Nõu oleks vaja!!!
Avaleht » Forums » Spetsialistid » Küsi Teadjatelt » Küsi Spetsialistidelt » Nõu oleks vaja!!!
- This topic has 14 replies, 5 voices, and was last updated 16 years, 11 months tagasi by
NatalieKelly001.
-
AutorPostitused
-
märts 9, 2009 at 4:06 p.l. #11921
NatalieKelly001
MemberTere!!!
Ma söön 6.30 hommikusööki (kaerahelbe putru, omleti, võileiba tomatiga, kohupiima+ hapukoor või maitsestamata jogurt pähkliga – kõike ma ei söö koos, erinevatel päevadel)
11.45 on siis vahepala.(banaan. õun, pirn, pähklid)
2.45 on lõuna söök(toorsalat, kala, täisteraleiba, supi, väikestes kogustes makarone/kartulit)
4.00 vahepala (puuvilju või kuivatatud)
5.30õhtusöök(kala, toorsalat, kohupiim+hapukoor-vähese rasvasusega, konserv kala,)
KAs selline toitumine sobiks rasvade põletamiseks??????
trenni püüan teha 3 korda nädalas 30 min..
Mis te arvate ..
Püüan juua palju vett ja tarbida kiudaine rohket toitu .
märts 9, 2009 at 4:11 p.l. #185723VoodooMagic
Membermiks sa rasvu põletad kui kaal niigi madal?
märts 9, 2009 at 4:15 p.l. #185724NatalieKelly001
Membermiks sa rasvu põletad kui kaal niigi madal?Kõhu peal on veel pekki!!!!!samas toitun ka tervislikult.
märts 9, 2009 at 4:38 p.l. #185727jokk
MemberParanda lihastoonust ja too “rasv” kaob ära – st nahk on rohkem pingul. Ma kohe üldse ei usu et sul rasvaga probleeme on.
Muidu päeva esimeses pooles toitumine päris tihti ja õhtul ei söö midagi, pole päris õige. Vii mõni toidukord õhtu poole.
Tundub et sul pole liialt valku ja rasva ka kavas.
märts 9, 2009 at 7:24 p.l. #185780VoodooMagic
Memberpane pilt või pildi link ja me avaldame arvamust
märts 9, 2009 at 8:05 p.l. #185787daemonium
MemberTere!!!Ma söön 6.30 hommikusööki (kaerahelbe putru, omleti, võileiba tomatiga, kohupiima+ hapukoor või maitsestamata jogurt pähkliga – kõike ma ei söö koos, erinevatel päevadel)
11.45 on siis vahepala.(banaan. õun, pirn, pähklid)
2.45 on lõuna söök(toorsalat, kala, täisteraleiba, supi, väikestes kogustes makarone/kartulit)
4.00 vahepala (puuvilju või kuivatatud)
5.30 lõunasöök (kala, toorsalat, kohupiim+hapukoor-vähese rasvasusega, konserv kala,)
KAs selline toitumine sobiks rasvade põletamiseks??????
trenni püüan teha 3 korda nädalas 30 min..
Mis te arvate ..
Püüan juua palju vett ja tarbida kiudaine rohket toitu .
Ei nii ei lähe.Hommikusöök on normaalne ,lõuna kah veel kuidagi (makarone pole küll üldse kohe vaja)…
aga need imelikud süsikarikkad vahepalad …
JA KUS ON ÕHTUSÖÖK?!?!
märts 9, 2009 at 9:04 p.l. #185800MWEchamp
MemberMa usun tal läks see 5.30 lõunasöök sassi ja see peaks olema õhtusöök. Puuviljad ei ole ju kõige hullem vahepalad? Vb pisut suurendada treeningmahtu?…Mida sa teed 3 korda nädalas 30 minutit?…Kui aeroobne trenn siis väga hea!
märts 9, 2009 at 9:41 p.l. #185810daemonium
MemberMa usun tal läks see 5.30 lõunasöök sassi ja see peaks olema õhtusöök. Puuviljad ei ole ju kõige hullem vahepalad? Vb pisut suurendada treeningmahtu?…Mida sa teed 3 korda nädalas 30 minutit?…Kui aeroobne trenn siis väga hea!Õhtusöök pool kuus õhtul?!13h järgmise söögikorrani?Milleks see hea on,
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ja süsivesikurikkad vahepalad siis,kui tahad rasvast vabaneda – nomaitea …,
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>märts 9, 2009 at 10:30 p.l. #185817VoodooMagic
MemberÕhtusöök pool kuus õhtul?!13h järgmise söögikorrani?Milleks see hea on,
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Ja süsivesikurikkad vahepalad siis,kui tahad rasvast vabaneda – nomaitea …,
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Dieete ju mitmesuguseid, põhigategooriatena liigitaks neid: kalorivaene, süsivesikuvaene, rasvavaene…
Aga mis antud juhtumisse puutub, siis ma pakun, et ta arvab, et kui ta rasva sööb siis see kajastub ka ta keharasvana.
