regulaarselt mune süüa ning hoiab kõhu täis küll.
oktoober 30, 2008 at 4:07 p.l. #170646undisputed
MemberSelge
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Hommikuks siis kolm keedumuna ja tass musta kohvi. Lõunal kana/kala/sealiha/pelmeenid riisi/kartulitega ja kindlasti salat, kõrvale joon vett. Õhtul ka kana/kala ja tass teed.
Mis sa ei karda, et see kalaoraaz jääb liiga madalaks ???
oktoober 30, 2008 at 4:12 p.l. #170648Fred Antson
MemberSelge
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Hommikuks siis kolm keedumuna ja tass musta kohvi. Lõunal kana/kala/sealiha/pelmeenid riisi/kartulitega ja kindlasti salat, kõrvale joon vett. Õhtul ka kana/kala ja tass teed.
Vaheta lõuna- ja hommikusöök ära – süsivesikud kuuluvad õhtusse! Kuid mitte mingisuguseid taignatooteid nagu pelmeenid, palun!
oktoober 30, 2008 at 4:24 p.l. #170649Tishomingo
MemberVaheta lõuna- ja hommikusöök ära – süsivesikud kuuluvad õhtusse! Kuid mitte mingisuguseid taignatooteid nagu pelmeenid, palun!Okei, tänan abi eest
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aprill 21, 2010 at 6:12 p.l. #249093isapoeg
MemberEeldades, et rämpstoitu ei sööda:tarbi minimaalselt teravilja ja fruktoosi sisaldavaid tooteid (õun on fruktoosirikas!) ning loobu magusatest jookidest ja piimast, samuti on välistatud igasuguste pulbrite kasutamine. Kasuta rohkem juurvilju ja pähkleid (v.a. india pähklid, millega tuleb olla ettevaatlik, sest sisaldavad pähklitest kõige rohkem süsivesikuid), sest need ei kõiguta veresuhkrut.
Milliseid puuvilju peale õuna peaks veel vältima? Ühes teemas te ütlesite piima kohta, et loobuma peaks pastoriseeritud piimast aga kuidas on lood naturaalse, töötlemata piimaga, mille rasvaprotsent ligi 5? Seda siis eeldusel, et eesmärk on kaalust alla võtta ning liigset insuliini eritumist ennetada.
aprill 23, 2010 at 3:53 p.l. #241577Fred Antson
MemberMilliseid puuvilju peale õuna peaks veel vältima? Ühes teemas te ütlesite piima kohta, et loobuma peaks pastoriseeritud piimast aga kuidas on lood naturaalse, töötlemata piimaga, mille rasvaprotsent ligi 5? Seda siis eeldusel, et eesmärk on kaalust alla võtta ning liigset insuliini eritumist ennetada.Kas just vältima, kuigi üle 1 puuvilja päevas mina ei soovita. Fruktoosirikkad on ka apelsinid ja pirnid, kuivatatud puuviljadest rääkimata.
Rasvane töötlemata piim on rasvade tõttu kasulik, aga pead end ise jälgima, kuidas piimasuhkur sinu “sangadele” mõjub. Proovi üks klaas päevas, kuid mitte iga päev.
aprill 23, 2010 at 5:15 p.l. #241037Kask
MemberAga kas piimast loobumine kehtib ka kasvava organismi puhul? (samad eesmärgid) 8 korda nädalas trenni tehes ja 5 päeva nädalas koolis käies?
Siiani olen arvanud, et piim on hea ja odav valguallikas mida tavaliselt tarbin 1-1,5 liitrit päevas.
edit: aga piim mis on 0,1% , kas sealt on ainult rasv eemaldatud, kuid laktoos ikka alles?
aprill 23, 2010 at 8:44 p.l. #240462arved
MemberAga kas piimast loobumine kehtib ka kasvava organismi puhul? (samad eesmärgid) 8 korda nädalas trenni tehes ja 5 päeva nädalas koolis käies?Siiani olen arvanud, et piim on hea ja odav valguallikas mida tavaliselt tarbin 1-1,5 liitrit päevas.
edit: aga piim mis on 0,1% , kas sealt on ainult rasv eemaldatud, kuid laktoos ikka alles?
Piimast rasva eemaldamisel eemaldatakse ka rasvlahustuvad vitamiinid, seetõttu on madala rasvasisaldusega piimatooted rasvlahustuvate vitamiinide poolest vaesed. Kuigi kooritud piimas on säilinud küll praktiliselt kogu kaltsium, aga kuna koos rasvaga on eemaldatud ka rasvlahustuv vitamiin D, siis on kooritud piimast ja sellest valmistatud toodetest kaltsiumi imendumine väike.
ROtteri tsitaat
oktoober 31, 2010 at 8:54 e.l. #280931viki667
MemberPastoriseeritud piimas sisalduv laktoos põhjustab tugevat insuliinieritust… Kui soovid sangadest lahti saada, siis ära joo mitte ühtegi magusat jooki!Normaalne, ühe lausega löödi nüüd jalad alt! Olen mingi 3 kuud räigelt treenind, söönud vähe vähe jne.. kuid korralikult ikka pea liiter piima ning 4-5 puuvilja päevas tarbinud….
kõht on väiksemaks läind kuid jah, olen isegi mõelnud, et whattahell sangad/rasv kõhul pole eriti oluliselt vähehenud,
kuigi –
massi on ikka korralikult juurde tulnud ning kaal on vähenenud vaid 2~3 kg.
-v-
oktoober 31, 2010 at 10:13 e.l. #280944PT London
Memberkelle soovituste järgi see kava koostatud on?
jääb mulje et üldse ei koida…
oktoober 31, 2010 at 10:24 e.l. #280946viki667
Memberkelle soovituste järgi see kava koostatud on?jääb mulje et üldse ei koida…
Ise olen lugend uurind/puurinud ja koostand.
oktoober 31, 2010 at 11:14 e.l. #280948PT London
MemberIse olen lugend uurind/puurinud ja koostand.aga puzzle sai valesti(okok, mitte kõige paremini)kokku pandud
oktoober 31, 2010 at 11:23 e.l. #280949viki667
Memberaga puzzle sai valesti(okok, mitte kõige paremini)kokku pandudSysikaid vähe?! Muidu kui trenn 4 päeva nädalas välja jätta siis tööl istun ja kodus ka suhtkoht palju energiat ei kuluta!
Ehk lisateavet mis parandada võiks?
oktoober 31, 2010 at 11:35 e.l. #280951PT London
MemberSysikaid vähe?! Muidu kui trenn 4 päeva nädalas välja jätta siis tööl istun ja kodus ka suhtkoht palju energiat ei kuluta!Ehk lisateavet mis parandada võiks?
parandada võid selle vea,et ise uurid&puurid,eriti kui tulemus selline…treenereid kes hetkega asja paika panevad, leidub küll, soovitaksin TREENERI poole pöörduda, mitte hiljuti laval olnud kulturisti
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.