Nõu jõusaali valikul, ning treeningute alustamisega.
- This topic has 15 replies, 10 voices, and was last updated 18 years, 5 months tagasi by
Kreks.
-
AutorPostitused
-
august 26, 2007 at 6:07 p.l. #11551
justice
MemberTere! Olen 18aastane 180cm pikk ja 72kg raske. Mulle aga tundub, et olen ülekaalus. Seega oligi plaan hakata tegelema jooksmisega ja jõusaalis käimisega. Koduse trenniga tegin algust eelmine nädal, kui hakkasin kätakõverdusi ja kõhulihaseid tegema. Kodusttrenni teeks umbes 3 nädalat veel, siis oleks vist aeg kuhugi jõusaali minna, kuid ma ei oska minna kuhugi
“> . Siinkohal palungi Teie abi, kes te olete nende asjadega rohkem kursis, äkki oskab keegi soovitada hea hinna ja kvaliteedi suhtega jõusaali Tallinnas (mustamäel või selle lähiümbruses). Suur soov oleks ka tuhara lihast treenida, sest tuhar on ikka täiega käest ära läinud
august 26, 2007 at 7:29 p.l. #123536intsu007
MemberMine Arcticu jõusaali see mustamäe lähedal
“> http://www.arcticsport.eeaugust 26, 2007 at 9:39 p.l. #123551Samakamees
MemberTere! Olen 18aastane 180cm pikk ja 72kg raske. Mulle aga tundub, et olen ülekaalus. Seega oligi plaan hakata tegelema jooksmisega ja jõusaalis käimisega. Koduse trenniga tegin algust eelmine nädal, kui hakkasin kätakõverdusi ja kõhulihaseid tegema. Kodusttrenni teeks umbes 3 nädalat veel, siis oleks vist aeg kuhugi jõusaali minna, kuid ma ei oska minna kuhugi
“> . Siinkohal palungi Teie abi, kes te olete nende asjadega rohkem kursis, äkki oskab keegi soovitada hea hinna ja kvaliteedi suhtega jõusaali Tallinnas (mustamäel või selle lähiümbruses). Suur soov oleks ka tuhara lihast treenida, sest tuhar on ikka täiega käest ära läinud
, seega millised oleks kiiremad ja tõhusamad võimalused tuhara suurust vähendamaks.
Aitäh kõigile abistajatele!
Mustamäelt on zelluloosi päris lihtne minna
17 ja 23 buss viivad autobussijaama ja sealt 2 min. kõndimist ja oledki zellukas
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>august 28, 2007 at 6:27 p.l. #123728justice
MemberOskab keegi mingeid ideid anda, kuidas koduste vahenditega/jõusaali vahenditega tuhara lihaseid treenida, ning üleliigne rasv ära põletada?
august 28, 2007 at 6:31 p.l. #123730Raivo Piiber
MemberAga miks kohe saali ei lähe? 3 nädalat kodustrenni nagunii suurt miskit ei anna …
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>august 28, 2007 at 6:34 p.l. #123732justice
MemberAga miks kohe saali ei lähe? 3 nädalat kodustrenni nagunii suurt miskit ei anna …
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Uuest kuust hakkangi saalis käima, aga samas tahaks ka kodus natuke tegeleda. On kellegil siis ideid varem esitatud küsimusele?
august 29, 2007 at 11:58 e.l. #123793asdfghjkl
MemberOskab keegi mingeid ideid anda, kuidas koduste vahenditega/jõusaali vahenditega tuhara lihaseid treenida, ning üleliigne rasv ära põletada?Tuhar saab kükkides koormust. Kui oled tugev, siis võid ka raskust turjale võtta, kasvõi naabrinaise. Või siis seljakoti selga panna raskuseks, endale. Siis saad tuhara ja reie esiosa treenida.
august 29, 2007 at 1:35 p.l. #123802Kreks
MemberArcticusse võiksid minna küll. Täna just lõppes remont ka. Korralik koht ja head treenerid seal..
august 31, 2007 at 5:34 p.l. #124015justice
MemberMida te muidu Trummi jõusaalist arvate? Head ja vead.
Sest ma saaks sinna ema töö kaudu aastase liikmekaardi mingi 300eekuga
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> .(ülejäänud osa maksab ema töö)august 31, 2007 at 10:22 p.l. #112280rainisk
MemberKui vaadata, mis seadmed seal on siis tundub enam-vähem mõistlik küll. Eriti sellise hinna eest.
september 1, 2007 at 7:14 e.l. #123003Karu
MemberSebi siis juba paar aastakaarti meile ka!
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Seal on päris hea saal ja selle hinnaga ma enam ei mõtleks ka!
september 1, 2007 at 10:15 e.l. #124069maximus89
MemberMa käin TTÜ spordihoone jõusaalis, õpilasele on kuukaart 400.- ja see on suurem kui trummis.Pole nüüd küll nii suur nagu Arctic ,aga kõik on seal olemas küll ja masinad on ka uued, mitte mingid vanad vene kangid.
september 1, 2007 at 10:58 e.l. #124078rainisk
MemberMa käin TTÜ spordihoone jõusaalis, õpilasele on kuukaart 400.- ja see on suurem kui trummis.Pole nüüd küll nii suur nagu Arctic ,aga kõik on seal olemas küll ja masinad on ka uued, mitte mingid vanad vene kangid.See võib ju suurem olla, aga on ka üle 12 x kallim
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> .Mina pean hakkama nüüdsest siis maksma 350.- kuus Vinni Spordikompleksi jõusaali külastamise eest.
september 1, 2007 at 11:35 e.l. #124079Aken
MemberMida te muidu Trummi jõusaalist arvate? Head ja vead.Sest ma saaks sinna ema töö kaudu aastase liikmekaardi mingi 300eekuga
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> .(ülejäänud osa maksab ema töö)Väga hea saal on, ma seal juba 5 kuud veetnud. Kõik mis vaja on seal olemas. Väga kena vaade kah välja. Nõme on see, et ei saa osta pikemat, kui ühe kuu kaarti. Ehk annab rääkida kuskil midagi?
september 3, 2007 at 1:15 p.l. #124227justice
MemberTekkis siis veel üks küsimus: Nimelt võtsin algajate kava esimese harjutuse: Lamades surumine kangiga 3 x 8 – 10
Kas see 8-10 tähendab kilogramme? Ning 3 korduseid? Või kuidas selle asjaga on?.
Kui kaua te soovitate algajate kava kasutada, et hiljem edasi minna edasijõudnute kavaga?
Peaeesmärk on algul ülakeha vormi ajada ja siis jalgade kallale asuda.
AutorPostitused- You must be logged in to reply to this topic.