NatalieKelly001 sa ikka eksid mitme asjaga, meestele ei meeldi kondised, rasvatud naised, kellega kokkupuutes võib sinikaid saada.
Meestele meeldib kui natuke puusa on, rinda on ja keha on sile mitte muhk/lohk/muhk/lohk.
Jah maitseid on erinevaid ja vahelduseks võib ka liigselt peenike naine põnev olla aga koju võtaks enamus mehi ikka siukse, nagu enne kirjeldasin
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>märts 10, 2009 at 3:05 p.l. #185939NatalieKelly001
MemberEi nii ei lähe.Hommikusöök on normaalne ,lõuna kah veel kuidagi (makarone pole küll üldse kohe vaja)…aga need imelikud süsikarikkad vahepalad …
JA KUS ON ÕHTUSÖÖK?!?!
Õhtusöök on olemas lihtsalt ma ei saa seda varem teha või mis kell siis see sobiks?
Puuviljad süsivesikurikkad? Mida peaks siis sööma?
märts 10, 2009 at 3:06 p.l. #185940NatalieKelly001
MemberMa usun tal läks see 5.30 lõunasöök sassi ja see peaks olema õhtusöök. Puuviljad ei ole ju kõige hullem vahepalad? Vb pisut suurendada treeningmahtu?…Mida sa teed 3 korda nädalas 30 minutit?…Kui aeroobne trenn siis väga hea!Püüan ikka aeroobset .
‘
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>märts 10, 2009 at 3:08 p.l. #185721NatalieKelly001
MemberÕhtusöök pool kuus õhtul?!13h järgmise söögikorrani?Milleks see hea on,
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Ja süsivesikurikkad vahepalad siis,kui tahad rasvast vabaneda – nomaitea …,
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Milline söögivahekord siis sobiks??
Millised vahepalad peaks siis olema?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>märts 10, 2009 at 3:10 p.l. #185942NatalieKelly001
MemberDieete ju mitmesuguseid, põhigategooriatena liigitaks neid: kalorivaene, süsivesikuvaene, rasvavaene…Aga mis antud juhtumisse puutub, siis ma pakun, et ta arvab, et kui ta rasva sööb siis see kajastub ka ta keharasvana.
NatalieKelly001 sa ikka eksid mitme asjaga, meestele ei meeldi kondised, rasvatud naised, kellega kokkupuutes võib sinikaid saada.
Meestele meeldib kui natuke puusa on, rinda on ja keha on sile mitte muhk/lohk/muhk/lohk.
Jah maitseid on erinevaid ja vahelduseks võib ka liigselt peenike naine põnev olla aga koju võtaks enamus mehi ikka siukse, nagu enne kirjeldasin
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>MA püüan ju õppida..ega ma nii kiiresti kõike ka ei suuda..MA olen harjunud ju teistmoodi sööma ja püüan seda muuta ..
Iga päev loen midagi juurte, aga igaüks vastab erinevalt ja teistsuguselt ,et raske on aru saada, kuidas oleks õige.
märts 10, 2009 at 3:19 p.l. #185946MWEchamp
Memberühest õiget ei olegi, igast on killuke tõde, sina aga pead need killud kokku korjama. Inimesed on erinevad, nt mina võin süüa päevas kolm korda rohkem süsivesikuid ja rasvu (kunagi väga ammu sai järgi proovitud, samuti on arstid seda öelnud)) aga ma ei lähe paksuks ja mul ei ladestu see raasv mitte kuhugi, selline ma olen. Sealt samast ma tean inimesi kes peavad VÄGA jälgima, kui nad tarbivad paarsada kalorit rohkem kui vaja siis seda annab kohe paari nädalaga tunda…
märts 10, 2009 at 3:57 p.l. #185954NatalieKelly001
Memberühest õiget ei olegi, igast on killuke tõde, sina aga pead need killud kokku korjama. Inimesed on erinevad, nt mina võin süüa päevas kolm korda rohkem süsivesikuid ja rasvu (kunagi väga ammu sai järgi proovitud, samuti on arstid seda öelnud)) aga ma ei lähe paksuks ja mul ei ladestu see raasv mitte kuhugi, selline ma olen. Sealt samast ma tean inimesi kes peavad VÄGA jälgima, kui nad tarbivad paarsada kalorit rohkem kui vaja siis seda annab kohe paari nädalaga tunda…OK
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.