Skip to main content

Nõuandeid algajale

Avaleht » Forums » Treening » Algajad » Nõuandeid algajale

Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)
  • Autor
    Postitused
    Rass
    Member

Tervist, sain hiljuti kutse ajateenistusse, kuid olen vormist vägagi väljas. Mängisin 8 aastat jäähokit, kuid põlve vigastus sundis lõpetama. Hakkasin suitsetama ja olen suitsetanud 4 aastat, 2 kuud tagasi jätsin maha. Pikkust on 175 ja kaalu 93 kg. Põlvega enam probleeme ei ole ning tahaks arstliku komisjoni ajaks mingi vormi saavutada. Ei taha, et välja praagitakse.

Tahaks saada tugevamaks ja kiiremaks, võhma oleks kõvasti juurde vaja ning kaalust alla võtta, kuid ei tea kust alustada.

Aega on umbes 6 kuud, ning mul oleks võimalik pühendada treeningule umbes 3-4 tundi 7 päeva nädalas, tahtejõudu on ning olen kunagi rasket trenni teinud ainult hetkel ei tea kust otsast alustada ja mida täpselt teha, et treening oleks nii optimaalne kui vähegi võimalik, kuid et vätlida üle kurnamist ning ei saa vigastusi ka endale eriti lubada.

Loodan et keegi oskab nõu anda.

Aitäh.

Karu
    Member

Optimaalne oleks sul praegu kulutada 600 eeku ja tellida toidu- ning trennikava.

Ausalt.

rennu21
    Member

kui sul katuse all tegelased kodus ning kui püss kätte antakse et sa roodu pealiku kohe maha ei lase siis pole ka praakimis ohtu(sinna võetakse ju kõiki kõõrakaid, lampjalgu ja muid kapsausse)

gmaster
    Member

imetlen su tahtejõudu ja missioonitunnet

tegelikult pole su vorm sugugi NII hull

aga toitumis-ja treeningkava tõesti mööda külgi maha ei jookse ja 6 kuuga jõuab vägagi palju

edu!

kraaner
    Member

kNo põhimõtteliselt peaksid sa palju jooksma hakkama, kätekõverdusi pumpama, kõhtu ja lõuatõbmeid tegama hakkama..

Jooks on hea kui saaksid metsas ja harjuda maastikuga.

Need on sõjaväes sellised asjad et mida rohkema ja paremini teed seda kergem endal.

Niipalju kui mina tean.

nohik
    Member

kui komisjonis ütled, et vabatahtlikult lähed ja et sa tõesti TAHAD MINNA, siis sa ka reeglina saad sinna. Ja ajateenistus mõjub vormile küllaltki hästi

vaher
    Member

Tänapäeva sõjaväest olen mina nii palju kuulnud:

Suitsetamist pole mõtet maha jätta, niikuinii hakkad uuesti suitsetama, kuna lihtsalt nii igav on seal!

Sportimisvõimalusi pole sõjaväes ollagi. Ainukesed asjad, mida sa seal füüsiliselt teed, on 80 km matkad ja kätekõverdused/kõhulihased. Seal on jõusaalid olemas, kuid sinna on jumala raske sisse saada. Tuttav proovis kogu aeg sisse saada, kuid sai vaid ühe korra terve aja jooksul jõukasse. Ka pallimängudest võid seal vaid unistada.

Kokkuvõtteks võib nii palju öelda, et kui praegu kogud 6 kuud omale vormi, siis see on suht raiskamine, kuna sõjaväes see lihtsalt kaob. Muidugi oleneb sõjavägedest ka, ehk olen mina just nende halvimate kohta lugusid kuulnud!

Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.